Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2021 23:27

sinqkrepost1914 написа:Абе, Тристане, кво се правиш на луд ? 1) Ръководството не било попадало под огъня на критиките .. Моля ти се, верно ли ? Тук 80 % сме хората, които критикуваме неадекватността на Раев и казваме нещата такива, каквито са. Но ти в някакви слепи опити да защитаваш схемаджиите, паразитиращи на гърба на Левски с години, начело с младежа и неговия мозъчен тръст очко бибочко (който е с малко повече мозъчни гънки от нкпсз, те за това го и използват де), май че пропускаш този факт. Хубаво виждаш едната страна на монетата, ама вземи гледай и другата. А тя е, че хората, които браниш с няква нелепа ирония тук са първоизточниците на огромното разцепление в публиката на Левски, което изглежда вече необратимо от 5 години насам. Не те знам дали имаш няква изгода от това или просто си някакъв наивник, но е добре да виждаш и цялата картинка, без значение къде членуваш и къде не.

1) Ще попада! Докато позори светинята Левски, докато използва привържениците само и единствено като дойни крави, докато отбива с лека ръка всички идеи и предложения за самоиздръжка на клуба, това ръководство ще търпи критики. И те ще бъдат жестоки от страна на ТСБ, пък вие си пишете каквото искате из форума и ФБ, щом смятате, че това е начинът да оправите клуба - с хленчене и статуси в мрежите.
2) Пак ще кажа, че имам прекрасно семейство и сигурна работа, за да ми се налага да влизам в някакви финансови схеми. Отдал съм апартамент под наем, блъскам пари в застраховки живот и инвестиционни сметки, така че спрете да ми намеквате за финансови облаги. Романтик съм, това е! Не виждам, тоест - не разбирам, защо е тая омраза към ТСБ, при положение че аргументите ви са - Очко е ***** на СЗ, Брата на Младежа, разделители и т.н. Много сте късопаметни и най-лошото - адски злопаметни, щото забравихте за 100-годишния юбилей (помниш ли кой го организира), последната дарителска кампания за спасения на клуба от фалит и позор (помниш ли кой я организира и осигури отчетностите), едва ли. То, едва ли помниш и десетки други кампании, например за изпращане на децата на един турнир във Франция, в компанията на връстниците си от топ отборите на Европа. Едва ли помниш и последната кампания за набиране на средства за ТВ кът в общежитието. Разбирам, че си търсите гръмоотвод и ТСБ е лесен такъв, разбира се и че няма да похвалите организацията за много от хубавите(бих казал и исторически кампании за клуба) инициативи в подкрепа на Левски.
Ама може ли поне някой да ми даде някаква по-разумна, дейна и правдива идея, както и пример за по-добра и организирана група на привържениците в този момент, която да има дотолкова добро положение, че да служи за национална трибуна на голяма част от левскарите? Може ли някой да ми предложи нещо по-добро във връзка с добруването на Левски под официална форма, и явната, публична и законова, като акционер, негласност против всякакви далавери в клуба? Каква е алтернативата, бе? Кажете ми, явно аз съм романтик-наивник, ба ли го! Кажете най-после кои са добрите, щом ТСБ са злите!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юни 2021 23:28

За съжаление нищо не си разбрал, ама нищо... :(
Явно сте в някаква секта със завряни глави в задниците .... на един въпрос ви е страх да отговорите на един!!!
Знам че се следите и се топите (да ви имам и свободомислещите фен организации) ама баш толкова ли е страшно да нямате собствено мнение извън опорките на синия апостол и брат му дилъра... и това не е само към теб, с който и да говоря от вашите все едни и същи опорки... баси и сектата сте!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 юни 2021 23:35

Платените фенове настръхнаха. На хоризонта иде нов управителен съвет , нови хора , нови надежди за меморандума.
Честността изисква да признаем , че ще се справят в пъти по-успешно в частта с феновете от Сираков и сие.
С тях Левски ще изкарва повече пари........то и Хелп Карма изкарваше :? ще е същото

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2021 23:42

Kotooshu написа:За съжаление нищо не си разбрал, ама нищо... :(
Явно сте в някаква секта със завряни глави в задниците .... на един въпрос ви е страх да отговорите на един!!!
Знам че се следите и се топите (да ви имам и свободомислещите фен организации) ама баш толкова ли е страшно да нямате собствено мнение извън опорките на синия апостол и брат му дилъра... и това не е само към теб, с който и да говоря от вашите все едни и същи опорки... баси и сектата сте!

Туряй ни хикса тогава, твоя воля, отивам да диря пепел, да си посипя главата!
Може ли поне ти да ми предложиш нещо по-добро като организирани привърженици с някакво положение, отзвук на мнението и трубуна за останалите, нали, съвсем сериозно те питам? :!:
Много ви е лесно на такива като тебе да съдите и да раздавате малоумни съвети из форуми и ФБ, ама когато трябва да се прави нещо в името на Левски, рязко изчезвате, но временно, разбира се. Царе сте на ФБ критиките и на форумните съдилища, ама на дела ви няма никакви. Дори и не предлагате алтернативи, баси! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 юни 2021 00:12

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:За съжаление нищо не си разбрал, ама нищо... :(

Туряй ни хикса тогава, твоя воля, отивам да диря пепел, да си посипя главата!
Може ли поне ти да ми предложиш нещо по-добро като организирани привърженици с някакво положение, отзвук на мнението и трубуна за останалите, нали, съвсем сериозно те питам? :!:
Много ви е лесно на такива като тебе да съдите и да раздавате малоумни съвети из форуми и ФБ, ама когато трябва да се прави нещо в името на Левски, рязко изчезвате, но временно, разбира се. Царе сте на ФБ критиките и на форумните съдилища, ама на дела ви няма никакви. Дори и не предлагате алтернативи, баси! :evil:

Абе ей я по внимателно с приказките!
Ония от горе ще съди, има и инакомислещи и не, не сме "шимпанзетата"...
Искаш съвет-но всичко било малоумно, когато трябвало да се прави нещо в името на Клуба сме изчезвали, сериозно?
Боли ме **** за организираните привърженици, всичките ИМ зависимости и гнусотии лъсват постоянно...
Неорганизираните привърженици са богатството на този Клуб, те биват гонени през годините, по един или друг начин-от тези организираните... сега се сети сам какво трябва да се направи .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 30 юни 2021 01:58

Според мен трябва да започнем като Рейнджърс от долните дивизии, те са се върнали след 6 години и дотогава да се изчистят задълженията чрез спонсори, които дават пари и в момента, те ги дават заради марката Левски независимо в коя дивизия се намира, чрез феновете билети/членски/абонаментни карти, артикули, да се измисли някаква платформа да си предаваме мачовете срещу заплащане.. Всички тези приходи са недостатъчни да се подържа отбор с милиони задължения в първа лига и с очаквания да се бори за Европа и купата. Много ниски разходи в долни дивизии с горе-долу същите приходи изброени по-горе, според мен това е начина

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2021 03:27

Хроника на една предизвестена смърт.
Явно не съм прав и феновете имат голям пръст в това. Последните страници го показват. Една бутикова част от феновете най-вече.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 юни 2021 08:16

Тристан е обърккал форума.
Точно тука се дават предложения постоянно, без значение дали добри или лоши според мен.
В другия може и да са за тръста и очко, но като се сетя Батков какво каза за тях и става ясно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 юни 2021 08:20

[quote="TristaNNN"]

Помниш ли като си говорехме още от времето на Спас как всички се кефехте на Обертановци, Гомеси и прочие какво разправях тук.

Дето викаш одеве, че мразиш аз казах ли ви, аз също го мразя и затова не влизам тук, защото ми е болно да гледам агонията на Левски и искам по-бързо да се свършва.

Може да звучах тогава песимистично, но такова е положението на бг футбола и Левски. Нямаше логика при толкова крадене от собственици и организирани престъпници наричащи се фенове, да оцелеем като клуб.

Раев и той дойде да крадне като за последно, а се сърдеха когато бях от малкото, които разправяха, че този е най-вредния човек в историята на Левски, който е играл за клуба. Ако не се беше раждал, можеше да имаме по-добро настояще сега.

Тръстове и СЗ, както и Ултра Левски и разни организации, искат Левски да върви, ако и те вървят с него.

Много са малко хората, които активно помагат на Левски без користна цел.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 юни 2021 08:40

Колко удобно се завъртя всичко към тръст мръст, СЗ и тем подобните абревиатури. :mrgreen:

Върни се в “Левски”