sinqkrepost1914 написа:Страшно много хора тук критикуваме Раев за всичко, което прави и не прави и напълно основателно, но сополите от тръста и нкпсз вече се изкачват на върха на наглостта.
Сополи няма, има разочарование от начина, по който се управлява клуба. Ако на вас това ви допада да пишете драматични и критични статуси във ФБ и форумите - добре, ваша воля, ама никой не го брига, най-вече г-н Пръв Припознавач на Републиката. Как ежедневните локуми, подобни на вашите вопли, помагат на клуба и по-важното - как могат да накарат ръководството наистина да си върши работата и да спре да бута клуба към ямата, а? Ама като гледам май всички левскари не се радват на случващото се в любимия ни клуб, що така? Синя приказка е писал, че най-вероятно се готвят някакви провокации и бунтове с цел Раев да бъде злепоставен и да метне акциите така, както ги и получи.
Да бе, направо се готвят да го съблекат и ...таковат. Егати гадната провокативна Приказка. Когато организираните привърженици задават въпроси какво се случва в Левски - Те са интриганти. Когато организираните привърженици пишат декларации и позиции - Те са платени/неплатени/ме знам какви. Когато организираните привърженици поставят неудобни за ръководството въпроси - Мамооооо, искат да ме бият. Не мога да повярвам, че има братя левскари, които мислят, че организираните привърженици искат акциите на Сираков, доколкото са на негово име, впрочем. Просто не искаме този цирк, който от една година прилича на умишлено бутане към фалит, да продължава! Мене като Левскар ме е срам от тия постановки! С цялата си управленска неадекватност и непрактичност през последната година все ми се струва, че е по-добре, отколкото тези ламтящи за пари мижитурки, начело с бибочко, младежа и кликата около тях.
Привържениците не искат проклетите акции, стига сте се връзвали на Приказните интриги!!! Хората искат нормален клуб, с нормална организация. Да напомня ли, че в момента нямаме треньор, нямаме отбор, нямаме подготовка и нямаме абсолютно никаква идея какво ще се случи с любимия Левски, а някои отбори от Ебем ти лигата вече изиграха първите си контроли? Ако за вас такова управление е "по-добре" от приказки за Нероден Петко, радвайте му се! Това е едно зло за Левски и колкото по-бързо така наречения тръст бъде освободен от миноритарния си процент акции, толкова по-добре за Левски.
Я да те питам и тебе - какво трябва да направи тръста, за да сте доволни. Да хариже акциите на Тити, Сашо Диков или Черепа, а?За да продължи това унизително предаване на ценните книжа от мутра на мутра ли? Не схващате ли, дейба мама му, че ако тия прословути 10% идат, където не трябва, следващата мутряга може да си коли и беси на свобода, без никой и никога да има право да му иска никакъв отчет (според тебе колко са разходите на Тирето и на каузата, където местният дерибей буха борчове, след борчове, след борчове...така докога може, или се забравиха драмите на умрелия ЦСКА). Да не отварям дума за тирета. Докато акциите са в привържениците, има все пак някакъв контрол, някакъв законов лост, да се иска отчетност и има спирачка за някои мутренски глупости! Това са едни паразити, които искат единствено да живеят на гърба на клуба и любовта на стотиците хиляди хора към Левски. Гуги, муги, очко, желю и тем подобни измекяри без един работен ден в живота си да обикалят ресторанти, всяка вечер банкети, коли за десетки хилки, охрана, далавери, дъщерни фирмички, ташаци на ГРОБ и тиквата, винаги готови да призоват да се гласува разумно, да метнат бомби когато и където трябва, но напълно целенасочено, а не защото са супер ултрас групата.
Тук донякъде се съгласявам с теб, с много условности, и ако може да изключим тръста от схемите на СЗ. Обаче искам някой да ми отговори защо, аджеба, след като пиявиците са далеч от клуба в последните 1-1.5 години, след като нямат схеми, след като клуба (сиреч, бозката им) е скъсана торба, защо се занимават в момента? Щото, аз ако нямам изгода на работното ми място, примерно, и ако то спре да ми носи доходи, веднага си набивам камшика, не бих чакал 1-2 години. Убиха един от най-добрите ултрас сектори на Балканите и са едни от основните виновници за отлива на хора от стадиона с боищата, които си спретваха с Ултрас Левски.
Глупости, тая мантра и 100 пъти да се напише - 101 пъти ще я оборя! Отборът играе зле, не се бори за нищо, в Европа сме гола вода. Тия същите простотии ги имаше и на финалите за Купата, и на евро мачове със заряд, ама тогава стадионът беше пълен. Глупави оправдания! Масовият левскар не ходи на стадиона, защото няма какво толкова да се види, няма добра игра, няма добри футболисти, това е. Стига сме търсили проблемите там, където не са! Това не са ултраси, не са дори хулигани, това са едни платени момчета криещи се ужким зад любовта си към Левски, но всъщност са едно рекетьори, наркоразпространители и обикновени идиоти, които бяха набарали на хляба мекото при Тонев и Спас и явно много им се беше осладило. Не продкрепям Н.С. още повече не подкрепям и дори презирам паразитите от тръста и нкпсз !
Добре, тогава да живее Наско Сираков,
щом има подкрепата ти!