Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gkostadinov написа:Това 50 000 по 240 лв е такава глупост... с милионите левскари същоПо същата логика Барселона 97 млн последователи в инстаграм, Реал 100 млн, Юнайтед, Ливърпул по 40 млн... сега смятаме 1/20 да дадат при Реал и Барса това са 5 млн по 20 евро на месец 100 млн евро на месец или 1.2 млрд евро на година.
Странджата написа:Ей така си представям аз последната сбирка на щаба на четата на Ботев. Накрая някой гръмнал Ботев, а на другия ден башибозукът довършил останалите. И после Славейков написал "Сто двадесет души те бяха на брой... Къде им е гроба днес никой не знай - днес никой не знай!", а потомците не знаят и кой е Славейков - ни баща, ни син. Тъжна работа ... И Левски ще пребъде чак ми иде в повече ...
parvanoff написа:gkostadinov написа:Това 50 000 по 240 лв е такава глупост... с милионите левскари същоПо същата логика Барселона 97 млн последователи в инстаграм, Реал 100 млн, Юнайтед, Ливърпул по 40 млн... сега смятаме 1/20 да дадат при Реал и Барса това са 5 млн по 20 евро на месец 100 млн евро на месец или 1.2 млрд евро на година.
Така... преди да напишеш нещо е хубаво да размърдаш малко това кръгче ли е, квадратче ли е над врата ти. Странно е да пишеш как някой е говорил глупости, след като не си разбрал нещо толкова елементарно. Но при теб обидите естествено са на първо място, пък после ще мислим... Малка подсказка-прочети колко екипи на Роналдо е продал Ювентус за един ден. И втори жокер-не говорим за мащаби, а за фен култура. Пък ти можеш да провериш, понеже си специалист, колко последователи има Ювентус в инстаграм-изглежда това означава за теб да си привърженик на някой отбор... Още един жокер-може да погледнеш и малко посещаемост-както в чужбина, така и в България преди години. Също така съм написал "примерно"-това са някакви примерни цифри, а и едни хора дават повече, други по-малко. И не знам някой от тези клубове да трябва да се спасява, защото няма футболисти да започне шампионата. Можеш да си измислиш още извинения, за да не си купиш един екип на Левски или карта, или да не отидеш на няколко мача и т.н. Да почакаш Левски сам да се оправи. И после да поплюеш вечерта във форума по някой... Дерзай...
bobonikolov написа:....
gkostadinov написа:Ти пишеш и същевременно нищо не казваш отново казвам някаква утопия. Пишеш за обиди, че били на първо място.. кви обиди не знам, също не знам къде видя някой да си търси извинение да не си купи карта или екип на отбора, такова нещо в поста си не съм писал. Третото нещо, че по инстаграм съм гледал колко фенове имат.. това беше пример като твоя с милионите левскари. Аз казвам, че феновете не могат да издържат отбор, един път спасихме Левски при форсмажорни обстоятелства като остана без спонсор. От 1 година Левски има президент Наско Сираков, той управлява клуба не много успешно.. зимните трансфери - назначаваш чужденец треньор, взимаш 6 футболисти чужденци и половината си тръгват за неизплатени 3 заплати, на всички се дължат по 4 заплати.. съжалявам ама това е много слабо управление. Сега на Левски трябват 3 млн да покрие всички тези задължения + 2 за старт на подготтовката и първенството нормално.. е няма как да очакваш пак феновете да покрият по 3 заплати на Рерас, Сулака, Живко Атанасов и т.н избягали и по 4 на останалите.
Ето ти графика какви са приходите на Ювентус за 2020 и 2019, сам може да сметнеш каква част за бюджета допринасят феновете, каква спонсори, тв права, реклами
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], ikar и 274 госта