Методи, да приемем, че Колев е човек на Тиквата. В такъв случай, защо се конфронтира толкова остро с подлогите му Тръст София - Запад? Спокойно можеше да си ги остави да дерибействат, както по времето на Финягата.
Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо? Това по времето на Колев и Божков. Ако Колев беше човек на Борисов щеше да си хортува с наркешите. Колев е един нагаждач. Който до момента успява да мели брашно и с Наско, а явно и с Черепа. Не мисля, че е проводник на Тиквата. Според мен чака да си вземе парите от Левски и да си хваща пътя, защото той е един от тези, които имат да взимат най-много и бъди сигурен, че ще си вземе парите.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо?
[offtopic]Абе, верно, .... какво стана с биячите на Цветан Вълчев? Нали уж и охранителни камери ги бяха заснели?
Колко мина, 2 години?[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Левскари,
Бихме искали да Ви информираме, че дискусията сред членовете на Надзорния и Управителния съвет на „ПФК Левски“ за точната дата, на която да се свика Общо събрание на акционерите на дружеството, се провежда вече повече от седмица. Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред. Поради различни ангажименти на членове на УС заседанието, на което ще се определи дата за Общо събрание, ще се проведе в началото на месец юли и Вие ще бъдете незабавно уведомени за взетите решения.
От ръководството
Левски води преговори с нападателя Преслав Боруков и още няколко български футболисти, научи dsport.
Боруков за последно игра в Етър Велико Търново, където остави отлични впечатления.
Ако Боруков се завърна на стадион „Георги Аспарухов“, той ще бъде основен централен нападател през новия сезон.
Още през миналото лято се говореше за евентуален трансфер на 21-годишния нападател при „сините“, който в крайна сметка не бе осъществен.
Левски няма да предложи нов договор на Валери Божинов, а Илия Димитров също няма да остане на „Георги Аспарухов“.
В близките дни се очаква Левски да поднови договорите на Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мартин Райнов, Андриан Краев, Драган Михайлович и Звонимир Микулич.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
Не ме бийте с камъни. И аз очаквах да кажат повече. "Синята приказка" тези дни ще хвърли малко повече светлина.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
В началото юли????
Ама тия хора верно нямат бърза работа.
Споко сезона ще почне през декември за тях
Ама тия хора верно нямат бърза работа.
Споко сезона ще почне през декември за тях
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Времето си минава и нищо не се случва 

България има природни богатства,
LoveAndPeace написа:ПК ако това му е била целта , нали още март 2020 щеше да каже - Божков ме нае , Божков го няма , чаЛ. И до 10 дни бяхме чаЛ и ние. Нямаше да има кампании , нямаше да има нищо.
ПК не знам по какъв начин се оказа в Левски, знам само, че още с идването си взе да говори за нов стадион. И това го говори и след като Божков се махна и след идването на Сираков също. Последно той пусна мухата февруари тази година за взимане стадиона на концесия и строене, при положение, че няма пари за заплати. Идването на Диксън го свързвам изцяло с ПК и неслучайно тоя анонимник пожела ПК да остане в клуба. Та не си мисли, че Павката е такава шушумига какъвто изглежда и ще чака само на заплатка . Той дойде с големи планове за големи пари и докато не извърти всички възможни схеми няма току така да си тръгне. Особено след като си тръгна Божков и няма кой да го контролира само един Сираков му трябва

Как мислиш, що така Сираков уволни Хубчев с лека ръка, при положение, че беше явна криза и едно взаимно разбирателство би било най-разумно и за двете страни? Наско не е чак толкова тъп. И се хващам на бас, че в момента в който дойдат големи пари в клуба, Хубчев ще бъде един от първите ощастливени. И това е дребно примерче какви схеми може да се въртят в един голям клуб като Левски. Зимната селекция всички я видяхме. Преди това видяхме и други селекции и необосновано освобождаване на футболисти без пари и т.н. И ако мислиш, че ПК няма нищо общо с това то интересно кой тогава?! Кой взема тези решения в клуба последните 2,5 години. Не ми казвай, че треньорите

