Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 19:50

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:Как кой-Грийн. :o

Ахам, човека-отбор. Няма да е лошо да го пробваме срещу Академик например за централен нападател щото нали ще продаваме Гарра :roll:

Сигурен съм,че ще се справи.По-добре от Иса във всеки случай...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Иван Цветков в Левски ?

Мнениеот terata » 09 май 2011 19:52

Дам, супер ще бъде да го вземем. После и Телкийски и Топчо, и доживотни договори за Йовов и Александров. Пак ли искате "клуб на пенсионера" в Левски?

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 09 май 2011 19:57

terata написа:Дам, супер ще бъде да го вземем. После и Телкийски и Топчо, и доживотни договори за Йовов и Александров. Пак ли искате "клуб на пенсионера" в Левски?

Райън Гигс е егати и пенсионера,води Юнайтед към рекордна 19-та титла.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

would
Контакти:

Мнениеот would » 09 май 2011 20:03

За съжаление, някои играчи разочароват, въпреки гласуваното им доверие - визирам Иса, Матондо и Видович.А Мюлдер цяла пролет не може да влезе в час.Не може Сержиньо да запълва всички дупки, трябват нови попълнения.

Потребителски аватар
Smurt_chorbari

Мнениеот Smurt_chorbari » 09 май 2011 20:16

Тоя Цветков е уникално дърво. По-добре да си върнем Илиян Симеонов - Чушката :lol:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 май 2011 20:30

Според мен ще ни бъде много полезен,и няма значение,че е на възраст 31 години има можещи и неможещи а това,че прави фурор с Пирин без никаква подготовка говори най-добре за класата му освен това може и да играе и нападател и плеймейкър а да не забравяме,че Боримиров също се върна на такава възраст и Гонзо последният път и бяха в помощ на отбора!!!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 май 2011 20:48

Приятно съм изненадан от Пламен Илиев и Мариян Огнянов и двамата имат бъдеще особенно ако продължават така.Циганина го бях отписал ама определено подава най-добре в Левски след Дарко,има поглед и ако поработи малко над скороста ще е титуляр всеки мач.Илиев е уникален талант излиза много добре нещо което липсва на повечето вратари в България.Тези двамата се открояват другите са меко казани посредствени този полусезон,не че по горе изброените са супер звезди,но определено правят впечетление.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 май 2011 21:12

blue avalanche иска да вижда холандци!Друго си е да видиш холандци като Слори Матондо а и черногореца е много добър!Къде ще се бута Ванката в сред тези светила на футболната игра![/quote]
"Позволи" ми аз да говоря от свое име.Става ли?Все още мога да пиша на компютъра.Все ми се струва,че АЗ най-добре знам какво искам да виждам.Чак ли си?Не си спомням да съм те наемал за "говорител".Не съм коментирал твоите изказвания.Съветвам те да постъпваш по същия начин.Ако можеш,де...Щото то опира и до култура.Не знам как си "там".[/quote]
Не се газирай алооо културтрегера!Можеш да философсваш за другите но за тебе и дума да не става!Много си тесногръд!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 21:56

obi4am_pirin написа:blue avalanche иска да вижда холандци!Друго си е да видиш холандци като Слори Матондо а и черногореца е много добър!Къде ще се бута Ванката в сред тези светила на футболната игра!

"Позволи" ми аз да говоря от свое име.Става ли?Все още мога да пиша на компютъра.Все ми се струва,че АЗ най-добре знам какво искам да виждам.Чак ли си?Не си спомням да съм те наемал за "говорител".Не съм коментирал твоите изказвания.Съветвам те да постъпваш по същия начин.Ако можеш,де...Щото то опира и до култура.Не знам как си "там".[/quote]
Не се газирай алооо културтрегера!Можеш да философсваш за другите но за тебе и дума да не става!Много си тесногръд![/quote]
ЗА ТЕБЕ,специално,НИКОГА не съм "философствал".Капиш?Всъщност,кои са "другите",за които съм "философствал",че не се сещам?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 май 2011 22:12

Мариян ти харесал вчера, сега гледаш ли Тевия?, че и гол вкара току що на Черноморец :o това момче е класи над Мариянчо, ама и него се почудиха къде да го разкарат вместо да го налагат титуляр :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”