Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 13 сеп 2024 20:02

W84me написа:
ugly bug написа:Брееее, накъдриха ви се рогите от мислене и предсказания...
Тоз толкова пари взимал, неустойки,ще изкара до пладне...
Жлъчки не останаха.
Айде мийте краката и лягайте!

Изображение

Готви се нов препинателен знак! ПО ДЪЛЖИНА!

Нека първо ви напомпим гъзерите пък после ще я смятаме.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 сеп 2024 20:13

След тези трансфери и заплати това ще е най скъпото 5 място!
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2024 20:20

Пето беше при Стасич,при Томашита е първо ,всички са войници ,и то още тази година.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 сеп 2024 20:27

miro_rz написа:След тези трансфери и заплати това ще е най скъпото 5 място!

И вас ли ви тресе ?
Идем !!!
Изображение

Оня вашия шмайхел (капитанинът) , къде го затрихте ?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 22:21

honda написа:
peliforewer написа:

Пели, наказанията от УЕФА се обявяват в сайта на централата,а не в българските медии или греша :o
Когато ми покажеш наказание наложено от УЕФА на Левски в официалния сайт на централата , тогава ще го коментираме.
Аз се сещам за едно такова преди повече от 10 години. Има ли нужда да ти показвам наказание на любимия ти клуб в сайта на УЕФА от доста по-скоро?
И как след като Левски е бил наказан да не участва в ЕКТ , то е участвал във всеки един от сезоните когато СР беше собственик на Левски, както и в следващия сезон. Въпросното интервю с П.Колев е някъде в началото на 2019г , ами няколко месеца по-късно аз гледах с очите си на живо Левски срещу Ружомберок , но явно и аз и няколко хиляди други левскари сме имали халюцинации според теб и Левски не е участвал в ЕКТ във въпросния сезон.
Пели , не усещащ ли ,че ставаш за смях. Винаги като бъдеш притиснат с факти ,които няма как да оспориш , почваш да развиваш някакви грешно разбрани софизми.
Не виждам как ще коментираш ,че практически през цялото си съществуване любимия ти клуб е издържан с държавни/общински средства. Вчера твоя кумир (говорителя на Делян Пеевски) Георги Атанасов , нарече ръководство на МО прани глави , понеже не били подарили парцела на Армията на ЦСКА ,а го прехвърлили на МС. О свещена простота - ами това,което той иска е незаконно.
Като съм писал за Спас Русев имах предвид управлението му на "Виваком" - там определено се справи много добре . Не са много българските компании продадени за над 1 млрд. евро.

Този софизъм, че ставам за смях вече не е актуален, измисли нещо друго.Георги Атанасов никога не ми е бил гуру, радвам се, че му следиш творчеството.То и безсрочно и безвъзмездно не е съвсем законно, но карай да върви, това е МВР и свещена умнота :) .Колкото до това, че сте нямали наказания от УЕФА го дължите единствено на Боби Михайлов и това , че синчето му получаваше заплата в Левски докато гледаше децата на Божинов.
Последна промяна от peliforewer на 13 сеп 2024 22:49, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 22:28

Винаги съм казвал, че не е хубаво да се плаче на чужд гроб.Да предположим, че най-после някой е решил, че може да си позволи да вкара някакви пари в ЦСКА, които да са близки до тези които Домусчиев дава на Лудогорец.Защо това е проблем за петте фена на Лудогорец и на не съвсем умните фенове на Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2024 22:34

Ugly bug

Този е много умен
САМО ЛЕВСКИ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 сеп 2024 22:36

peliforewer написа:

Винаги съм казвал, че не е хубаво да се плаче на чужд гроб.Да предположим, че най-после някой е решил, че може да си позволи да вкара някакви пари в ЦСКА, които да са близки до тези които Домусчиев дава на Лудогорец.Защо това е проблем за петте фена на Лудогорец и на не съвсем умните фенове на Левски.

То и да станеш шампион в България за 60-70 млн. бюджет е малоумие ама какво да правиш .
И то при положение че половината отбори са на общински бюджет а другата половина кретат с бюджет между 3 и 5 млн.лева.
И ти изведнъж вадиш 70 млн. което е горе долу е общия бюджет на останалите 15 отбора и се горедееш че си шампион и се подиграваш на другите за най-скъпото трето,пето или осмо.
Какво да кажем за деветото на Ботев Пловдив :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 сеп 2024 22:53

vlong написа:Ugly bug

Този е много умен

Ся трябва да те уча и как да цитираш някой ли ?
Ееееейййй Боооогууууу !
Изображение
Искаш ли да те цитирам за приликата между паразитите и Подуене?
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 сеп 2024 23:09

peliforewer написа:

И един мормот увива шоколад :) Де са тия дет имат там едни излишни 50-60 милки, дет се чудят къде и за ква глупост да ги метнат. Ти май милионите ги нямаш за нищо. :) Иначе аз имам спомен за един дет прави същата гръмка селекция и мяташе милиони дет ги нямаше и накрая знаем резултата - ЦСКА умре, а Литекс с маркетингов трик стана ЦСКА с тире :lol:

Върни се в “Левски”