Замирисва на пари!
modor написа:Не ме бийте с камъни. И аз очаквах да кажат повече. "Синята приказка" тези дни ще хвърли малко повече светлина.
Тъкмо щях да питам какво стана с информацията..
Иначе ми е странно. Ние си говорим за фалит, а ръководството разговаря с нови футболисти (Боруков и Папазов) и се говори за продължаване на договорите на още 6 от основните ни футболисти? Или слуховете за фалит са силно надценени, или все пак се има нещо предвид
110 години любов!
[offtopic]
Левче от билетче, още пари за "хореография", бели парици за различни "мероприятия", обикновено политически, чадър за разни далаверки и т.н.
За доста от изброеното съм бил и свидетел и това е причината аз и синовете ми ( трениращи в Левски) да спрем да ходим на мачове...разбираш ли за какво ти говоря, тренират в Левски и не ходим на мачове защото пред нас разни келемета са изкарвали хора от сектора и са ги пребивали, тъй като били от грешна фен организация - това са прехвалените фенове от СЗ и заради такива отрепки Герена е пуст и празен на всички мачове.
TristaNNN написа:[/offtopic]Kotooshu написа:TristaNNN написа:mikata написа:Миналата седмица Ви казах, че Тръста и Нкпсз готвят бунтове и са се наговаряли как да махнат Сираков и другите от надзорния и управителния съвет. Някои не вярваха, но днес получиха потвърждение на това. Целта на събранието, което свикват Тръста не е Сираков да бъде махнат по редовен начин, защото не могат. Целта е да стане цирк, той да бъде поставен на публичен линч, обиди, викове, и под натиска на организирана група фенове, да успеят да го принудят да се махне. Отдавна съм Ви казал, че тея, които спускаха собственици 10 години в Левски и техните инструменти Тръста и Нкпсз, работят цяла година за това Сираков да бъде махнат и да си спуснат пак техен човек, на който ще пратят някакви спонсори и заедно с тръста и нкпсз да управляват под мотото - спасение на Левски, а феновете да са там уж като гарант за прозрачност. Както беше през 2015г със собственици Тонев и адвоката на Пеевски, когато се трупаха дългове, но понеже им даваха всичко, Нкпсз си мълчаха. Или пък другия вариант е да направят така, че акциите да са във Тръста и Нкпсз, на които също ще пратят няколко спонсора, а те ще си сложат някой удобен за президент и директор...
Tочно тогава тръста на няколко пъти алармира, че се трупат милиони дългове по Тототоневите схеми. Точно тогава, представителите на тръста водиха ожесточени битки с тая дрогирана бийкова к*рва Тонев на всички УС на клуба, защото тогава тръста имаше представител в УС на Левски, НПК също имаха такъв, впрочем. И някъде там, Тонев видя, че организираните привърженици му пречат на далаверите и разкара тръста от УС. Това само така, за сведение на четящите и прехласващите се пред лакърдиите на анонимната Приказка.
В онази синя мъгла съм съгласен с теб и точно така беше, единствен В.Колев говореше за свинщините на перчема, перчема който беше се оженил за томето русев и там ревеше по цял ден, колко обича Левски и други глупости ... но, питай някои от бившите тръстаджии, дали по това време не му спряха и парите на тототонев, от там и на нкп-сз. И преди ти казах, жалко е че се съюзихте с нкп-сз, а тази днес уж позиция на ТСБ се е на НКП-СЗ, не е никаква тайна че всичките са в един кюп!
Може ли поне ти да ми обясниш каква е "далаверата" на НКПСЗ в случая? Понеже, докато ние все още нямаме отбор, треньор, ясно краткосрочно и средносрочно бъдеще, а сезонът чука на вратата, все още смятаме, че организираните привърженици са виновни за всички злини в Левски. Така да бъде, но може ли да споделиш твоето мнение за алтернативите пред Левски към днешна дата? Един колега по-назад каза, че Г-н Пръв Припознавач е по-доброто бъдеще за Левски от всякакви организации (които така или иначе не се бутат за акциите на Ганчувия брат). Ще чакаме Дики Жадното с милионите ли, какво? Или да чакаме г-на за план Б, В, Г, или рЕзко да хлопнем кепенците преди мача със Славия? А Левски, какво ще го правим междувременно, щото часовникът тиктака и не ни пита?
Левче от билетче, още пари за "хореография", бели парици за различни "мероприятия", обикновено политически, чадър за разни далаверки и т.н.
За доста от изброеното съм бил и свидетел и това е причината аз и синовете ми ( трениращи в Левски) да спрем да ходим на мачове...разбираш ли за какво ти говоря, тренират в Левски и не ходим на мачове защото пред нас разни келемета са изкарвали хора от сектора и са ги пребивали, тъй като били от грешна фен организация - това са прехвалените фенове от СЗ и заради такива отрепки Герена е пуст и празен на всички мачове.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра