honda написа:Донякъде съм съгласен с теб. Но от този отбор в първия отбор вече влезнаха двамата Петкови - единия е 2002 , другия е 2003 . Като Мартин Петков като юноша определено беше с класа над всички останали връстници. Неслучайно преди време беше в полезрението на Динамо(Загреб) , само при него го има проблема ,че при юношите не играеше като крило,а по-скоро като свободен нападател(много повече е играл като ЦН отколкото като крило). И той е по-скоро централен нападател отколкото крило.
Отделно в първия отбор влезнаха и ПГ Галчев и Г.Александров . Като за Галчев титулярната му позиция в никакъв случай не е ляв бек. Между другото в приятелския мач срещу Лок(Пд) показа голямо израстване и самочувствие- нещо което му липсваше в предишния сезон.
За Д.Начев- донякъде го разбирам ,тук виновни са и двете страни - от една страна той не положи никакви услия да влезне в каквато и дае физическа форма- несриозно момче на 17 години да бъде 70кг при височина от под 170см. От друга страна той се чувства и обиден ,понеже играеха в една формация с Марин Петков и винаги се считаше ,че Д.Начев е по-големия талант от двамата(това е и моето мнение) и когато Марин беше взет и започнат да бъде налаган в първия отбор ,Дани Начев се почувства обиден и пренебрегнат. За мен в България няма футболист с неговите качества. Преди време също беше наблюдаван от емисари на Динамо(Загреб) и мнението за него беше - "Ален Халилович №2". За мен и двете страни и Левски и Дани Начев и са прави и не са прави. ако зависеше от мен бих го взел и дал в един клуб по лека атлетика да го тренират. Ако разбере какво трябва да прави - в първия отбор ,ако ли не -прав му път.
За другите изброени от теб момчета - М.Хайдаров( предполагам него имащ предвид) - за мен също има място в първи отбор но при наличието на Райнов, и Цоневи та дори и Найденов трудно може да бъде наложен в първия отбор. Тук не коментирам за коректността на това момче -дойде от Пловдив с хронични контузии ,оказа се скъсана ПКВ . Беше лекуван от Левски повече от година и в момента ,който се оправи разтрогна заради дължими 600 лв.
Иначе за мен и Т.Папазов и Г.Александров са доста по-добри от Игнатов. Макар че и двамата са доста бавни.
По-добри са с опита , макар и малък , натрупан в мъжкия футбол. Игнатов видимо превъзхожда наборите си , но това че е бърз му е създало кофти навик да си напуска зоната за да изпревари противник за някоя малко по-силно подадена топка. При децата в повечето пъти я достига пръв , но при мъжете най-често ще увисва с дупка зад себе си.
Миналата година много често това го правеше Алекс Петков и Атанасов се чудеше на къде да хване и кой да покрие понапред.
Начев
Там според мен не трябва да го играем като излъганата мома и да се сърдим и цупим , а да продължат да поддържат някакъв контакт клуб - баща му и да се подсигурят , че ако по някакъв начин изпъкне във Варна , Левски да му бъде първи вариат за следваща крачка , а не да го видим в 1948 (ако все още ги има) например.