W84me написа:
Тази снимка нищо не доказва, в сектор А също имаше червени фенове, а и малко си отрязъл сектора с червените фенове.Не ти ли омръзна да мишкуваш :) .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:
peliforewer написа:W84me написа:
Тази снимка нищо не доказва, в сектор А също имаше червени фенове, а и малко си отрязъл сектора с червените фенове.Не ти ли омръзна да мишкуваш :) .
damyanov1963 написа:peliforewer написа:W84me написа:
Искаш да кажеш, че ако това са 1200 души е имало още 1800 ваши фенове, които не се виждат ли :)
Сектор А събира не повече от 500 души, колко от тях бяха локомотивци и колко са "отрязаните" от другия сектор?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Горски, Марк ли гледаш или цицорестата мръсница?
miro_rz написа:ugly bug написа:Горски, Марк ли гледаш или цицорестата мръсница?
Сега ще пусна. КогИще идваш насам да ти напълня 5 литра рИкия!?
ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Горски, Марк ли гледаш или цицорестата мръсница?
нИ щЪ рикия ! Луканки ми дай !
ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Горски, Марк ли гледаш или цицорестата мръсница?
Вълчан написа:ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Горски, Марк ли гледаш или цицорестата мръсница?
КреМвирш с лютеница Дерони не е ли по добре за теб. Шега еиииии......Томаш много ми напомня на Пенев. Силни думи но дано не го провалят футболистите. Става това в България. Един саботаж и пак е в куците отбори.
Потребители, разглеждащи този форум: Serafim и 109 госта