Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2012 12:01

emilio написа:
Theos написа:Изумявам се от наивноста на треньорите в Левски - на Гаджев и на Тасевски не им се играе в Левски, Грийн и Калво им изтичат договорите,Йовов, Милиев и Мюлдер са в слаба форма говори се че ще ги махат, е каква мотивация да имат тези персони за игра, при всички случаи никаква, знаят че си тръгват и въобще не ги интересува какво ще се случи с Левски и въобще какво ще стане в някой мач, излизат просто да отбият номера и цирка и трагедията са пълни...ако някой въобще мисли в ръководството и спортно техническия щаб, тези футболисти не бива да помирисват не само терена но и тренировките на отбора! Наско Сираков какъвто и да е едно време не допускаше подобни елементи да тровят климата, пращаше ги я да гледат видео , я да тренират с децата- справка Илиян Стоянов,Емил Ангелов и Коприваров! И подобни кризи нямаше!

Еми точно защото искат трансфер трябва да играят на върха на възможностите си иначе кой да ги купи, с тази игра дето показват сега и аз не бих ги взел :evil: Просто, Влади и Дарко са уникални мърди и вече нямат никакво място на терена и в отбора, Грийн........ да добър футболист но нищо особено щом иска да се маха Димов ще ни свърши идеална работа на негово място, за Милиев и Мюлдер мисля, че просто са попаднали във водовъртежа на всеобщата апатия и безтегловност обзела отбора. Йовов трябва вече да отиде в заслужила пенсия дал е каквото е дал за което му благодаря! за Калво ще ме е яд има техника момчето много добър пас и поглед върху играта, ако имахме добър централен нападател от рода на Жуниор Викоса от Гремио(според Лъчо Танев е бил с единия крак на Герена)и с крила като Рамос и Калво мисля,че щяхме да изглеждаме далеч по-добре

Хора вдигнете си критерия АЗ съм по-добър играч от Димов, Младенов, Башлиев, Старокин, а най-вероятно и дамите във форума също.
Този същият нападател с другият крак е бил в ЦСКА ако не знаеш. Защо не искахте този нападател когато беше време, а не да обяснявате как няма сериозен отбор с нападател таран.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 апр 2012 12:01

“Левски” си връща Сърмов и Хичо

“Левски” проучва възможността да си ввърне под някаква форма играещите в Турция Георги Сърмов и Николай Димитров – Хичо. И двамата се подвизават във втородивизионния турски Касъмпаша, който в момента е на трето място и има шансове за промоция в елитната Суперлига. Ако запази сегашната си позиция в класирането, тимът ще играе плейоф. До края на първенството пък остават 8 кръга.

Сърмов и Хичо са категоирични, че ако Касъмпаша не се пребори за промоция, ще искат преразглеждане на положението им в клуба. Двамата имат дългосрочни договори, но нямат желание за втора поредна година да се изявяват във втора дивизия на турското първенство. Николай Димитров е твърд титуляр в отбора и има 14 мача от началото на сезона, а Сърмов пропусна няколко срещи заради контузия.

Двамата искат да бъдат и пред погледа на новия национален селекционер Любослав Пенев, а и като цяло идеята да се върнат в “Левски” не им е чужда. Ако двойната сделка се реализира, Сърмов ще стане основна фигура в средата на терена при новия треньор Илиан Илиев.

Хичо пък е гласен за заместник на Тони Калво на левия фланг на атаката на “Левски”. Испанецът, който от няколко месеца израства предимно на коса, така и не спечели преговори за нов договор, като основна причина за това е високата му заплата, която не отговаря на показаното на терена.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 12:05

По-добре да си стоят в Турция (или където решат), но не и в Левски. То какво стана (според медиите), Левски ще връща Пелето, Гарата, Хичо и Сърмов... Ако изобщо има шанс някой от четеримата да се върне, то единствено и само Гарата ще е от полза.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 апр 2012 12:05

Ужас! Дано това не стане. Не ни трябват тия вечни надежди...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2012 12:07

blue avalanche написа:
Adramelech написа:
zlobul написа:ОК , уважавам мнението ти , но като че ли ми е малко писнало от експерименти . Все си мисля , че трябваше да се заложи на "изпитаното", защото и на Илиан , ако не му се получат нещата , отиваме на тотална катастрофа, невиждана досега.

