Браво на всеки помогнал!
Нали сме едно голямо семейство?
Кой ще ти помогне в труден момент,ако не най-близките?
Синьо Семейство!Само Левски!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Скоро ще пуснат още нови артикули.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Скоро ще пуснат още нови артикули.
Браво това е супер.
Обаче мен силно ме притеснява малкото време, което остава до началото на сезона, а никаква яснота няма.
С играчите също положението е критично, защитата са само младежи, поне 1 опитен трябва там, Райнов се трансферира, а преди това и Микулич.
Кой ще пази, защо не се свържат с Михайлов и да се разберат, за да може да участва в подготовката, а и това ще повдигне духа в съблекалнята, със сигурност и Божинов може да съдейства в тази насока.
България !!!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
mrw8 написа:mikata написа:Скоро ще пуснат още нови артикули.
Браво това е супер.
Обаче мен силно ме притеснява малкото време, което остава до началото на сезона, а никаква яснота няма.
С играчите също положението е критично, защитата са само младежи, поне 1 опитен трябва там, Райнов се трансферира, а преди това и Микулич.
Кой ще пази, защо не се свържат с Михайлов и да се разберат, за да може да участва в подготовката, а и това ще повдигне духа в съблекалнята, със сигурност и Божинов може да съдейства в тази насока.
Няма драма

Те ще ни вкарват по 10 , ние ще отбелязваме 11 , 12 , 13

В 17:00 ще говори по Дарик.Сигурен съм,че ще има добра новина.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:В 17:00 ще говори по Дарик.Сигурен съм,че ще има добра новина.
Че той още на могилката обяви добра новина, ама нещо греда.
Никога не съм ви долюбвал,но ако наистина сте събрали 5млн за 2020,ПОКЛОН.Вие може и да успеете да си издържате отбора,ако събраното се разпредела-харчи разумно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Никога не съм ви долюбвал,но ако наистина сте събрали 5млн за 2020,ПОКЛОН.Вие може и да успеете да си издържате отбора,ако събраното се разпредела-харчи разумно.
"Общо приходите на ПФК Левски в периода февруари - ноември 2020 година са 7,5 млн. лв., като 3,9 млн. лв. са директен принос на привържениците през абонаменти карти и билети, покупка на стоки и участие в кампанията за членските карти. Към тях следва да се добавят и над 1 млн. лв. от индивидуални дарения - основно за вноските към НАП. Общо привържениците са донесли близо 5 млн. лв. или 66% от приходите на клуба в тези 10 месеца", пише в отчета си Ганев.
-"дарението" на шиши
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

vlong написа:В 17:00 ще говори по Дарик.Сигурен съм,че ще има добра новина.
Наско Сираков и добра новина?

- LoveAndPeace
- Контакти:
Kotooshu написа:Готвача написа:Никога не съм ви долюбвал,но ако наистина сте събрали 5млн за 2020,ПОКЛОН.Вие може и да успеете да си издържате отбора,ако събраното се разпредела-харчи разумно."Общо приходите на ПФК Левски в периода февруари - ноември 2020 година са 7,5 млн. лв., като 3,9 млн. лв. са директен принос на привържениците през абонаменти карти и билети, покупка на стоки и участие в кампанията за членските карти. Към тях следва да се добавят и над 1 млн. лв. от индивидуални дарения - основно за вноските към НАП. Общо привържениците са донесли близо 5 млн. лв. или 66% от приходите на клуба в тези 10 месеца", пише в отчета си Ганев.
-"дарението" на шиши
То точно дарението беше първият сериозен препъни камък , който доведе до отлив. Няма как да се твърди със сигурност , но си мисля , че ако го нямаше или беше отказано .......може би щяха да се съберат и повече средства.