Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 22 юни 2021 20:07

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:Чудничко става положението около Левски !
Фончовците искат да придобият акциите, е хубаво де ... любимия им шофер им ги даваше що не ги взеха тогава :?

Не се връзва :? нали Сираков беше прокси на #задкулисието и целенасочено държи Левски в будна кома и протака и протака

Ами точно Сираков благодари преди няколко месеца на Вожда, който сега се води задкулисие.. За какво благодари, само те си знаят. Вероятно за акциите, защото нищо в тази държава не ставаше без благоволението на ББ. Особено пък в Левски, където след Батков само той назначава собствениците, да дойде някой си и да каже - "аз съм капитана", няма начин да се случи. Така че Сираков не се е оказал случайно с акции в ръце. Сега се играят някакви игри на гърба на отбора в които не ми е ясно кой кой е, но се хвърлят интриги с голямата лопата и от двете страни .
А отборът отива на кино от 6 до 5 ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 20:22

mikata написа:
Миналата седмица Ви казах, че Тръста и Нкпсз готвят бунтове и са се наговаряли как да махнат Сираков и другите от надзорния и управителния съвет. Някои не вярваха, но днес получиха потвърждение на това. Целта на събранието, което свикват Тръста не е Сираков да бъде махнат по редовен начин, защото не могат. Целта е да стане цирк, той да бъде поставен на публичен линч, обиди, викове, и под натиска на организирана група фенове, да успеят да го принудят да се махне. Отдавна съм Ви казал, че тея, които спускаха собственици 10 години в Левски и техните инструменти Тръста и Нкпсз, работят цяла година за това Сираков да бъде махнат и да си спуснат пак техен човек, на който ще пратят някакви спонсори и заедно с тръста и нкпсз да управляват под мотото - спасение на Левски, а феновете да са там уж като гарант за прозрачност. Както беше през 2015г със собственици Тонев и адвоката на Пеевски, когато се трупаха дългове, но понеже им даваха всичко, Нкпсз си мълчаха. Или пък другия вариант е да направят така, че акциите да са във Тръста и Нкпсз, на които също ще пратят няколко спонсора, а те ще си сложат някой удобен за президент и директор...

Tочно тогава тръста на няколко пъти алармира, че се трупат милиони дългове по Тототоневите схеми. Точно тогава, представителите на тръста водиха ожесточени битки с тая дрогирана бийкова к*рва Тонев на всички УС на клуба, защото тогава тръста имаше представител в УС на Левски, НПК също имаха такъв, впрочем. И някъде там, Тонев видя, че организираните привърженици му пречат на далаверите и разкара тръста от УС. Това само така, за сведение на четящите и прехласващите се пред лакърдиите на анонимната Приказка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2021 20:25

Така беше. Само че сега тръста е окупиран от НКП-СЗ.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2021 20:34

Прочутият документ бил реален и оригинален, обаче спънката "била" това, че Диксън... Или по скоро хората зад него, не искат да внесат първоначалната вноска без акциите на Клуба да станат техни и "де-юре".
Казусът е сериозен, Наско ( или тези дето стоят зад него ) искат едни пари, които няма как да върнат, ако се отметнат от сделката.
И "американците' това го знаят много добре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 юни 2021 21:11

vvessel написа:
LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:Чудничко става положението около Левски !
Фончовците искат да придобият акциите, е хубаво де ... любимия им шофер им ги даваше що не ги взеха тогава :?

Не се връзва :? нали Сираков беше прокси на #задкулисието и целенасочено държи Левски в будна кома и протака и протака

Ами точно Сираков благодари преди няколко месеца на Вожда, който сега се води задкулисие.. За какво благодари, само те си знаят. Вероятно за акциите, защото нищо в тази държава не ставаше без благоволението на ББ. Особено пък в Левски, където след Батков само той назначава собствениците, да дойде някой си и да каже - "аз съм капитана", няма начин да се случи. Така че Сираков не се е оказал случайно с акции в ръце. Сега се играят някакви игри на гърба на отбора в които не ми е ясно кой кой е, но се хвърлят интриги с голямата лопата и от двете страни .
А отборът отива на кино от 6 до 5 ;)[/quote
Бойко дал Левски на СИраков , а сега солташаците на Бойко ще го крадат клуба от Сираков :?
Не само няма рима , то и елементарна логика липсва.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юни 2021 21:23

