Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Е той не каза, че ще ги опрости, а че няма да си ги поиска
Което не знам дали е хубаво, ама не е и лошо, изглежда...
-
icemanbg33
- Контакти:
Това левскарите сме много умно племе, ама не мога да разбера защо през целия ми съзнателен живот сме разделени. Зададох елементарен въпрос за намалението от членската карта, а форума се изби.
Да го кажа по-просто. Кура ме боли за 10-15-30-95%. По-скоро искам да си ползвам членската карта за да има смисъл от нея. Да се види, че се ползва, за клуба, за спонсорите и тн. Другото нещо е, че искам ако се следи кой колко и какво си поръчва и може да ползва някакви други облаги след време, да мога да се възползвам от такова потенциално “нещо”.
Да го кажа по-просто. Кура ме боли за 10-15-30-95%. По-скоро искам да си ползвам членската карта за да има смисъл от нея. Да се види, че се ползва, за клуба, за спонсорите и тн. Другото нещо е, че искам ако се следи кой колко и какво си поръчва и може да ползва някакви други облаги след време, да мога да се възползвам от такова потенциално “нещо”.
Гледах пресконференцията на Живко след мача и ми хареса блузката с която беше, но не видях такава във фен магазина. Някой знае ли дали се продават изобщо такива блузи или се раздават за вътрешна употреба.
Това,че няма да си търси дълговете го каза и преди 3-4 месеца!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- LoveAndPeace
- Контакти:
NOMER14 написа:Винаги съм се чудил на термина "работа в екип", който винаги го пробутват в условието за приемане на работа. Употребяват го люде, които не са работили в колектив. Всеки работи сам за себе си и получава Лична заплата. Да вършиш чуждата работа не е умение за работа в екип.
Работа в екип е оная снимка с бай Пешо , дето върши 99,8% от работата
vvessel написа:Гледах пресконференцията на Живко след мача и ми хареса блузката с която беше, но не видях такава във фен магазина. Някой знае ли дали се продават изобщо такива блузи или се раздават за вътрешна употреба.
Миналата година Георги Тодоров носеше подобни фанелки за по-достолепни фенове с коремчета - с яка и копчета. Защо ги няма и тях? На по-големичките фенове впити фанелки не им подхождат.
Кого да питам?
Харесаха ми Момчетата, Галчев определено израства...личното ми мнение от контролите до сега е, че дори Бари изглежда доста по добре. Някой знае ли какво става с Михайлович?
Националният вратар Николай Михайлов поднови тренировки с Левски. Тази сутрин опитният страж пристигна на "Георги Аспарухов" и стартира тренировки с родния си тим.
Очаква се Ники Михайлов да е част от Левски и през новия сезон. Той бе капитан на тима миналата година, но през втория дял на сезона играеше епизодично.
В края на кампанията Михайлов показа своята класа и пази силно в Коматево и на "Тича".
България има природни богатства,
Срещу три титуловани отбора, съставени предимно от българи, нашите млади момчета играха много добре, както отдавна не са игеали така в контроли. Себераздаване 90 минути, а не протоколно чакане края на мача. Не знам, ако ония орангутани от олигарските отбори им скочат, как ще реагират. Българските съдии трябва да пазят българските момчета от зверовете от джунглата. Те са наши, те ще играят за България.
Вчера гледах десетина минути на българския шампион. Съставът на Франция си е направо мляко.
Вчера гледах десетина минути на българския шампион. Съставът на Франция си е направо мляко.
- Странджата
- Контакти:
Re: vlong
Тогава офертата на клуба изглежда много лицемерна или пък ти дават 10% отстъпка, защото скоро продуктът ще е непродаваем заради изтекъл срок на годност
. А аз не мисля, че е така ... Все пак си купуваш нещо заради клуба, а не заради 10% отстъпка. Клубът ти казва, че това е, за което ти е благодарен, и ти дава бонус. Дали ще се възползваш или не - за клуба явно е без значение. Значение има само покупката ...