sinqkrepost1914 написа:Абе, Тристане, кво се правиш на луд ? 1) Ръководството не било попадало под огъня на критиките .. Моля ти се, верно ли ? Тук 80 % сме хората, които критикуваме неадекватността на Раев и казваме нещата такива, каквито са. Но ти в някакви слепи опити да защитаваш схемаджиите, паразитиращи на гърба на Левски с години, начело с младежа и неговия мозъчен тръст очко бибочко (който е с малко повече мозъчни гънки от нкпсз, те за това го и използват де), май че пропускаш този факт. Хубаво виждаш едната страна на монетата, ама вземи гледай и другата. А тя е, че хората, които браниш с няква нелепа ирония тук са първоизточниците на огромното разцепление в публиката на Левски, което изглежда вече необратимо от 5 години насам. Не те знам дали имаш няква изгода от това или просто си някакъв наивник, но е добре да виждаш и цялата картинка, без значение къде членуваш и къде не.
1) Ще попада! Докато позори светинята Левски, докато използва привържениците само и единствено като дойни крави, докато отбива с лека ръка всички идеи и предложения за самоиздръжка на клуба, това ръководство ще търпи критики. И те ще бъдат жестоки от страна на ТСБ, пък вие си пишете каквото искате из форума и ФБ, щом смятате, че това е начинът да оправите клуба - с хленчене и статуси в мрежите.
2) Пак ще кажа, че имам прекрасно семейство и сигурна работа, за да ми се налага да влизам в някакви финансови схеми. Отдал съм апартамент под наем, блъскам пари в застраховки живот и инвестиционни сметки, така че спрете да ми намеквате за финансови облаги. Романтик съм, това е! Не виждам, тоест - не разбирам, защо е тая омраза към ТСБ, при положение че аргументите ви са - Очко е ***** на СЗ, Брата на Младежа, разделители и т.н. Много сте късопаметни и най-лошото - адски злопаметни, щото забравихте за 100-годишния юбилей (помниш ли кой го организира), последната дарителска кампания за спасения на клуба от фалит и позор (помниш ли кой я организира и осигури отчетностите), едва ли. То, едва ли помниш и десетки други кампании, например за изпращане на децата на един турнир във Франция, в компанията на връстниците си от топ отборите на Европа. Едва ли помниш и последната кампания за набиране на средства за ТВ кът в общежитието. Разбирам, че си търсите гръмоотвод и ТСБ е лесен такъв, разбира се и че няма да похвалите организацията за много от хубавите(бих казал и исторически кампании за клуба) инициативи в подкрепа на Левски.
Ама може ли поне някой да ми даде някаква по-разумна, дейна и правдива идея, както и пример за по-добра и организирана група на привържениците в този момент, която да има дотолкова добро положение, че да служи за национална трибуна на голяма част от левскарите? Може ли някой да ми предложи нещо по-добро във връзка с добруването на Левски под официална форма, и явната, публична и законова, като акционер, негласност против всякакви далавери в клуба? Каква е алтернативата, бе? Кажете ми, явно аз съм романтик-наивник, ба ли го! Кажете най-после кои са добрите, щом ТСБ са злите!