Няма как да знаем дали ще му се получат нещата или не, най-малкото, защото не се знае кои играчи ще си тръгна, кои ще дойдат (и дали те ще са искани от Илиан). Има доста неизвестни за момента, а и при всички положения, няма как за 1-2-3-4 мача отбора да почне да играе добре (не да печели мачовете). Нещата в Левски не са розови от доста време и меко казано е наивно, някой да си мисли, че Илиан идва на Герена и от следващия ден всичко става ок. Едва ли има левскар, на когото не му е писнало от експериментите, но за момента нещата са такива. А Наско, може много да е дал на Левски, но след цялата помия, която изля по отбора в последно време (и като добавим това, че вместо да е на мач, той е на сафари, както и комисионните от играчите, скандалите с Батков ...) - по-добре да не се връща. Като цяло обаче, идеята да се върнат бивши левскари в отбора, е доста добра.

Нито пък знаем как ще се получат нещата с "Иванков,Топчо и Борето"...Самият Иванков показа,че НЕ ЖЕЛАЕ да работи на Герена.Засега...Може би си знае възможностите?

Не жалаеше поради причината която не желаеха и сумати треньори, в клуба беше професорът по право

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 апр 2012 12:08

има 4-5 човека в този форум , които наистина изстрадаха целия този жалък период (гонзовия), ОСТАНАЛИТЕ СЕ НАГАЖДАТ , също като онази фракция , която си мисли , че освен тях , други левскари-НЯМА .
Интересно ми е сега , дали новата власт на герена ще продължи да ги спонсорира , защото все ми се струва , че не се долюбват много :)) , а и на мача с буферите се видя лек отлив . Вярно е , че и друг път билетите са били скъпи , но тара все намираше начин определена група да е на стадиона .
Преди месеци бях написал , че ако им спрат "помощите" фракцията "софия-запад" ще се обърнат срещу ръководството .Тогава ще излезе и цялата истина , за това -кой ,кой е Гледаме с интерес.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2012 12:13

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=263953
Евала, Стефчо! Но къде бяхте, когато натириха Арш? А когато излизахме без нападател и Цветков, Владо и Дарко се блъскаха един в друг, понеже мозъкопръскачката пак беше объркал състава> А смяната на Йовчо в 37-та минута?

Правеха това което правеше секБтор,мълчаха и се съредеха защо казваме истината в очите и критикуваме отбора

Твойта истина я знаем,бе!Сираков и Стоилов в Левски до живот!!!Нали така?

Аз съм сигурно човека който в момента най-много подкрепя Илиан и ще продължа да го правя още по-силно като встъпи в длъжност.
А всички може само да се учим от Стоилов-човек с цености и морал, и Сираков- който е готов да работи за клуба БЕЗ ПАРИ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2012 12:16

zlobul написа:има 4-5 човека в този форум , които наистина изстрадаха целия този жалък период (гонзовия), ОСТАНАЛИТЕ СЕ НАГАЖДАТ , също като онази фракция , която си мисли , че освен тях , други левскари-НЯМА .
Интересно ми е сега , дали новата власт на герена ще продължи да ги спонсорира , защото все ми се струва , че не се долюбват много :)) , а и на мача с буферите се видя лек отлив . Вярно е , че и друг път билетите са били скъпи , но тара все намираше начин определена група да е на стадиона .
Преди месеци бях написал , че ако им спрат "помощите" фракцията "софия-запад" ще се обърнат срещу ръководството .Тогава ще излезе и цялата истина , за това -кой ,кой е Гледаме с интерес.

То за никой не е тайна, че Гонзо заделяше от никак не малката си заплатка и за тях

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 апр 2012 12:20

Милене ,вярваш ли ,че Наско ще работи за без пари? :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 апр 2012 12:34

milen.hristov написа:А всички може само да се учим от Стоилов-човек с цености и морал, и Сираков- който е готов да работи за клуба БЕЗ ПАРИ

Кажи ми, че се шегуваш. Как го виждаш Наско да работи БЕЗ ПАРИ? Ако това, което каза Тонев по адрес на Мъри е истина, то за какъв морал и цености говорим?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”