Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2024 23:38

TristaNNN написа:
gihuelo написа:
vlong написа:
Aronaks написа:Цитат от Фейсбук:

"Какво нещо е животът - след 300 мача в Чемпиъншип и статус на клубна легенда, завършваш кариерата си с мачове на Коматево и Бистрица, за предпоследния в българското първенство (който дори няма собствен стадион)"

Не му е виновен живота,а акъла му.

Представи си колко е прост Обертан :)

Бъдете по-възпитани, че ще обидите Марио Жардел. :)

И Хамилтън Рикард.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 06:53

Срещнали се на полянка
прабългарин и славянка
Вади-тури, вади-тури
народиха чукундури
Хем крадливи, хем ебливи,
но най-вече завистливи.

Радой Ралин
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 сеп 2024 07:59

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 сеп 2024 10:53

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
Ние нямаме нищо общо с ДПС , но за вас не бих казал същото. Примерно ментор на споменатия от теб Пеевски е един бивш собственик на любимия ти клуб.
Настоящия ви собственик има поне 5 съвместни компании с майката на споменатия от теб Пеевски. Преди около 30 години дядото на споменатия от теб Пеевски беше началник на настоящия ви собственик. Съвсем до скоро настоящия ви собственик беше най-големия рекламодател в медиите на споменатия от теб Пеевски( вече не е ,защото е забранено)
До скоро собственик на любимия ти клуб беше една от касичките на ДПС и бивш областен управител от ДПС.
Друг вече бивш собственик на любимия ти клуб беше посочен като поставено лице на Ахмед Доган и споменатия от теб Делян Пеевски, като такъв беше посочен от бившия втори човек в ДПС.
Преди малко повече от година сина на Ахмед Доган беше включен в официалната делегация на любимия ти клуб . Интересно каква точно функция изпълнява Демир Доган в любимия ти клуб?- за един приятел питам :mrgreen:

Кажи сега към ДПС на Доган ли сме или към ДПС на Пеевски :) , ти ги разбираш нещата.Като нямате нищо общо с Делян Пеевски защо не му върнахте половиния милион който Ви дари, знам, че нямате нищо общо и с Бойко Борисов :).Ако визираш Инджов като областен управител ще те помоля да кажеш на кой град е бил областен и през коя година.Аз знам за един опит да го вкарат в листите на ДПС за кмет на Смолян, но той се е отказал.Много те моля не ми повтаряй за оня паметник, защото си го писал десетина пъти.Много удобно пишеш без имена, така си по-труден за доказване на реалните факти.За пореден път изтъкваш, че синът на Ахмед Доган няма право да е фен на някой отбор.В същото време синчето на Ники Василев имаше право да бъде приет лично от Тодор Батков в школата на Левски и да му бъде връчен пред медиите екип с номер 9, знаете на кого :) .Какво ли стана с този син талант който беше много нужен когато баща му беше финансов министър :) .Който и да е собственик на ЦСКА знам, че ще му намериш кусур, дай ми информация и за собствениците на Левски.Единият от тях не беше ли личния адвокат на Пеевски с когото нямате нищо общо :) .

Пели , пак си продължаваш с глупостите . Задал съм ти сигурно няколко хиляди въпроса на ,които ти не си отговорил или те е срам да отговориш .
За Инджов нещо съвсем прясно:
Разбирам желанието ти да защитаваш любимия ти клуб ,но не мислиш ли ,че ставаш смешен с опитите да спориш на тема с ДПС с Ахмед Доган и Осман Октай.
Няколко пъти ти написах ,че Демир Доган има акредитация и е вписван в официалната делегация на любимия ти клуб. Феновете дори ВИП нямат такъв статут и такива привилегии. В официалната делегация , могат да бъдат вписвани единствено , служители на клуба( бивши и настоящи) , собственици и спонсори. Ще ти дам един джокер - никога не е бил служител на клуба :mrgreen: .
Наистина ли Тодор Батков е връчил екип с №9 на синът на бившия министър Николай Василев? - Ти наистина ли станал свидетел на това събитие. Ако наистина си бил свидетел на подобно събитие, то най-добре се обърни към специализирани учреждения и дано да ти помогнат. Определено имаш нужда. Би ли ни обяснил как си видял сина на Николай Василев с екип на Левски ,след като Николай Василев въобще няма син, камо ли да е тренирал в Левски.
Адвокат Ал. Ангелов работи в Левски още във времена когато Делян Пеевски беше ....още ученик. Не знам колко пъти съм ти писал ,че през 2015г като съсобственик на Левски представляваше Атанас Петров и Антон Щерев ( по-известни като "Пещярниците") . Всеки може да наеме адвокат Ал. Ангелов (бивш съдружник на Т.Батков) , стига да може да си позволи да му плати хонорара. Представлява(ше) и вашия доскорошен спонсор А1. Като през него към любимия ти клуб определено са минали повече пари отколкото към Левски.
Между другото вече доста време очаквам да ми отговориш на кой клуб е юноша Бойко Борисов? Нали като войник си бягал всяка седмица от казармата за да гледаш мачове на Армията , със сигурност си го виждал в игра. Така че този въпрос не би трябвало да те затрудни ни най-малко :mrgreen: .
Между другото все още очаквам да ми отговориш на въпросите свързани с "Аликс Партнерс" ?

