peliforewer написа:Хонда, от дългия ти коментар разбрах, че Ники Михайлов е правил услуга на Левски.Напълно съм съгласен, не знам защо ми опонираш след като и аз това твърдя, лицензи под условия и др. благинки :) .Никъде не съм твърдял, че Левски е имал наказание да не играе в евротурнирите.Цитирал съм Павел Колев, за това, че няколко месеца в БФС е имало писмо от УЕФА за подобно наказание, думите са на Павел Колев.Колкото до безсрочно и безвъзмездно имаше някакъв доклад на Сметната палата по този казус и изявление на един областен управител, да не коментираме кой служебен премиер го направи и кога.Интересно и как бяха опростени задълженията от наеми за стадиона на Левски за периода 1990-1997г.ЦСКА когато трябваше да получи 50% от базите си за да може да си прави нов стадион освен половината цена на имота беше задължен да внесе и дължимите наеми за базите.
Пели , колко и да се мъчиш да развиваш някакви софизми и да се гърчиш като настъпян червей не може да увериш никого в правотата си. Вече ти написах , наказанията се обявяват чрез официалния сайт на УЕФА( сайта е общодостъпен), успоредно с това се изпращя писмо до съответната федерация и съответния клуб. Аз лично нямам спомени такова наказание да е било обявявано на официалния сайт. Докато за любимия ти клуб си спомням.
Това ,че "добросъвестно" цитираш някой друг не те прави не отговорен за написаното/казаното от този друг. Всеки отговаря за това ,което цитира. Веднага мога да ти напомня как и преди редовно "добросъвестно" си цитирал какви ли не глупости и когато биваш хванат в лъжа , ти излизаше с " аз добросъвестно съм цитирал ..."
За доклада на Сметнат палата и областния управител - сигурно над 100-н път ти казвам ,че там няма нищо ,което се отнася към ПФК Левски , отнася се до ОСК Левски. ПФК Левски и ОСК Левски нямат нищо общо .
ПФК Левски има задължения към Общината и те не са опростени и не са тайна- изплащат се в момента със съответната наказателна лихва . Главницата е вече изплатена .
Задълженията на Левски за не платен наем на стадиона в периода 1990-1997 са баснословните 7 млн не деноминирани лева ( 7 000 настоящи лева) . По-малко отколкото е таксата за един мач. Приблизително толкова струва едно боядисване на оградата. Пели , ние не сме цигани или припоци да не си плащаме задълженията. Цяла България разбра ,че ние си плащаме задълженията ,а вие отказахте да си плащате и ощетихте държавата.
Направените от ПФК Левски инвестиции в стадион "Георги Аспарухов" са за малко под 40 млн деноминирани лева. Което наема на Армията за повече от 50 години....
Между другото на любимия ти клуб бяха ли приспаднати от наема направените инвестиции и подобрения? За какъв период от време любимия ти клуб е ПЛАТИЛ наем. И наистина ли е ги платил ,защото този въпрос беше задаван 5 ПЪТИ в НС на парламентарен контрол и нито един Министър на Спорта не е отговорил на този въпрос . В.Лечева ( която е фундаментална цесекарка) не се отговори на въпроса, а когато и беше зададен същия въпрос от журналисти тя отговори : " Обърнете се към моя предшественик" . Да ти напомням ли кой и беше предшественика. Ако наистина са платени въпросните наеми, не и ли най-логичния отговор " Да платени са" и да бъдат изпратени съответните доказателства към съответния депутат. Сигурен ли си ,че наистина са платени въпросните наеми и би ли се заклел в децата и внуците си ,че наистина са платени.
Тези 50% от Армията ,бяха оценени на една много меко казано смешна цена. Аз веднага купувам какъвто и да е недвижим имот в София на тези цени. Нали ти имаше такива имоти - веднага ти давам 20% отгоре и плащам веднага.