Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 29 юни 2021 20:13

Дай бройка ,пич.
Помощ с 20 лв еднократно едва ли е от полза.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2021 20:42

Сега зърнах още нещо по спора- На този етап Левски е продал около 650 абонаментни карти за новия сезон.
ЦСКА - СОФИЯ = ЛИТЕКС
09.09.2016 RIP
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2021 20:45

Не искам да звуча в тона на "Аз нали ви казах, че Сираков печели време, ааа, уууу?", но ми е изключително болно да гледам как голмайсторът за всички времена и любимецът на толкова много левскари превръща нашата светиня в посмешище. Ден след ден, месец след месец, изказване след изказване, действие след действие. :evil:
А най-вече ме е яд за целия този ненужен цирк, защото, каквото и да бе състоянието на Левски в края на позорния сезон, за месец-два можеше да се работи в посока към някакви реални и възможни решения, колкото и да е тегава финансовата ситуация. Дори В група. Да, ама не! Вече е твърде късно за каквото и да било - сезонът почва съвсем скоро, нямаме отбор, нямаме треньор, нямаме и пари, но имаме купища задължения, а за капак окончателно затрихме и доверието на привържениците ... Като се замисля, Левски май е дотук. :?
Благодарим ви, г-н Пръв Припознавач на Републиката! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2021 20:45

To не се знае ще ни има ли за сезона, как хората да си купят карти?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 юни 2021 21:04

vlong написа:В.Грънчаров днес го каза добре-Сираков е човек,не е божество.Прави грешки.Който от вас е безгрешен той да го плюе.Аз съм сигурен за себе си в едно-Прави най-доброто за Левски според неговото разбиране.
Най-голямата му грешка е ,че спря контактите с феновете.Борисов може и да е пращал спонсори,но вече не е такъв фактор,може само да помага с връзки и контакти.
А пък това ,че искали да владеят Левски-За къв чеп им е,като виждат колко даряват им е ясно колко са истинските левскари.Едва ли са се впечатлили от тези безбройни пълчища.

Грешките на Раев станаха прекалено много. Пътят за него е да намери на кой да продаде отбора и да си ходи. Иначе сме в канала.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2021 21:05

rhaegar написа:To не се знае ще ни има ли за сезона, как хората да си купят карти?

Параграф 22.
Докато бай Ганьо си прави сметката,коня влязъл в ряката.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2021 21:19

U2 - One ПреводБългарски
По-добре ли си?
Или и ти усещаш същото?
Ще те улесня ли?-
имаш кой до обвиняваш
Ти каза:

Тя (любовта) те напуска ако
не се грижиш за нея!"

Ние сме, но не сме същите
Трябва
да се грижим един за друг
единствено...

Ние сме,
но не сме същите,
виж как
се нараняваме

"Любовта е храм,
любовта е най-висшият закон,
любовта е храм,
любовта е най-висшият закон!"

Една любов
Една кръв
Един живот
Трябва да правиш това което трябва
Един живот
за всеки от нас
братя и
сестри
Един живот
но не сме същите
Трябва
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юни 2021 21:47

TristaNNN написа:Не искам да звуча в тона на "Аз нали ви казах, че Сираков печели време, ааа, уууу?", но ми е изключително болно да гледам как голмайсторът за всички времена и любимецът на толкова много левскари превръща нашата светиня в посмешище. Ден след ден, месец след месец, изказване след изказване, действие след действие. :evil:
А най-вече ме е яд за целия този ненужен цирк, защото, каквото и да бе състоянието на Левски в края на позорния сезон, за месец-два можеше да се работи в посока към някакви реални и възможни решения, колкото и да е тегава финансовата ситуация. Дори В група. Да, ама не! Вече е твърде късно за каквото и да било - сезонът почва съвсем скоро, нямаме отбор, нямаме треньор, нямаме и пари, но имаме купища задължения, а за капак окончателно затрихме и доверието на привържениците ... Като се замисля, Левски май е дотук. :?

Като си тръгнал с благодарностите се чудя защо ли забравяш и ти и останалите твой съмишленици надпреварващи се да пускат интриги, злоба и декларации през ден, лицата ... тототонев, адвоката на шиши, онзи с мантинелите, любимия ви шофер, Гонзо, Фончо Тариката и други знайни и незнайни герой!
Благодари и на синия апостол, без негова помощ и на ония наркодилъра пазен от целия държавен апарат надали щяхме да се докараме до сегашното положение!

Фалит не е края, края е "на чисто" !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юни 2021 21:55

TristaNNN, един въпрос от мен.
Пропагандата седмици наред идваща от синия апостол гласи ... 15 милиона профукани от Наско ... днес чета че са 13 но няма значение.
Предполагам не само на мен а и на другите колеги ще им е интересно как точно е профукал 15 милиона и още 4 борчове... мисля беше споменал и ти подобни цифри преди известно време за това те питам, би трябвало да имаш точна информация, а и Петър Ганев е там да алармира за подобни злоупотреби.
Мерси
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2021 22:01

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Не искам да звуча в тона на "Аз нали ви казах, че Сираков печели време, ааа, уууу?", но ми е изключително болно да гледам как голмайсторът за всички времена и любимецът на толкова много левскари превръща нашата светиня в посмешище. Ден след ден, месец след месец, изказване след изказване, действие след действие. :evil:

Като си тръгнал с благодарностите се чудя защо ли забравяш и ти и останалите твой съмишленици надпреварващи се да пускат интриги, злоба и декларации през ден, лицата ... тототонев, адвоката на шиши, онзи с мантинелите, любимия ви шофер, Гонзо, Фончо Тариката и други знайни и незнайни герой!
Благодари и на синия апостол, без негова помощ и на ония наркодилъра пазен от целия държавен апарат надали щяхме да се докараме до сегашното положение!

Фалит не е края, края е "на чисто" !

Ама, разбира се! :mrgreen: Клубът години наред изживява времена на разцвет, а тия дни направо достига своя апогей, но, видиш ли, там едни зли привърженици, интриганти и бочковци, разклатиха работата. И сега стана ясно, че те с в основата на поредния провал на най-неадекватното, безпринципно и братоубийствено ръководство!
При това положение не ми остава нищо друго освен да пръскам сърчица под коментарите на "Синя Приказка", или да пръскам лайкове в "Ултрас Левски" или в страниците на другите пасивни в трудни времена организации, където явно се "кове" бъдещето на любимия клуб. Там всичко е чисто, свято и синьо, принципно и адекватно, там злите бибочковци са елиминирани, а любимият Левски крачи към висините. Колкото повече ФБ коментари и лайкове, толкова по-добре. Делата не са важни. Тоя лозунг "Дела трябват, а не думи!" не важи вече и предлагам да се замени с "Думи трябват, а не дела!". :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”