Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 22 юни 2021 22:40

MuFc1878 написа:
modor написа:Жребият за сезон 2021/22 в Първа лига бе изтеглен днес в Национална футболна база „Бояна“. В първия кръг на шампионата „Левски“ се изправя срещу "Славия"

Титлата изглежда по-сигурна отвсякога 8-)

[wrapimg=]https://thumbs.gfycat.com/ValidZealousEquestrian-max-1mb.gif[/wrapimg]

Да взимаме Амадор като нападател и Кокето по крилото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2021 23:06

meteorit написа:Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите :idea:
Ако този друг е нкпcз-герб-лукойл - не, мерcи... Това cа cъщинcките агенти на провалената мутра от Банкя. Някои трябва да cи припомнят, че до намеcата на партийния парашутиcт и cъбарянето на cектор А, "Левcки" на практика няма дългове. Bариант А, B, C и т.н., изглежда ще cтане яcно cлед изборите.

Те на друг не са давани, а и той не ги е искал. В качеството си на силен егоцентрик (какъвто е почти всеки голям футболен нападател и спортист), това е било предложение, на което не може да се откаже. Някои колеги тук прокараха една версия - че при даването на т.нар. акции, някой нещо му е обещал - заблудил го е, нищо чудно умишлено. Той е приел спокойно ролята си на месия и е паднал в капан. Това е версия, спекулация го наречи, ако искаш. Но тя истината няма да излезе наяве. Моята версия е друга.
Брат, помисли. Представи си, че ти връчат акциите на "Левски". Не знам имотното ти състояние. Да предположим, че не си милионер. И че знаеш способностите си. Какво ще направиш? Аз бих ги отказал. Това би било сигурен end за "Левски". И повечето тук биха върнали акциите, понеже не искат те да са гробокопачите на любимия си клуб, нали? Нататък сам помисли за действията и бездействията на тези на върха в "Левски". И кой няма вина и доколко е тя голяма.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 юни 2021 00:20

TristaNNN написа:
sinqkrepost1914 написа:Страшно много хора тук критикуваме Раев за всичко, което прави и не прави и напълно основателно, но сополите от тръста и нкпсз вече се изкачват на върха на наглостта. Сополи няма, има разочарование от начина, по който се управлява клуба. Ако на вас това ви допада да пишете драматични и критични статуси във ФБ и форумите - добре, ваша воля, ама никой не го брига, най-вече г-н Пръв Припознавач на Републиката. Как ежедневните локуми, подобни на вашите вопли, помагат на клуба и по-важното - как могат да накарат ръководството наистина да си върши работата и да спре да бута клуба към ямата, а? Ама като гледам май всички левскари не се радват на случващото се в любимия ни клуб, що така? Синя приказка е писал, че най-вероятно се готвят някакви провокации и бунтове с цел Раев да бъде злепоставен и да метне акциите така, както ги и получи. Да бе, направо се готвят да го съблекат и ...таковат. Егати гадната провокативна Приказка. Когато организираните привърженици задават въпроси какво се случва в Левски - Те са интриганти. Когато организираните привърженици пишат декларации и позиции - Те са платени/неплатени/ме знам какви. Когато организираните привърженици поставят неудобни за ръководството въпроси - Мамооооо, искат да ме бият. Не мога да повярвам, че има братя левскари, които мислят, че организираните привърженици искат акциите на Сираков, доколкото са на негово име, впрочем. Просто не искаме този цирк, който от една година прилича на умишлено бутане към фалит, да продължава! Мене като Левскар ме е срам от тия постановки! С цялата си управленска неадекватност и непрактичност през последната година все ми се струва, че е по-добре, отколкото тези ламтящи за пари мижитурки, начело с бибочко, младежа и кликата около тях. Привържениците не искат проклетите акции, стига сте се връзвали на Приказните интриги!!! Хората искат нормален клуб, с нормална организация. Да напомня ли, че в момента нямаме треньор, нямаме отбор, нямаме подготовка и нямаме абсолютно никаква идея какво ще се случи с любимия Левски, а някои отбори от Ебем ти лигата вече изиграха първите си контроли? Ако за вас такова управление е "по-добре" от приказки за Нероден Петко, радвайте му се! Това е едно зло за Левски и колкото по-бързо така наречения тръст бъде освободен от миноритарния си процент акции, толкова по-добре за Левски. Я да те питам и тебе - какво трябва да направи тръста, за да сте доволни. Да хариже акциите на Тити, Сашо Диков или Черепа, а?За да продължи това унизително предаване на ценните книжа от мутра на мутра ли? Не схващате ли, дейба мама му, че ако тия прословути 10% идат, където не трябва, следващата мутряга може да си коли и беси на свобода, без никой и никога да има право да му иска никакъв отчет (според тебе колко са разходите на Тирето и на каузата, където местният дерибей буха борчове, след борчове, след борчове...така докога може, или се забравиха драмите на умрелия ЦСКА). Да не отварям дума за тирета. Докато акциите са в привържениците, има все пак някакъв контрол, някакъв законов лост, да се иска отчетност и има спирачка за някои мутренски глупости! Това са едни паразити, които искат единствено да живеят на гърба на клуба и любовта на стотиците хиляди хора към Левски. Гуги, муги, очко, желю и тем подобни измекяри без един работен ден в живота си да обикалят ресторанти, всяка вечер банкети, коли за десетки хилки, охрана, далавери, дъщерни фирмички, ташаци на ГРОБ и тиквата, винаги готови да призоват да се гласува разумно, да метнат бомби когато и където трябва, но напълно целенасочено, а не защото са супер ултрас групата. Тук донякъде се съгласявам с теб, с много условности, и ако може да изключим тръста от схемите на СЗ. Обаче искам някой да ми отговори защо, аджеба, след като пиявиците са далеч от клуба в последните 1-1.5 години, след като нямат схеми, след като клуба (сиреч, бозката им) е скъсана торба, защо се занимават в момента? Щото, аз ако нямам изгода на работното ми място, примерно, и ако то спре да ми носи доходи, веднага си набивам камшика, не бих чакал 1-2 години. Убиха един от най-добрите ултрас сектори на Балканите и са едни от основните виновници за отлива на хора от стадиона с боищата, които си спретваха с Ултрас Левски. Глупости, тая мантра и 100 пъти да се напише - 101 пъти ще я оборя! Отборът играе зле, не се бори за нищо, в Европа сме гола вода. Тия същите простотии ги имаше и на финалите за Купата, и на евро мачове със заряд, ама тогава стадионът беше пълен. Глупави оправдания! Масовият левскар не ходи на стадиона, защото няма какво толкова да се види, няма добра игра, няма добри футболисти, това е. Стига сме търсили проблемите там, където не са! Това не са ултраси, не са дори хулигани, това са едни платени момчета криещи се ужким зад любовта си към Левски, но всъщност са едно рекетьори, наркоразпространители и обикновени идиоти, които бяха набарали на хляба мекото при Тонев и Спас и явно много им се беше осладило. Не продкрепям Н.С. още повече не подкрепям и дори презирам паразитите от тръста и нкпсз ! Добре, тогава да живее Наско Сираков, щом има подкрепата ти! 8-)

