Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 14:57

Левски заминава на лагер в Правец - шестима юноши в групата

Отборът на Левски ще проведе тренировъчен лагер в град Правец. Групата на сините се състои от 26 футболисти, които заминават днес и ще останат там до събота. В нея прави впечатление присъствието на шестима юноши от школата на тима.

Ето пълният списък с играчи: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Димитър Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Даниел Димов, Тони Калво, Христо Йовов, Симеон Райков, Жуниор, Даниел Младенов, Иван Цветков, Александър Башлиев, Дарко Тасевски, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Христо Попадийн, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Тодор Чаворски и Стивън Петков.

Рамос защо не е в групата?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2012 14:59

Важното е, че Йовчо е там. :)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 апр 2012 14:59

Adramelech написа:

Отборът на Левски ще проведе тренировъчен лагер в град Правец. Групата на сините се състои от 26 футболисти, които заминават днес и ще останат там до събота. В нея прави впечатление присъствието на шестима юноши от школата на тима.

Ето пълният списък с играчи: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Димитър Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Даниел Димов, Тони Калво, Христо Йовов, Симеон Райков, Жуниор, Даниел Младенов, Иван Цветков, Александър Башлиев, Дарко Тасевски, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Христо Попадийн, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Тодор Чаворски и Стивън Петков.

Сигурно иска повече пари или трансфер и бойкотира отбора! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 апр 2012 15:02

zlobul написа:
tevez написа:То,че е чудесно е чудесно,ама виж кой идва на негово място(позиция).

Дани Димов става титуляр . Гледал съм го докато беше в черно море ...играеше много добре .Незнам кво стана , ама го съсипаха това момче . Та той откак е дошъл на "герена" има 5-6 официални мача . Как да почне да играе?

След това ти изявление ми стана ясно колко разбираш от футбол!Да ми хвалиш човек,който е професионален футболист и не може да спира топката и не може да я подаде напред и точно на повече от 5 метра!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 10 апр 2012 15:12

olfix написа:След това ти изявление ми стана ясно колко разбираш от футбол!Да ми хвалиш човек,който е професионален футболист и не може да спира топката и не може да я подаде напред и точно на повече от 5 метра!

Надявам се като разбиращ от футбола да ни обясниш тогава защо Гаджев и Йовов също не го могат :evil: Не разбирам какво сте се захапали с Димов като в момента той е по -добър избор от двамата най малкото заради хъса с който играе и поради факта, че друга алтернатива нямаме!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 апр 2012 15:13

не си прав за Димов-моля те.Последните му мачове доказаха това че може да се разчита на него.
Само не знам какво още правят Дарко,Жладо,Ицко,Данчо в отбора-а забравих лятото може да вземем някоя стотинка за тях;
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 апр 2012 15:16

не знам кой идиот пуска заглавия за Сърмата,Хичо,Ангелов и Чепилов при положение че аз съм сигурен че Илиян все още не мисли за Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 15:18

Adramelech написа:

Ще "гледа видео" на Герена!Изображение
Иначе:
"...Христо Попадийн, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Тодор Чаворски и Стивън Петков."
Изображение
А Коен?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 15:18

zlatan написа:не си прав за Димов-моля те.Последните му мачове доказаха това че може да се разчита на него.
Само не знам какво още правят Дарко,Жладо,Ицко,Данчо в отбора-а забравих лятото може да вземем някоя стотинка за тях;

Само за Тасевски и Гаджев може и да вземете някакви пари, ама под "някакви" предполагам не повече от 200 хил евро. Борат трябваше да го продаде Тасевски, когато имаше все още възможност да му вземе сума, сега ще събира стотинки. Отдавна се виждаше, че няма мотивация да играе в Левски. А сега пък и като отпаднахте от борбата за титлата, хептен. То това се отнася и аз всички чужденци де.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 апр 2012 15:27

И аз това питам. А Коен ? Защо не му дадат шанс, след като сме ужасяващо слаби в атака ?

Върни се в “Левски”