Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Бербатов, Стилшян, Мартин, Емо и Стойчо кога са ходили на стадиона :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Купър ще получава доста солидна за нашите стандарти заплата.
Според медиите на Острова бранителят обаче е окастрил почти двойно заплатата си, за да играе при "'червените". Годишното възнаграждение на Купър ще възлиза на 750 000 евро (62 500 евро месечно).
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ska-808748
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Нека да има манги, той Хайнц ще му покаже рулетката, другите дискотеките в студентски град. Та и за там си трябва лев.
Фондация (СИК) Спорт Изкуство Култура тъкмо вчера рече Той идва заради марката.
стоенчоооо Марки вече няма ,има Евра.
Годишното възнаграждение на Купър ще възлиза на 750 000 евро (62 500 евро месечно).
стоенчоооо Марки вече няма ,има Евра.
Годишното възнаграждение на Купър ще възлиза на 750 000 евро (62 500 евро месечно).
САМО ЛЕВСКИ!
peliforewer написа:Срещнали се на полянка
прабългарин и славянка
Вади-тури, вади-тури
народиха чукундури
Хем крадливи, хем ебливи,
но най-вече завистливи.
Радой Ралин
На тебе изобщо пука ли ти за Цецка Врачанска,или ей така по инерция ,абревиатура да има
САМО ЛЕВСКИ!
Dust написа:Купър ще получава доста солидна за нашите стандарти заплата.Според медиите на Острова бранителят обаче е окастрил почти двойно заплатата си, за да играе при "'червените". Годишното възнаграждение на Купър ще възлиза на 750 000 евро (62 500 евро месечно).
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ska-808748
Както се казва "инвестиция" в бъдещето. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Не съм спец по финансови мошенгии,ама нали ги глобиха за фин.феърплей?
Пък сега само купуват ,досега 3млн.евра ,като сложим и неустойките за треньорите ,комисионни ,отива на 3,5 млн.
За този сезон разходите трябва да са 80% от приходите,разни увеличения на капитала май не играят.
До края на сезона трябва да продадат за 4,5млн.евра по мои бакалски сметки.
Някой по специалист ще каже ли истината?
Пък сега само купуват ,досега 3млн.евра ,като сложим и неустойките за треньорите ,комисионни ,отива на 3,5 млн.
За този сезон разходите трябва да са 80% от приходите,разни увеличения на капитала май не играят.
САМО ЛЕВСКИ!
peliforewer написа:Хонда, защо се хабиш да пишеш такива чаршафи, искаш да ми кажеш, че Левски е света вода ненапита, а ЦСКА големия грешник.Големият ръководител Спас Русев вкара Левски във фалит и само той и Боби Михайлов знаят какви документи са се подавали за да може Левски да получи лиценз по времето на Русев.Адвкатът който няма нищо общо с Пеевски в момента представлява ДПС на Пеевски по юридическите въпроси.
Никога и никъде не съм твърдял, че Левски е света вода ненапита. И в Левски са били хора ,на които мястото им е в затвора - "Пещерняци" , "Котараци" , Черепа. За М.Чорни няма сведения да е извършвал нещо незаконно на територията на България.
Докато през цялото си съществуване любимия ти клуб е бил в ръцете хора,които във всяка "нормална държава " щяха да са в затвора. През цялото си съществуване от ден първи любимия ти клуб се е издържал чрез финансиране с държавни/общински средства.
Не случайно Левски си плаща задълженията към Държавата и Общината и нито един привърженик на Левски не постави под въпрос дали въпросните задължения трябва да се платят. Огромната част от тези средства вече са изплатени.
Докато на вас когато ГГ ви каза ,че няма да плащате вие изпаднахте в див възторг.
Приятно или не това са фактите, а когато фактите говорят ....
Всеки може да наеме един адвокат стига да може да си позволи да му плати хонорара .
За Спас Русев - ами плати за Виваком около 350 млн евро , смени мрежата и след 4 години , го продаде за над 1 млнр евро . Това е белег на успешно управление.
Между другото аз нямам спомен по времето на СР ,Левски да е бил глобяван от УЕФА за неспазване на ФФ.
Не толкова отдавна любимия ти клуб беше глобен от УЕФА с една много сериозна сума ( малко под 1 млн лева) за нарушаване на ФФ и за 3 години сте под мониторинг и с условен лиценз. Та на кога да вярваме на теб или на синята УЕФА , така нагло ви санкционирала. Между другото случайно , бате ти хонда , те предупреди точно за това , доста преди да това да стане факт. Да ти вадя ли какво написа тогава? - Ами бате ти хонда ,май пак се оказа прав, а ти стана ( за пореден път) за смях.
vlong написа:Не съм спец по финансови мошенгии,ама нали ги глобиха за фин.феърплей?
Да , глобени са за неспазване на ФФ.
Това какво правят си е тяхна работа. Ако аз бях начело на ЦСКА-София ,не биг действал по начина , по който те оперират. Според мен ги готвят за нов фалит/припознаване.
Някога през 2010г написах ,че тогавашното ЦСКА се управлява по такъв начин, че фалита е неизбежен. Тогава някои колеги във форума си упражнявах чувството за хумор по мой адрес. Дори се бях обзаложил с няколко от въпросните колеги ,че ЦСКА ще фалира преди Левски и още очаквам да си получа залога, но на тях им е генетично заложено да не си плащат задълженията, все пак такъв им е генезиса. :mrgreen:
Honda
Дори се бях обзаложил с няколко от въпросните колеги ,че ЦСКА ще фалира преди Левски и още очаквам да си получа залога, но на тях им е генетично заложено да не си плащат задълженията, все пак такъв им е генезиса. :mrgreen:
Аз знам ,че на циганите им е генетично заложено да не плащат
Дори се бях обзаложил с няколко от въпросните колеги ,че ЦСКА ще фалира преди Левски и още очаквам да си получа залога, но на тях им е генетично заложено да не си плащат задълженията, все пак такъв им е генезиса. :mrgreen:
Аз знам ,че на циганите им е генетично заложено да не плащат
САМО ЛЕВСКИ!