Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Славиша се върна по линия на Спас Русев.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- LoveAndPeace
- Контакти:
Kotooshu написа:metodito написа:Пореден фейк, на който се вързах и който обаче беше разкрит. Браво. Викам си как ще плащат на този никаквец, вееее! Да му плаща тоя, който се е съгласявал с неустойката му.Един милион за тоя...
Вярно, че не може на всеки фейк, който се пуска да коментират, но предвид ситуацията, малко от малко трябва. Като това за Наско на море, клуба платил на Хубчев и такива.
Мето, аз такова чудо от партенки,фейкове и платени дрисни срещу Клуба не бях виждал никога...тъписпорт и спирталите минаха всякакви граници. За желЮ манафа, не ми се коментира даже. На тъпспорт от 20 "статии" за Левски 18 са им дрисни, а спирталите миналата седмица бяха пуснали платена реклама във фейсбук на поредните дрисни!
Вярно, че за 20 лева и майките ще си продадат но чак пък толкова
Ами като има тъпанари , които да им се връзват. Все пак не е луд тоя дето яде баницата.....
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Баш па тъпанар (както казах, вързах се)... Когато виждаш как се вземат серия от грешни решения, поредното не изненадва. За това и никой не повярва на Зеолитния Джо - беше прекалено хубаво да е истина. Виж отрицателните "новини" се приемат с по-голямо доверие.[/offtopic]
LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:metodito написа:Пореден фейк, на който се вързах и който обаче беше разкрит. Браво. Викам си как ще плащат на този никаквец, вееее! Да му плаща тоя, който се е съгласявал с неустойката му.Един милион за тоя...
Вярно, че не може на всеки фейк, който се пуска да коментират, но предвид ситуацията, малко от малко трябва. Като това за Наско на море, клуба платил на Хубчев и такива.
Мето, аз такова чудо от партенки,фейкове и платени дрисни срещу Клуба не бях виждал никога...тъписпорт и спирталите минаха всякакви граници. За желЮ манафа, не ми се коментира даже. На тъпспорт от 20 "статии" за Левски 18 са им дрисни, а спирталите миналата седмица бяха пуснали платена реклама във фейсбук на поредните дрисни!
Вярно, че за 20 лева и майките ще си продадат но чак пък толкова
Ами като има тъпанари , които да им се връзват. Все пак не е луд тоя дето яде баницата.....
Баш па тъпанар (както казах, вързах се)... Когато виждаш как се вземат серия от грешни решения, поредното не изненадва. За това и никой не повярва на Зеолитния Джо - беше прекалено хубаво да е истина. Виж отрицателните "новини" се приемат с по-голямо доверие.[/offtopic]
Брейй,видях Робърта с усмивка,и щастлив,даже и викаше нещо.
Явно насила играеше тук,особено след като продадоха Спирингс.
Явно насила играеше тук,особено след като продадоха Спирингс.
САМО ЛЕВСКИ!
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
bilyaletdinov написа:LM10 написа:vlong написа:Колко от вас харесваха Хубчев?Ако има такъв да си признае.Нека се преброим.
Хубчев никога не съм го харесвал .... като треньор
Няма значение кой го е харесвал или кой не го е харесвал. Аз не харесвах Роси, ама като го изгониха си взе неустойката. Славишата ме кефеше, ама и той не си тръгна от България, докато не му броиха едни дебели пари на ръка.
На Хубчев да му плаща Сираков, който се правеше на големия шеф без една стотинка в джоба, за да се хареса на феновете.
Щото Наско никога не е можел да води диалог, няма и да се научи. По същия начин изгони една камара играчи през 2014г., които след година бяха продадени за 1-2 млн. евро, щото е големия бос. Изгони и Йоканович.
Прави се на собственик изгони и Хубчев.
Зимната му селекция не е ли грешка? Да назначиш треньор за чужденец, като нямаш една стотинка не е ли грешка?
Май много грешки му станаха на собственика без портфейл...
Що не вземеш акциите? Ти няма да правиш грешки, имаш портфейл на ART, ще направиш хубава селекция и ще ни вкараш в ШЛ..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- bilyaletdinov
- Контакти:
Sinite ot Sofia написа:bilyaletdinov написа:LM10 написа:vlong написа:Колко от вас харесваха Хубчев?Ако има такъв да си признае.Нека се преброим.
