Както писах по-назад, ако следваме логиката на успеваемост на играчите, които привличаме от Холандия, поне един от тези двамата, ще е доста сносен играч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Трябва да вземем Златински
Grandoman написа:Αниенте до къде я докара, да не вземе да се връща сега, ако не намери нещо по добро.....
Sinite ot Sofia написа:Джереми е млад и работоспособен. В центъра ще свърши работа, но това означава , че за момента ( не се говори за бек) явно Прохито си остава на бека. За Махмудов имам информация, че е много бърз, с рязък старт, добро центриране и техника. За него красноречиво говори статистиката от последния му отбор - 14 гола в 34 мача ( говорим НЕ за централен нападател). Имам някакво предчувствие, че в крайна сметка дон Аниете ще се върне. Владо едва ли!
siniq_fen написа:Sinite ot Sofia написа:Джереми е млад и работоспособен. В центъра ще свърши работа, но това означава , че за момента ( не се говори за бек) явно Прохито си остава на бека. За Махмудов имам информация, че е много бърз, с рязък старт, добро центриране и техника. За него красноречиво говори статистиката от последния му отбор - 14 гола в 34 мача ( говорим НЕ за централен нападател). Имам някакво предчувствие, че в крайна сметка дон Аниете ще се върне. Владо едва ли!
Не вярвам, но се надявам , ще съм адски щастлив ако поне един от двамата се върне.
Дано вземем и централен защитник, в противен случай се надявам да налагат Нину и Деян Иванов.
Още петима нови футболисти ще привлече тима на Левски през лятото. Това заяви спортният директор на "сините" Георги Иванов. Днес договори с 26-кратните шампиони подписаха холандците Денис Махмудов и Джереми де Ноойер.
"Ще вземем още петима нови футболисти. В близките дни чакам отговор и от Александър Бранеков. Ще продължим да даваме шансове и на нашите юноши", заяви Гонзо.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, LoveAndPeace, mikata, shampi и 38 госта