Все повече заприличвате на нас преди фалита. Тогава феновете взеха акциите от Томов и одисеята започна.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 21:34

sinqkrepost1914 написа:Страшно много хора тук критикуваме Раев за всичко, което прави и не прави и напълно основателно, но сополите от тръста и нкпсз вече се изкачват на върха на наглостта. Сополи няма, има разочарование от начина, по който се управлява клуба. Ако на вас това ви допада да пишете драматични и критични статуси във ФБ и форумите - добре, ваша воля, ама никой не го брига, най-вече г-н Пръв Припознавач на Републиката. Как ежедневните локуми, подобни на вашите вопли, помагат на клуба и по-важното - как могат да накарат ръководството наистина да си върши работата и да спре да бута клуба към ямата, а? Ама като гледам май всички левскари не се радват на случващото се в любимия ни клуб, що така? Синя приказка е писал, че най-вероятно се готвят някакви провокации и бунтове с цел Раев да бъде злепоставен и да метне акциите така, както ги и получи. Да бе, направо се готвят да го съблекат и ...таковат. Егати гадната провокативна Приказка. Когато организираните привърженици задават въпроси какво се случва в Левски - Те са интриганти. Когато организираните привърженици пишат декларации и позиции - Те са платени/неплатени/ме знам какви. Когато организираните привърженици поставят неудобни за ръководството въпроси - Мамооооо, искат да ме бият. Не мога да повярвам, че има братя левскари, които мислят, че организираните привърженици искат акциите на Сираков, доколкото са на негово име, впрочем. Просто не искаме този цирк, който от една година прилича на умишлено бутане към фалит, да продължава! Мене като Левскар ме е срам от тия постановки! С цялата си управленска неадекватност и непрактичност през последната година все ми се струва, че е по-добре, отколкото тези ламтящи за пари мижитурки, начело с бибочко, младежа и кликата около тях. Привържениците не искат проклетите акции, стига сте се връзвали на Приказните интриги!!! Хората искат нормален клуб, с нормална организация. Да напомня ли, че в момента нямаме треньор, нямаме отбор, нямаме подготовка и нямаме абсолютно никаква идея какво ще се случи с любимия Левски, а някои отбори от Ебем ти лигата вече изиграха първите си контроли? Ако за вас такова управление е "по-добре" от приказки за Нероден Петко, радвайте му се! Това е едно зло за Левски и колкото по-бързо така наречения тръст бъде освободен от миноритарния си процент акции, толкова по-добре за Левски. Я да те питам и тебе - какво трябва да направи тръста, за да сте доволни. Да хариже акциите на Тити, Сашо Диков или Черепа, а?За да продължи това унизително предаване на ценните книжа от мутра на мутра ли? Не схващате ли, дейба мама му, че ако тия прословути 10% идат, където не трябва, следващата мутряга може да си коли и беси на свобода, без никой и никога да има право да му иска никакъв отчет (според тебе колко са разходите на Тирето и на каузата, където местният дерибей буха борчове, след борчове, след борчове...така докога може, или се забравиха драмите на умрелия ЦСКА). Да не отварям дума за тирета. Докато акциите са в привържениците, има все пак някакъв контрол, някакъв законов лост, да се иска отчетност и има спирачка за някои мутренски глупости! Това са едни паразити, които искат единствено да живеят на гърба на клуба и любовта на стотиците хиляди хора към Левски. Гуги, муги, очко, желю и тем подобни измекяри без един работен ден в живота си да обикалят ресторанти, всяка вечер банкети, коли за десетки хилки, охрана, далавери, дъщерни фирмички, ташаци на ГРОБ и тиквата, винаги готови да призоват да се гласува разумно, да метнат бомби когато и където трябва, но напълно целенасочено, а не защото са супер ултрас групата. Тук донякъде се съгласявам с теб, с много условности, и ако може да изключим тръста от схемите на СЗ. Обаче искам някой да ми отговори защо, аджеба, след като пиявиците са далеч от клуба в последните 1-1.5 години, след като нямат схеми, след като клуба (сиреч, бозката им) е скъсана торба, защо се занимават в момента? Щото, аз ако нямам изгода на работното ми място, примерно, и ако то спре да ми носи доходи, веднага си набивам камшика, не бих чакал 1-2 години. Убиха един от най-добрите ултрас сектори на Балканите и са едни от основните виновници за отлива на хора от стадиона с боищата, които си спретваха с Ултрас Левски. Глупости, тая мантра и 100 пъти да се напише - 101 пъти ще я оборя! Отборът играе зле, не се бори за нищо, в Европа сме гола вода. Тия същите простотии ги имаше и на финалите за Купата, и на евро мачове със заряд, ама тогава стадионът беше пълен. Глупави оправдания! Масовият левскар не ходи на стадиона, защото няма какво толкова да се види, няма добра игра, няма добри футболисти, това е. Стига сме търсили проблемите там, където не са! Това не са ултраси, не са дори хулигани, това са едни платени момчета криещи се ужким зад любовта си към Левски, но всъщност са едно рекетьори, наркоразпространители и обикновени идиоти, които бяха набарали на хляба мекото при Тонев и Спас и явно много им се беше осладило. Не продкрепям Н.С. още повече не подкрепям и дори презирам паразитите от тръста и нкпсз ! Добре, тогава да живее Наско Сираков, щом има подкрепата ти! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юни 2021 21:37

