emilio написа:Theos написа:Изумявам се от наивноста на треньорите в Левски - на Гаджев и на Тасевски не им се играе в Левски, Грийн и Калво им изтичат договорите,Йовов, Милиев и Мюлдер са в слаба форма говори се че ще ги махат, е каква мотивация да имат тези персони за игра, при всички случаи никаква, знаят че си тръгват и въобще не ги интересува какво ще се случи с Левски и въобще какво ще стане в някой мач, излизат просто да отбият номера и цирка и трагедията са пълни...ако някой въобще мисли в ръководството и спортно техническия щаб, тези футболисти не бива да помирисват не само терена но и тренировките на отбора! Наско Сираков какъвто и да е едно време не допускаше подобни елементи да тровят климата, пращаше ги я да гледат видео , я да тренират с децата- справка Илиян Стоянов,Емил Ангелов и Коприваров! И подобни кризи нямаше!
Еми точно защото искат трансфер трябва да играят на върха на възможностите си иначе кой да ги купи, с тази игра дето показват сега и аз не бих ги взелПросто, Влади и Дарко са уникални мърди и вече нямат никакво място на терена и в отбора, Грийн........ да добър футболист но нищо особено щом иска да се маха Димов ще ни свърши идеална работа на негово място, за Милиев и Мюлдер мисля, че просто са попаднали във водовъртежа на всеобщата апатия и безтегловност обзела отбора. Йовов трябва вече да отиде в заслужила пенсия дал е каквото е дал за което му благодаря! за Калво ще ме е яд има техника момчето много добър пас и поглед върху играта, ако имахме добър централен нападател от рода на Жуниор Викоса от Гремио(според Лъчо Танев е бил с единия крак на Герена)и с крила като Рамос и Калво мисля,че щяхме да изглеждаме далеч по-добре
Хора вдигнете си критерия АЗ съм по-добър играч от Димов, Младенов, Башлиев, Старокин, а най-вероятно и дамите във форума също.
Този същият нападател с другият крак е бил в ЦСКА ако не знаеш. Защо не искахте този нападател когато беше време, а не да обяснявате как няма сериозен отбор с нападател таран.