Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2021 15:35

mikata написа:Контролите май ще са с Пирин,Септември,Локо Пд и Локо Сф :roll:

На този етап по по-добре с тях, отколкото с някои дюнерджии :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2021 16:06

Грънчаров вика,че има план Б :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2021 17:01

mikata написа:Грънчаров вика,че има план Б :cry:

План Б е ясен. Томислав подсказа преди седмица, че никак няма да се хареса на левскарите. Включвал намаляване на бюджета още повече и забравяне на всякакви амбиции за дълго време напред
110 години любов!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юни 2021 17:14

На мен лично цялата истерия с Д.Диксън,честно казано доста ми прилича на цирк с цел камуфлаж.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2021 17:16

Ж.Атанасов и Начо бегат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2021 17:22

groti написа:

План Б е ясен. Томислав подсказа преди седмица, че никак няма да се хареса на левскарите. Включвал намаляване на бюджета още повече и забравяне на всякакви амбиции за дълго време напред

Че ние в последните 2-3 години имали ли сме амбиции? Говоря реално постижими, не фенски надежди.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 14 юни 2021 17:26

По думите на В. Грънчаров Диксън няма да се върне повече в България. Като слушах и чата на dsport, като слушам и спортното шоу в момента, някак си изведнъж ентусиазма около Джо рЕзко секна. Сякаш в един момент всички осъзнаха, че тоя човек няма да го видим повече и к'вото било, било. Дали ще се даде някое разумно обяснение на тая цялата сага аз лично не вярвам

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 14 юни 2021 17:35

Така създалата се ситуация с абитюрента Диксън, истерията в медиите и фенове, с най-голяма вина е лицето Н. Раев...

Няма как човек врял и кипял във футбола, водещ се за един от най-добрите родни ръководители, леганда на Левски и т.н. да бъде така "подведен". На цялата синя футболна общественост (а и не само) им трябвяха между 5-10 мин. от пародийната пресконференция, няколко запитвания тук-там, за да се разбере за гаврата с най-големия отбор с България...

Никой не може да убеди синя България, че Наско е вярвал на този симпатяга, доведен от Благо след хапване по баничка...

Наско заслужава това, на което лично той беше свидетел преди няколко години на Герена, когато гледаше безучастно като м....а...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юни 2021 17:39

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:По думите на В. Грънчаров Диксън няма да се върне повече в България. Като слушах и чата на dsport, като слушам и спортното шоу в момента, някак си изведнъж ентусиазма около Джо рЕзко секна. Сякаш в един момент всички осъзнаха, че тоя човек няма да го видим повече и к'вото било, било. Дали ще се даде някое разумно обяснение на тая цялата сага аз лично не вярвам

Ами, то още като излезе сам без Сираков беше ясно, че не е сериозна работата...
На мен друго ми е странно. Как за 6 месеца преговори не разбраха, че не е сериозен и спряха да работят с феновете?! Сега тепърва ще ми работят по план Б... Ужас!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2021 17:44

Тоя план Б трябваше да го задействат още след Бургас. Че и преди това, но според мен това беше повратната точка за клуба. За тия 6 години можеше да са поизчистени някакви дългове и наложени юноши, да сме тръгнали в правилната посока. Що некадърници се извъртяха през отбора за този период, само заплатите им да бяха вложени в развитието на школата, щеше да сме извадили поне двама наистина добри играчи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”