Грешка на езика, не Ники Василев, а Симеон Дянков. . Не ми каза кога Инджов е бил областен управител от ДПС. На Уикенд трябва ли да се вярва, още повече, че и те пишат, че информацията им е неофициална.Погледни какво пишат медиите по времето когато адвокат Ангелов е собственик на Левски, през 2015г. Пеевски не е бил ученик, а вече е преподавал по това как се крадат чужди бизнеси. https://www.capital.bg/biznes/kompanii/ ... lgartabak/

А вече не е Николай Василев ,а Сим. Дянков. какво очакваше да коментираме дете ,което е живяло в България по-малко от 1 година. Аз нямам спомени въпросното дете да е било включвано в официалната делегация на Левски. Адвокат Ал. Ангелов работи в Левски от края на миналия век ( тогава Делян Пеевски беше още ученик) .
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90% ... 1%81%D1%82)

Относно Ю.Инджов - предполагам не претендираш ,че знаеш за ДПС повече от ... Ахмед Доган . Самия Ахмед Доган пред няколко хиляди човека симпатизанти на ДПС, го представи като активист на ДПС и областен управител . Видеото е излъчвано многократно по телевизия СКАТ .
Не виждам отговор в качеството на какъв в официалната делегация на любимия ти клуб присъства Демир Доган?
Зададох ти един много лесен въпрос на кой отбор е юноша Бойко Борисов? - ти твърдеше ,че като войник си гледал всеки мач на Армията, не може да не си го виждал? - хайде ще ти помогна. Бойко Борисов е юноша на ЦСКА " Септемврийско знаме" , играеше в една формация с Васко Тинчев, като ББ беше капитан и ЦН на отбора или греша? - Нали си гледал мачовете . Със сигурност си го гледал.

Нека да сравним кои са били собственици на любимия ти клуб през последните над 30 години и как се издържал любимия ти клуб.
1991-1993 - Валентин Михов , офицер от ДС , реален бизнес няма . клуба се издържа от МНО.
1993-1994 - Петър Калпакчиев , директор на "Кинтекс" , генерал от ДС
1994-1999 - Илия Павлов , зет на генерал от ДС, собственик на "Мултигруп" , считан за бащата на българската мафия, един от хората нанесли най-много щети на България, основен бизнес- източване на държавни средства, убит през 2003г.
1999-200- Любо Пенев - знаем го , за много кратък период от време , реално не управлявал
2000-2006 Васил Божков (Черепа) - скандален бизнесмен , в момента включен в санкционния списък на "Магнитски" , основен бизнес - изпълнение на обществени поръчки, хазарт, търговия с акцизни стоки.
2006-2008 Прамод Митал/ Александър Томов - Кремиковци , Ал. Томов на два пъти вицепремиер в правителства на БСП, на два пъти кандидат за лидер на БСП. През 2007г индиеца се оттегля . клуба се издържа с държавни средства през Кремиковци. Наложен огромна глоба на България от ЕС заради оказана нерегламентирана държавна помощ към Кремиковци.
2008-2013 ТИТАН АС, отломка от бившата ВИС , основен бизнес - изпълнение на обществени поръчки ( сметопочистване)
2013-2014 отново Ал. Томов
2014-2015 Петър Манджуков , офицер от ДС, служител на "Металхим" и "Кинтекс" , член на "генералското движение" в БСП, търговец на оръжие.
2015-2023 Юлиан Инджов( съсобственик) - активист на ДПС, част от обръчите от фирмите на ДПС, основен бизнес изпълнение на обществени поръчки
2015-2024 Гриша Ганчев - скандален бизнесмен , бизнесмен партньор за признатия за международен терорист Желко Ражнатович -Аркан, в момента има действаща заповед от DHS за арест в САЩ. Посочен като поставено лице на Ахмед Доган. Основен бизнес - в периода когато е съсобственик на ЦСКА-София няма реален бизнес. Имащ много централна роля в източването на КТБ. Участия в контрабанда с горива, захар .
2023- Валтер Папазки - скандален бизнесмен , осъждан за поръчителство на убийство , бивш член на т.н. "борчески бригади" . След "опраскването " на Васил Божков -Черепа , взе това което остана от хазартния бизнес на Черепа. Очевидно поставено лице на "хунтата"

