Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Някой знае ли защо е това чесане пред камерата на Наско - притеснение ли е, комари ли има в студиото, други буби ли го лазят? Не е приятно да го гледаш - все едно, че е крастав ...
-
Мисля че беше с АИК / Стокхолм / платформата им подържала 34-35 хиляди човека, а напливът, хем беше платено, ако не бъркам по 2 евро и кусур, подгони 100 хиляди и съответно се срина.LoveAndPeace написа:Преди години гостувахме на някакви скандинавци и мача го имаше само в техния сайт и само платен
Към 5тата минута вече им бяха запушили нещата.

Мисля, че даже шведите връщаха пари, ама дали е вярно, нямам идея.
- LoveAndPeace
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Мисля че беше с АИК / Стокхолм / платформата им подържала 34-35 хиляди човека, а напливът, хем беше платено, ако не бъркам по 2 евро и кусур, подгони 100 хиляди и съответно се срина.LoveAndPeace написа:Преди години гостувахме на някакви скандинавци и мача го имаше само в техния сайт и само платен
Към 5тата минута вече им бяха запушили нещата.![]()
Мисля, че даже шведите връщаха пари, ама дали е вярно, нямам идея.

Сираков:
"Мога да гарантирам, че Левски не само ще започне това първенство, но и ще го завърши".
Малко притеснително ми звучи това. Миналата година гарантираше, че няма да ни бият като тъпан, ама само Монтана не можа да ни бие май. Иначе се счупиха някакви брадати рекорди по брой загуби и кой от кога не ни е бил. Ако не се лъжа имаше нещо от над 60 години.
"Мога да гарантирам, че Левски не само ще започне това първенство, но и ще го завърши".
Малко притеснително ми звучи това. Миналата година гарантираше, че няма да ни бият като тъпан, ама само Монтана не можа да ни бие май. Иначе се счупиха някакви брадати рекорди по брой загуби и кой от кога не ни е бил. Ако не се лъжа имаше нещо от над 60 години.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Удобни въпроси, сладки приказки и нищо съществено?

И този път ще победиш шампионе!
Щом като ултраситв са си тръгнали тихо от срещата днес през деня и е нямало скандали и събличане, значи им е казанонещо оптимистично.Приказкките по радиото са за да отбие номер и успокои масовите привърженици.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
realno написа:Щом като ултраситв са си тръгнали тихо от срещата днес през деня и е нямало скандали и събличане, значи им е казанонещо оптимистично.Приказкките по радиото са за да отбие номер и успокои масовите привърженици.
Това и трябва - да излиза по-често, щото фейкометите не спират, а мълчанието му не се приема еднозначно.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Обаче и Гугутката страшен идиот - Дали НКП източвал Левски
Не бе , не сте го източвали. Просто сте пазили за двойна цена и не сте отчитали коректно продажбите. И това е било по договор.

Не бе , не сте го източвали. Просто сте пазили за двойна цена и не сте отчитали коректно продажбите. И това е било по договор.
LoveAndPeace написа:Обаче и Гугутката страшен идиот - Дали НКП източвал Левски![]()
За никой не е тайна, че Грънчаров е един от техните говорители сред мисирките.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Цяла година интригите идват от левскарските среди, ако мога да нарека така платените фенчета!
Жалкото е че много левскари ги повтарят като папагали.
Добрата новина е, че фалита е далеко(дай боже)...за останалото мента, глог и валериан
Жалкото е че много левскари ги повтарят като папагали.
Добрата новина е, че фалита е далеко(дай боже)...за останалото мента, глог и валериан

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: