honda написа:peliforewer написа:
Пели, наказанията от УЕФА се обявяват в сайта на централата,а не в българските медии или греша :o
Когато ми покажеш наказание наложено от УЕФА на Левски в официалния сайт на централата , тогава ще го коментираме.
Аз се сещам за едно такова преди повече от 10 години. Има ли нужда да ти показвам наказание на любимия ти клуб в сайта на УЕФА от доста по-скоро?
И как след като Левски е бил наказан да не участва в ЕКТ , то е участвал във всеки един от сезоните когато СР беше собственик на Левски, както и в следващия сезон. Въпросното интервю с П.Колев е някъде в началото на 2019г , ами няколко месеца по-късно аз гледах с очите си на живо Левски срещу Ружомберок , но явно и аз и няколко хиляди други левскари сме имали халюцинации според теб и Левски не е участвал в ЕКТ във въпросния сезон.
Пели , не усещащ ли ,че ставаш за смях. Винаги като бъдеш притиснат с факти ,които няма как да оспориш , почваш да развиваш някакви грешно разбрани софизми.
Не виждам как ще коментираш ,че практически през цялото си съществуване любимия ти клуб е издържан с държавни/общински средства. Вчера твоя кумир (говорителя на Делян Пеевски) Георги Атанасов , нарече ръководство на МО прани глави , понеже не били подарили парцела на Армията на ЦСКА ,а го прехвърлили на МС. О свещена простота - ами това,което той иска е незаконно.
Като съм писал за Спас Русев имах предвид управлението му на "Виваком" - там определено се справи много добре . Не са много българските компании продадени за над 1 млрд. евро.