Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 18 сеп 2024 09:42

peliforewer написа:Ако ги няма ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив, Локо Пд и още няколко отбора и техните фенове няма и да има футбол в България.

Абсолютно си прав, време е елитната ни група да бъде с осем отбора.
bubka написа:Каква е ползата от съществуването ти във форума като "неутрален"?

Радвам се, че съм по-интересен за теб, отколкото това да коментираш темата
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2024 09:47

:lol: :lol: :lol:

Няма какво да се коментира по тъпите ти писания.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2024 09:52

Достатъчен показател е факта, че отговаряш на тъпите ми писания.
На тъпи писания, отговарят тъпи писатели.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2024 10:04

Dust написа:Достатъчен показател е факта, че отговаряш на тъпите ми писания.
На тъпи писания, отговарят тъпи писатели.

Или на хората им е скучно и си правят гаргара с теб :roll:.

Неутралния, ти сега да не се помисли за много специален, че някой се занимава с писанията ти :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 сеп 2024 10:28

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:

Пели, наказанията от УЕФА се обявяват в сайта на централата,а не в българските медии или греша :o
Когато ми покажеш наказание наложено от УЕФА на Левски в официалния сайт на централата , тогава ще го коментираме.
Аз се сещам за едно такова преди повече от 10 години. Има ли нужда да ти показвам наказание на любимия ти клуб в сайта на УЕФА от доста по-скоро?
И как след като Левски е бил наказан да не участва в ЕКТ , то е участвал във всеки един от сезоните когато СР беше собственик на Левски, както и в следващия сезон. Въпросното интервю с П.Колев е някъде в началото на 2019г , ами няколко месеца по-късно аз гледах с очите си на живо Левски срещу Ружомберок , но явно и аз и няколко хиляди други левскари сме имали халюцинации според теб и Левски не е участвал в ЕКТ във въпросния сезон.
Пели , не усещащ ли ,че ставаш за смях. Винаги като бъдеш притиснат с факти ,които няма как да оспориш , почваш да развиваш някакви грешно разбрани софизми.
Не виждам как ще коментираш ,че практически през цялото си съществуване любимия ти клуб е издържан с държавни/общински средства. Вчера твоя кумир (говорителя на Делян Пеевски) Георги Атанасов , нарече ръководство на МО прани глави , понеже не били подарили парцела на Армията на ЦСКА ,а го прехвърлили на МС. О свещена простота - ами това,което той иска е незаконно.
Като съм писал за Спас Русев имах предвид управлението му на "Виваком" - там определено се справи много добре . Не са много българските компании продадени за над 1 млрд. евро.

Този софизъм, че ставам за смях вече не е актуален, измисли нещо друго.Георги Атанасов никога не ми е бил гуру, радвам се, че му следиш творчеството.То и безсрочно и безвъзмездно не е съвсем законно, но карай да върви, това е МВР и свещена умнота :) .Колкото до това, че сте нямали наказания от УЕФА го дължите единствено на Боби Михайлов и това , че синчето му получаваше заплата в Левски докато гледаше децата на Божинов.

Винаги си ми подобрявал настроението - във всеки един момент успяваш да ме разсмееш :lol: . Благодаря ;) все пак за това е необходима сериозна доза талант. Не знам какво е това твое желание да твърдиш неща, които очевидно не са верни и могат да бъдат проверени за секунди или да оспорваш неща, които са очевидни.
Твърдиш че по времето на СР , Левски е бил наказан да не участва в ЕКТ , да ама е участвал във всеки един от сезоните. Това как се нарича ? Последно, за кой сезон Левски е бил наказан да не участва в ЕКТ?
Ти си знаеш дали бившия Генерален секретар на БКП Георги Атанасов ти е кумир или не. Но много често го цитираш , явно харесваш това ,което той пише или говори.
Какво незаконно има в отдаването на стадион "Георги Аспарухов" безсрочно и безвъзмездно на Левски и по какъв начин държавата е била ощетена? - очаквам да ми посочиш.
Доколкото знам Боби Михайлов беше шеф на БФС имаше много добри позиции в УЕФА( дай Боже тези позиции да не бъдат загубени) , но той много трудно може да оказва влияние на УЕФА за допускане/недопускане до ЕКТ. Да ти напомням ли ,че през 2017 БФС издаде без проблем лиценз на любимия ти клуб , но лошата синя УЕФА не ви допусна ( апропо кой написа в настоящия форум първи за това, тогава няколко колеги си упражнявахте чувството за хумор , но какво стана накрая...). И за настоящия сезон любимия ти клуб има издаден лиценз за ЕКТ , но лошата "синя " УЕФА ви наказа и в момента никой в България не може да отговори дали ,ако се бяхте класирали щяхте да участвате и дали ,ако настоящия сезон се класирате ще участвате. От това ,което знам по-скоро ще бъдете допуснати ,ако се класирате естествено , с условен лиценз. Макар че при положение ,че веднъж вече са ви наказали за неспазване на ФФ и вие продължавате по същия път .... Според мен май си търсите белята или нещо още по-лошо,но иначе сте страшни :mrgreen:
Лично мен отношенията между Николай Михайлов, Валери Божинов и техните половинки , не ме интересуват. само за твоя информация Николай Михайлов беше на символична заплата в Левски , реално той правеше услуга на клуба, а не обратното. Най-вероятно беше най-ниско платения професионален футболист в ППЛ. Момчето дойде в Левски за да помогне на любимия си клуб, а не за да си живурка( същото важи и за Божинов) и да получава заплата.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 сеп 2024 11:14