Отзад напред - аз съм един от големите критици на Сираков (Раев) тук, именно поради всички причини, които ти си изброил - никаква яснота около отбора, неясна програма, контроли, слаба отчетност, загуба на връзка с феновете (може би поради тежки преговори с различни спонсори ? едва ли.. ) и както вече си писал, други отбори вече изиграха първи контоли, а ние не знаем дали ще съберем 11 човека. Това е така и не го оспорвам. Сираков е тотално неадекватен в много моменти, но ако той добута Левски до някакъв спасителен пояс, дали ще е Диксън, дали ще е някой друг, то това означава, че може да се каже, че си е свършил работата. Стига след това да се разкара. И примера ти с работата не е отдачен. Ти няма да чакаш, ако нямаш доходи 1-2 години. Но те чакат, защото знаят как може да тече кранчето. И явно бая е текло, щом могат да чакат 1-2 години. И да, отборът играе зле, в България няма фенски манталитет и именно затова трябва някой да дойде и да завърти колелото отново, както се беше завъртяло миналата година за 2-3 месеца и да запали отново искрата у феновете, а отбора да почне да се гради. Или по-скоро в обратен ред, първо отбора. Явно Сираков не успява да запали отново искрата, след като той я угаси и секнаха отчети и всичко. Така че опитвайки се да си казваш тезата не ме изкарвай сираковист или нещо подобно. Просто казвам, кое е по-малкото зло. Сираков ако добута клуба до спасителния пояс и след това се разкара го пиши успешен. Но тия пиявици винаги са си там и чакат да им се спусне кокала да гризат. Как си го поделяте вие вече си е ваш проблем (межди тръста и нкпсз).
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 юни 2021 00:26

Факт е,че и никой не му търси сметка за тази една година. Май си го прееба Бойко, че не му отпусна пари и сега няма как да се измъкне.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 юни 2021 00:39

vvessel написа:И това, че разни ткзс-та искали да крадат ?!?клуба от пушещият пури с джуджета от къде го чу? От завеждащият пропаганда към ръководството - "Синя мъгла" ? И как точно ще го вземат като акциите са в Сираков?
Айде мислете малко и не се връзвайте на интриги.
В момента се води някаква война на гърба на клуба и това е така, защото Сираков е слаб управник. Ако беше силен и на място нямаше да допусне това. Но явно е един слаб и зависим човек и до него стои един елементарен интригант и лъжец в лицето на ПК, който само закопава отбора от идването си преди 2,5 години.
В никакъв случай не съм на страната на разни тръстове и организации от сорта на СЗ и подобни туморни образувания, но всеки има право на дума и на критика при тая видимо безобразна ситуация.