TristaNNN написа:
mikata написа:
Миналата седмица Ви казах, че Тръста и Нкпсз готвят бунтове и са се наговаряли как да махнат Сираков и другите от надзорния и управителния съвет. Някои не вярваха, но днес получиха потвърждение на това. Целта на събранието, което свикват Тръста не е Сираков да бъде махнат по редовен начин, защото не могат. Целта е да стане цирк, той да бъде поставен на публичен линч, обиди, викове, и под натиска на организирана група фенове, да успеят да го принудят да се махне. Отдавна съм Ви казал, че тея, които спускаха собственици 10 години в Левски и техните инструменти Тръста и Нкпсз, работят цяла година за това Сираков да бъде махнат и да си спуснат пак техен човек, на който ще пратят някакви спонсори и заедно с тръста и нкпсз да управляват под мотото - спасение на Левски, а феновете да са там уж като гарант за прозрачност. Както беше през 2015г със собственици Тонев и адвоката на Пеевски, когато се трупаха дългове, но понеже им даваха всичко, Нкпсз си мълчаха. Или пък другия вариант е да направят така, че акциите да са във Тръста и Нкпсз, на които също ще пратят няколко спонсора, а те ще си сложат някой удобен за президент и директор...

Tочно тогава тръста на няколко пъти алармира, че се трупат милиони дългове по Тототоневите схеми. Точно тогава, представителите на тръста водиха ожесточени битки с тая дрогирана бийкова к*рва Тонев на всички УС на клуба, защото тогава тръста имаше представител в УС на Левски, НПК също имаха такъв, впрочем. И някъде там, Тонев видя, че организираните привърженици му пречат на далаверите и разкара тръста от УС. Това само така, за сведение на четящите и прехласващите се пред лакърдиите на анонимната Приказка.

В онази синя мъгла съм съгласен с теб и точно така беше, единствен В.Колев говореше за свинщините на перчема, перчема който беше се оженил за томето русев и там ревеше по цял ден, колко обича Левски и други глупости ... но, питай някои от бившите тръстаджии, дали по това време не му спряха и парите на тототонев, от там и на нкп-сз. И преди ти казах, жалко е че се съюзихте с нкп-сз, а тази днес уж позиция на ТСБ се е на НКП-СЗ, не е никаква тайна че всичките са в един кюп!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 21:46

шивача написа:Все повече заприличвате на нас преди фалита. Тогава феновете взеха акциите от Томов и одисеята започна.

Тирейче, спести си интрижките за другия подфорум и се извини, че си позволи да сравняваш вашите фенчета с нашите организирани привърженици. Да ти припомня ли, че след "това е лайнарщина", срещу подходяща стимулация вашите гушнаха същата тая "лайнарщина", заобичаха я, туриха й даже историята на славния някога ЦСКА, набедиха инакомислещите за врагове, и то в учудващо кратък срок? Да припомня ли, че вашите привърженичета нямат никакво акционерно участие в тогава червеното, а вече и в новото такова с оранжеви краски? Нелепи сравнения! Заприличали сме били на тях, вика... :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юни 2021 21:52

Привържениците не искат проклетите акции, стига сте се връзвали на Приказните интриги!!!

В.Колев иска и реве за акциите , бибочко иска 40+1% от акциите да се дадат на "феновете" ... друг е въпроса кои са тези "фенове" и защо бибочко иска акциите или поне насажда това мнение... не ми се рови из профила му да ти цитирам неговите думи сам можеш да ги намериш!
Този бибочко, брат на младежа мислиш ли че са му чисти намеренията?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”