От друга страна Левски
1990-1999г - Томас Лафчис - бизнесмен ,бивш играч на Левски , представител на "Мицубиши моторс" и "Бенетон" за България в онзи момент
1999- 2004г Владимир Грашнов и Майкъл Чорни . Основен бизнес в България - "Мобилтел" . В началото на 2000г Вл.Грашнов се оттегля по здравословни причини ( болен от левкемия , починал през 2001г) . Едноличен собственик остава Майкъл Чорни - скандален бизнесмен , много близък до лидерите на т.н. "Измайловска" ОПГ . Един от международните играчи в световния пазар за цветни метали. Обект на безбройни разследвания ,никога не му повдигано обвинение за извършено престъпление.
2003-2015 Тодор Батков , до 2004г представлява Майкъл Чорни , после получава безвъзмездно акциите от последния. Основен бизнес -миноритарен акционер на "Мтел" , адвокатски услуги, по негово време клуба реално се самоиздържа. От края на 2011 неговото влияние в клуба е много силно ограничено от близки до Бойко Борисов лица.
2011-2016 До 2015 формално мажоритарен собственик е Тодор Батков. От 2011г реално оперативното управление се извършва от много близкия до ББ Иво Тонев, а финансирането се извършва от т.н. "Пещерняци" - основен бизнес - производство на алкохолни продукти , цигари, контрабанда с тях, най-едрите земевладелци у нас. , както и от кръга наречен "Котараците" - близки до ББ , основен бизнес изпълнение на обществени поръчки. След падането от власт на ББ през 2013г се оттеглят . По-късно през 2015 след завръщането на ББ с помощта на ДПС, се завръщат в Левски и те, но вече не са от любимците му.
2016-2019 Спас Русев - бизнесмен , собственик на "Виваком" ,много успешен ръководител. Според злите езици , агент на западните служби ( по-нататъшните му действия го потвърждават).
2019-2020 Васил Божков (Черепа) - скандален бизнесмен , в момента включен в санкционния списък на "Магнитски" , основен бизнес - хазарт, със съдействие на управляващите ощетил държавата с неколкостотин милиона лева. показно "опраскан" и бизнеса му отнет и даден на Валтер Папазки.
2020- Наско Сираков , бивш футболист на Левски няма бизнес.
Май виждаме,че има доста голяма разлика в собствениците и начина на финансиране на любимия ти клуб и собствениците начина на финансиране на Левски.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 сеп 2024 11:03

Между другото защо не се коментира,че ЦСКА-София ще играе с Берое в Благоевград.
Не е ли малко странно ,че мача се отдалечава от Стара Загора. Не е ли според правилника, че ако се играе мач ,не на заявения от отбора домакин стадион , то стадиона трябва да бъде в посока града на отбора гост. Поне според тази карта на България ,която аз съм виждал , Благоевград не е в тази посока. Май единствения възможен стадион беше в... Стара Загора.
Отделно наистина ли стадиона в Благоевград е сертифициран и тариран за ВАР за сезон 2024/25г?
Ах , това синьо БФС.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 сеп 2024 11:07

honda написа:Между другото защо не се коментира,че ЦСКА-София ще играе с Берое в Благоевград.
Не е ли малко странно ,че мача се отдалечава от Стара Загора. Не е ли според правилника, че ако се играе мач ,не на заявения от отбора домакин стадион , то стадиона трябва да бъде в посока града на отбора гост. Поне според тази карта на България ,която аз съм виждал , Благоевград не е в тази посока. Май единствения възможен стадион беше в... Стара Загора.
Отделно наистина ли стадиона в Благоевград е сертифициран и тариран за ВАР за сезон 2024/25г?
Ах , това синьо БФС.