ПК ако това му е била целта , нали още март 2020 щеше да каже - Божков ме нае , Божков го няма , чаЛ. И до 10 дни бяхме чаЛ и ние. Нямаше да има кампании , нямаше да има нищо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2021 00:41

mikata написа:Факт е,че и никой не му търси сметка за тази една година. Май си го прееба Бойко, че не му отпусна пари и сега няма как да се измъкне.

Тва звучи като допустима възможност. Па и колко верваха, че Бойко ще падне? Аз не вярвах.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2021 00:51

LoveAndPeace написа:
vvessel написа:И това, че разни ткзс-та искали да крадат ?!?клуба от пушещият пури с джуджета от къде го чу? От завеждащият пропаганда към ръководството - "Синя мъгла" ? И как точно ще го вземат като акциите са в Сираков?
Айде мислете малко и не се връзвайте на интриги.
В момента се води някаква война на гърба на клуба и това е така, защото Сираков е слаб управник. Ако беше силен и на място нямаше да допусне това. Но явно е един слаб и зависим човек и до него стои един елементарен интригант и лъжец в лицето на ПК, който само закопава отбора от идването си преди 2,5 години.
В никакъв случай не съм на страната на разни тръстове и организации от сорта на СЗ и подобни туморни образувания, но всеки има право на дума и на критика при тая видимо безобразна ситуация.

ПК ако това му е била целта , нали още март 2020 щеше да каже - Божков ме нае , Божков го няма , чаЛ. И до 10 дни бяхме чаЛ и ние. Нямаше да има кампании , нямаше да има нищо.

[offtopic]ПК е наследника на Тотонев, представител на ГРОБ в "Левски".[/offtopic] [offtopic]Ако ще пак да ма баннат.[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юни 2021 08:36

mikata написа:Факт е,че и никой не му търси сметка за тази една година. Май си го прееба Бойко, че не му отпусна пари и сега няма как да се измъкне.

Всеки футболен клуб трябва да се управлява от образован бизнесмен, от акула с нюх към сделките, да знае как се печелят пари. Седне ли на престола футболист изхода е предначертан. В Левски повериха този пост на комарджия, пропилял всичко до което се е докоснал. Искате от Наско неща от които си няма понятие. Като всеки футболист, той е учен само да взема. Други бивши собственици дариха на Левски, какво даде настоящият? Кило приказки – ще има, ще стане, ще бъде. Все в необозримо бъдеще. Като при комунизма. Казваш :"Май си го прееба Бойко..." Това беше един вид сделка. Доказан бизнесмен нямаше да се прецака така. Сега се бавел. Ами, страх лозе пази. Това е непозната материя за него. Мислех, че трябва да му бъде поверен само и единствено спортно-техническия сегмент. След трансферите на Сулака, Рерас и Бари вече не мисля така.
Далече съм от тръстове и приказки, но не може да продължава тази безотчетност. На практика футболният отбор в момента не съществува. Има го само на теория. Въпрос на време е да се узакони краят. За да тръгне нагоре трябват много пари. Не виждам кой ще ги даде. Защото стана ясно, че Левски не е бездънна яма, а яма изгребана до дъно. Призивът "Дайте да дадем!" вече не работи. Много лъжци се събраха на Герена.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 юни 2021 08:41

Кое е невъзможното?
ТВа с Петев нали беше с такава цел?
Кое пречи пак да измилят такава сцена
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 юни 2021 11:40

Отборът на „Левски“ ще изиграе шест контроли по време на лятната си подготовка.

Първата проверка е насрочена за 26 юни срещу „Локомотив“ (Пловдив). На 3 юли „Левски“ излиза срещу „Ботев“ (Пловдив). На 7 юли „сините“ играят срещу „Локомотив“ (София). На 10 юли е предвиден спаринг с „Пирин“ (Благоевград). На 14 юли противник на „Левски“ е „Септември“ (София). Последната контрола е на 17 юли срещу „Етър“ (Велико Търново).

Контролите на „Левски“ по време на летния подготвителен период:

26 юни, 11:00 часа – „Левски“ – „Локомотив“ (Пловдив) – ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

3 юли, 11:00 часа – „Левски“ – „Ботев“ (Пловдив) - ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

7 юли, 18:00 часа – „Левски“ – „Локомотив“ (София) - ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

10 юли, 11:00 часа – „Левски“ – „Пирин“ (Благоевград) - ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

14 юли, 18:00 часа – „Левски“ – „Септември“ (София) - ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

17 юли, 18:00 часа – „Левски“ – „Етър“ (Велико Търново) - ст. „Виваком Арена - Георги Аспарухов“
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”