Хубчев никога не съм го харесвал .... като треньор
Няма значение кой го е харесвал или кой не го е харесвал. Аз не харесвах Роси, ама като го изгониха си взе неустойката. Славишата ме кефеше, ама и той не си тръгна от България, докато не му броиха едни дебели пари на ръка.
На Хубчев да му плаща Сираков, който се правеше на големия шеф без една стотинка в джоба, за да се хареса на феновете.
Щото Наско никога не е можел да води диалог, няма и да се научи. По същия начин изгони една камара играчи през 2014г., които след година бяха продадени за 1-2 млн. евро, щото е големия бос. Изгони и Йоканович.
Прави се на собственик изгони и Хубчев.
Зимната му селекция не е ли грешка? Да назначиш треньор за чужденец, като нямаш една стотинка не е ли грешка?
Май много грешки му станаха на собственика без портфейл...
Що не вземеш акциите? Ти няма да правиш грешки, имаш портфейл на ART, ще направиш хубава селекция и ще ни вкараш в ШЛ..
Аре да не ми даваш наклон? Гледай си сектата, смятайте го Сираков за Бог, ама не ме карай да му вярвам. Не вярвам на човек, който ме моли да съм признателен на Тиквата, затова че ми разби клуба в момента сме на изкуствено дишане.
Ти, ако искаш му ближи гъз, други части, каквото си избереш. Ама не ми обяснявай какъв спасител е.
Аз моето съм си го дал за Левски, според възможностите ми.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Мисля,че тази благодарност е извадена от контекста.Борисов е съдействал за по-бързото включване в концесиите,защото знаем талантите на бюрокрацията.Без връзки можеш да си чакаш доживот.Всички управляващи по света помагат на бизнеса и спорта,нали това им е работата.Специално за този случай така ги виждам нещата.
,,Наско Сираков, мажоритарният собственик на „Левски“, разкри, че от момента на придобиването на акциите на клуба мечтае за нов стадион. Легендата и голмайстор №1 в историята на „сините“ не пропусна да благодари на премиера Бойко Борисов за оказаното съдействие за задействание на процедурата по отдаване на концесия на спортния комплекс „Герена“, което тепърва трябва да се случи,,
,,Наско Сираков, мажоритарният собственик на „Левски“, разкри, че от момента на придобиването на акциите на клуба мечтае за нов стадион. Легендата и голмайстор №1 в историята на „сините“ не пропусна да благодари на премиера Бойко Борисов за оказаното съдействие за задействание на процедурата по отдаване на концесия на спортния комплекс „Герена“, което тепърва трябва да се случи,,
САМО ЛЕВСКИ!
Батков: Положението в Левски е много зле! Нямаме първи отбор, не знам как си хранят семействата
https://sportal.bg/news-2021070416014655747
https://sportal.bg/news-2021070416014655747
България има природни богатства,
- bilyaletdinov
- Контакти:
vlong написа:Мисля,че тази благодарност е извадена от контекста.Борисов е съдействал за по-бързото включване в концесиите,защото знаем талантите на бюрокрацията.Без връзки можеш да си чакаш доживот.Всички управляващи по света помагат на бизнеса и спорта,нали това им е работата.Специално за този случай така ги виждам нещата.
Използвам случая да благодаря лично на премиера Бойко Борисов, който направи невъзможното в такива кратки срокове да направим тази първа стъпка. И показа, че е съпричастен към съдбата на целия български спорт. Жалко е, че ние не можем да му се отблагодарим така, както трябва.
За кое да сме му благодарни, че протежето му Мазното перчемче ни бутна стадиона? Затова ли трябва да му благодарим?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
-
Serafim
- Контакти:
mikata написа:Славиша се върна по линия на Спас Русев.
Предполагам и Русев му е плащал заплатата. Чу се, че на Обертан той щял да я поема. Славиша пък в едно интервю говори за връщане на Кабрал и още един (не се сещам кой) през зимата, явно пак по линията Русев. Чудно тия пари за заплати как и под каква линия са щели да влязат в клуба?