Хонда, от дългия ти коментар разбрах, че Ники Михайлов е правил услуга на Левски.Напълно съм съгласен, не знам защо ми опонираш след като и аз това твърдя, лицензи под условия и др. благинки :) .Никъде не съм твърдял, че Левски е имал наказание да не играе в евротурнирите.Цитирал съм Павел Колев, за това, че няколко месеца в БФС е имало писмо от УЕФА за подобно наказание, думите са на Павел Колев.Колкото до безсрочно и безвъзмездно имаше някакъв доклад на Сметната палата по този казус и изявление на един областен управител, да не коментираме кой служебен премиер го направи и кога.Интересно и как бяха опростени задълженията от наеми за стадиона на Левски за периода 1990-1997г.ЦСКА когато трябваше да получи 50% от базите си за да може да си прави нов стадион освен половината цена на имота беше задължен да внесе и дължимите наеми за базите.
Последна промяна от peliforewer на 18 сеп 2024 11:40, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 сеп 2024 11:38

Преместиха мач на Пирин Благоевград заради ПФК ЦСКА - София ЕАД

Заради провеждането на футболната среща от деветия кръг на Първа лига между ПФК ЦСКА - София ЕАД и Берое на 21.09 на стадион "Христо Ботев", двубоят от десетия кръг на Втора лига между Пирин Благоевград и Локомотив Горна Оряховица ще се изиграе на 23.09 (понеделник) от 18:30 часа, вместо на 21.09. (събота).

„Орлетата“ са лидер в класирането с актив от 23 точки, като футболистите на Иво Тренчев имат 7 победи и 2 равенства при голова разлика 18:5.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 сеп 2024 12:43

peliforewer написа:Хонда, от дългия ти коментар разбрах, че Ники Михайлов е правил услуга на Левски.Напълно съм съгласен, не знам защо ми опонираш след като и аз това твърдя, лицензи под условия и др. благинки :) .Никъде не съм твърдял, че Левски е имал наказание да не играе в евротурнирите.Цитирал съм Павел Колев, за това, че няколко месеца в БФС е имало писмо от УЕФА за подобно наказание, думите са на Павел Колев.Колкото до безсрочно и безвъзмездно имаше някакъв доклад на Сметната палата по този казус и изявление на един областен управител, да не коментираме кой служебен премиер го направи и кога.Интересно и как бяха опростени задълженията от наеми за стадиона на Левски за периода 1990-1997г.ЦСКА когато трябваше да получи 50% от базите си за да може да си прави нов стадион освен половината цена на имота беше задължен да внесе и дължимите наеми за базите.

Пели , колко и да се мъчиш да развиваш някакви софизми и да се гърчиш като настъпян червей не може да увериш никого в правотата си. Вече ти написах , наказанията се обявяват чрез официалния сайт на УЕФА( сайта е общодостъпен), успоредно с това се изпращя писмо до съответната федерация и съответния клуб. Аз лично нямам спомени такова наказание да е било обявявано на официалния сайт. Докато за любимия ти клуб си спомням.
Това ,че "добросъвестно" цитираш някой друг не те прави не отговорен за написаното/казаното от този друг. Всеки отговаря за това ,което цитира. Веднага мога да ти напомня как и преди редовно "добросъвестно" си цитирал какви ли не глупости и когато биваш хванат в лъжа , ти излизаше с " аз добросъвестно съм цитирал ..."
За доклада на Сметнат палата и областния управител - сигурно над 100-н път ти казвам ,че там няма нищо ,което се отнася към ПФК Левски , отнася се до ОСК Левски. ПФК Левски и ОСК Левски нямат нищо общо .
ПФК Левски има задължения към Общината и те не са опростени и не са тайна- изплащат се в момента със съответната наказателна лихва . Главницата е вече изплатена .
Задълженията на Левски за не платен наем на стадиона в периода 1990-1997 са баснословните 7 млн не деноминирани лева ( 7 000 настоящи лева) . По-малко отколкото е таксата за един мач. Приблизително толкова струва едно боядисване на оградата. Пели , ние не сме цигани или припоци да не си плащаме задълженията. Цяла България разбра ,че ние си плащаме задълженията ,а вие отказахте да си плащате и ощетихте държавата.
Направените от ПФК Левски инвестиции в стадион "Георги Аспарухов" са за малко под 40 млн деноминирани лева. Което наема на Армията за повече от 50 години....
Между другото на любимия ти клуб бяха ли приспаднати от наема направените инвестиции и подобрения? За какъв период от време любимия ти клуб е ПЛАТИЛ наем. И наистина ли е ги платил ,защото този въпрос беше задаван 5 ПЪТИ в НС на парламентарен контрол и нито един Министър на Спорта не е отговорил на този въпрос . В.Лечева ( която е фундаментална цесекарка) не се отговори на въпроса, а когато и беше зададен същия въпрос от журналисти тя отговори : " Обърнете се към моя предшественик" . Да ти напомням ли кой и беше предшественика. Ако наистина са платени въпросните наеми, не и ли най-логичния отговор " Да платени са" и да бъдат изпратени съответните доказателства към съответния депутат. Сигурен ли си ,че наистина са платени въпросните наеми и би ли се заклел в децата и внуците си ,че наистина са платени.
Тези 50% от Армията ,бяха оценени на една много меко казано смешна цена. Аз веднага купувам какъвто и да е недвижим имот в София на тези цени. Нали ти имаше такива имоти - веднага ти давам 20% отгоре и плащам веднага.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 сеп 2024 14:02

Пели то дали ши са обади пак?
Гьонсурат е ,сигурно ши го направи.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 сеп 2024 14:34

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”