Гонзо прави почти всичко, което му кажат от ПФК ЦСКА - София ЕАД, затова и директорчетата им са доволни от него.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 11:41

Хонда, защо се хабиш да пишеш такива чаршафи, искаш да ми кажеш, че Левски е света вода ненапита, а ЦСКА големия грешник.Големият ръководител Спас Русев вкара Левски във фалит и само той и Боби Михайлов знаят какви документи са се подавали за да може Левски да получи лиценз по времето на Русев.Адвкатът който няма нищо общо с Пеевски в момента представлява ДПС на Пеевски по юридическите въпроси.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 сеп 2024 11:58

peliforewer написа:Хонда, защо се хабиш да пишеш такива чаршафи, искаш да ми кажеш, че Левски е света вода ненапита, а ЦСКА големия грешник.Големият ръководител Спас Русев вкара Левски във фалит и само той и Боби Михайлов знаят какви документи са се подавали за да може Левски да получи лиценз по времето на Русев.Адвкатът който няма нищо общо с Пеевски в момента представлява ДПС на Пеевски по юридическите въпроси.

Пели при всичкото ми уважение нали правиш разлика между адвокат(ин) и осъден мафиот като папазки или направо гръмнат такъв.

Ние че не сме света вода, не сме, ама покойното ЦСКА и сега припознатото са си една мафиотска структура перачница на пари.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 сеп 2024 12:12

Ах този Майкъл...предател. :)))

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ava-808745

Какво е мнението ви за бившия собственик Гриша Ганчев?

- Те изгониха всички легенди на ЦСКА от стадиона. Колко пъти идваше Стоичков, Стойчо Младенов, Бербатов, Стилиян, Мартин, Емо Костадинов. Всичките ги изгониха от стадиона. Защо? Защото били фактори. Ами фактори са, те са историята. Защото ЦСКА 10 години не бяха плащали данъци - 11 милиона лева натрупаха. Съборихме и стадиона. Феновете на Левски така се радват в момента. Като ме видят, казват: „Биха ви 8:0 Литекс, преминуваха отбора на Ловеч, съсипаха стадиона”. Отгоре на всичко той подари 50 декара на държавата, които никой не ги искаше. Децата ни обикалят по селата в момента. Мога да ви пусна един запис от „Армията“. Гриша Ганчев става президент, всичките фенове са там.

Всички бивши футболисти са там. Даже седят в ложата. И Гриша Ганчев обяснява три неща - искате стария отбор, който играе във „В“ група, или искате нов отбор, преименуван на чисто да почне. И всичките ръкопляскат, бурни аплодисменти, искат ЦСКА да се преименува. Етрополе да се казва ЦСКА, да вземе лиценза на Литекс, а Литекс да вземе на Етрополе. Което никога не можеше да стане в нормална държава. И тогава вкараха Горна Оряховица и Нефтохимик, да не е ЦСКА само. Нито един фен не реагира. След това Гриша Ганчев подарява 50 декара. Те не са негови. Те са на ЦСКА. Те са в ПУП на ЦСКА. Никой не ги иска. Ние ги даряваме. И трите терена за децата изчезват.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2024 12:20

peliforewer написа:Хонда, защо се хабиш да пишеш такива чаршафи, искаш да ми кажеш, че Левски е света вода ненапита, а ЦСКА големия грешник.Големият ръководител Спас Русев вкара Левски във фалит и само той и Боби Михайлов знаят какви документи са се подавали за да може Левски да получи лиценз по времето на Русев.Адвкатът който няма нищо общо с Пеевски в момента представлява ДПС на Пеевски по юридическите въпроси.

Мнйе, иска да ти каже, че ние сме по-светли и чисти от вас, а не, че не сме маскари. Нещо тип спасяването на евреите - другаде са ги избили, тук сме ги изселили, ерго спасили (поне в настоящите граници на България). И с нас и вас е подобно нещо. То затова и ви няма вече де
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”