Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2024 10:50

bubka написа:
tmanolov написа:На КюрдЪ му е толкова зле маркетингът, че хванал онези мумифицираните сестрички аргирови да му рекламират "бранда". Кажи честно, че може да има бранд ХЕйтС - то бива незнание на ингилизки, ама чак пък толкова :geek:

Изображение

П.С. Сега чакам и Слони Димитрова да се "барне" с "бранда" - явно това е "цената" КюрдЪ да им "пее" в последната песен със сестричките. Оникален!

Силвия Кацарова на нищо не прилича.

Сега е на 70, аз съм ходил на концерти в Маймунарника с група LZ, тогава с Милчо Кацаров водеха и дъщеря им Теди, която тъкмо прохождаше.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 сеп 2024 11:00

damyanov1963 написа:Според мен тези мачове трябва да се играят на Васил Левски пред равни публики. Едно шоу има в в бедното ни първенство пред десетки хиляди зрители, което обикаля световния Интернет, и него ли да го закриеме?

Много по-яко е ако отборът гост победи през пълни трибуни с фенове на домакините на техния стадион. След това футболният фолклор ще е много по-разнообразен. Националното подобие на стадион убива емоцията от всеки един мач.

На това корито съм си забранил да стъпвам, но все пак през годините съм ходил точно на четири мача мача. Финал за КБ между Литекс и Черно море, Левски - Лудогорец мисля за суперкупата, Левски - ЦСКА-София 2:2, Левски - Айнтрант и мисля, че и те са много, няма по-смотан стадион за гледане на футболен мач
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 04 сеп 2024 12:29

Dust написа:
damyanov1963 написа:Според мен тези мачове трябва да се играят на Васил Левски пред равни публики. Едно шоу има в в бедното ни първенство пред десетки хиляди зрители, което обикаля световния Интернет, и него ли да го закриеме?

Много по-яко е ако отборът гост победи през пълни трибуни с фенове на домакините на техния стадион. След това футболният фолклор ще е много по-разнообразен. Националното подобие на стадион убива емоцията от всеки един мач.

На това корито съм си забранил да стъпвам, но все пак през годините съм ходил точно на четири мача мача. Финал за КБ между Литекс и Черно море, Левски - Лудогорец мисля за суперкупата, Левски - ЦСКА-София 2:2, Левски - Айнтрант и мисля, че и те са много, няма по-смотан стадион за гледане на футболен мач

Браво, все на мачове на ЦСКА си ходил :). Е поне 1 мач на националния ни отбор на "В. Левски" нямаш ли бре, там няма неутрални. :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 сеп 2024 13:06

Ъгли, що става бре? Много трасфери, атака за топ 6 лЕ?
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 04 сеп 2024 13:12

miro_rz написа:Ъгли, що става бре? Много трасфери, атака за топ 6 лЕ?

Ще късаме трътки , наред !
Който евал ,... евал ! Кака се омъжи !
Стягайте халките.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 сеп 2024 13:13

Dust написа:

Ти от фенската позиция на кой отбор взимаш страна?
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 сеп 2024 14:30

На Осъм Ловеч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 сеп 2024 14:34

Dust написа:На Осъм Ловеч.

Ахам, те кога ще играят с ЦСКА или Левски, че взимаш позиция къде да се играе мачът?

Това, че си "неутрален" има и минуси.
Do Something Different!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 сеп 2024 14:47

ugly bug написа:

Стягайте халките.
Изображение

Трудно съм спал след трансфера на Илиян Илиев. БоНбата на годината след Мбепе.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2024 14:49

ugly bug написа:

Стягайте халките.
Изображение

Но първо си зашийте вашите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”