Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 10 апр 2012 14:30

blue avalanche написа:
LaRgO написа:Левски изгони Сержиньо Грийн
Футболистът на Левски Сержиньо Грийн няма да тренира с представителния тим на сините до края на сезона, съобщиха от клуба. Холандецът няма да пътува и за лагера в Правец. Причина за това е изтичащият договор на Грийн през месец юни тази година.

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев ще проведе утре среща със Сержиньо и неговия мениждър. ПФК Левски благодари на Грийн за големия професионализъм, който той показа по време на престоя си на „Герена" и му пожелава успех в бъдещата кариера на футболист.

Чудесно!!!Чистката започна!!!
Очаквам новина със заглавие "Йовов..."!

То,че е чудесно е чудесно,ама виж кой идва на негово място(позиция).

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 апр 2012 14:34

tevez написа:То,че е чудесно е чудесно,ама виж кой идва на негово място(позиция).

Дани Димов става титуляр . Гледал съм го докато беше в черно море ...играеше много добре .Незнам кво стана , ама го съсипаха това момче . Та той откак е дошъл на "герена" има 5-6 официални мача . Как да почне да играе?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 10 апр 2012 14:39

Theos написа:Крайно време беше, футболист без мотивация!
Сега очаквам същото да бъде наложено и на Тасевски и Гаджев!

+1 Не виждам как играчи, които напускат клуба ще имат някаква мотивация. Чистката трябва да започне от сега, не от лятото.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 14:40

Той, че беше за махане Грийн е ясно, ама я кажете кого ще си връщате. Пелето, Хичо, Сърмов :shock: и супер таланта Чепилов. Леле майко...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 апр 2012 14:40

Не виждам в групата за Правец Кристовао Рамос?

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 10 апр 2012 14:43

До кога,ще продължават тези безумия?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 10 апр 2012 14:44

Е тая чистка все от някъде трябва да започне, и започна от правилния човек. Целия сезон с него в състава се едно сме с човек по-малко. Следващия трябва да е Мюлдер според мен- също голям провал.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 10 апр 2012 14:49

Лично аз си мисля, че Грийн има качества и това е ясно на всички, на явно проблемите с договора са довели до това решение, а сега ще дойде Сърмов който да спре топката си беше чудо... Хичо мисля, че е с поне 2 класи над Дани и Райков, така че ще е плюс ако го върнем, но за дефанзивен халф ни трябва някой, който не сам да се ръга като говедо, но и да разпределя играта и да връзва пасове, както и да има контрол над топката, нещо което нито Димов, нито Сърмов имат, въпреки че Димов изигра няколко прилични мача пролетта още не съм оптимист за него, но явно чистка ще има, а кой ще идва да ги замества не се знае .. ето къде е грешката :( Първо договаряш идващите, които трябва да са с поне половин класа над сегашните, за да има смисъл, а после гониш тия, ама така се прави на Запад тук е кой както може

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 апр 2012 14:49

Прав му път, да ходи където иска! Ако с НЕИГРА футболистите на Левски искат да се освободят от клуба и да се трансферират, е.......много хубаво. Ние, истинските Левскари им благодарим. Да ходят в Бацова маала да водят по две деца!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 апр 2012 14:53

Добро решение на ръководството да изритат Грийн .Не е зле покрай него да наритат и още няколко .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”