Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2021 17:32

THE G.A.M.E написа:2-ри - Диксън каза, че по негово желание Сираков няма да присъства, което може да отваря въпроса, дали Сираков вече не е излишен в цялата схема ?
Тоест, при закупуването на Клуба, Наско е аут. А не както Сираков смяташе, да задържи основният пакет от акциите. :roll:

:lol: :lol:

Представяш ли си вариант, в който някой идва и налива 200м, същевременно оставяйки контролния пакет акции на Сираков? То че всякакви будали ходят по тая Земя е факт, ама чак такива будали няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 13 юни 2021 17:38

А Наско срещу какво придоби акциите!?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2021 17:55

THE G.A.M.E написа:Има два варианта поради които Сираков не застана до Диксън.
1-ви - Действително Наско е започнал да се съмнява в цялата история и се опитва да се дистанцира, докато е време.
2-ри - Диксън каза, че по негово желание Сираков няма да присъства, което може да отваря въпроса, дали Сираков вече не е излишен в цялата схема ?
Тоест, при закупуването на Клуба, Наско е аут. А не както Сираков смяташе, да задържи основният пакет от акциите. :roll:

Според мен, Сираков не се появи, защото иска да избегне отговорите на неудобни въпроси. Нито да потвърди, нито да отрече казаното от младежа.Т.е. ако Диксън лъже, Сираков не е бил на брифинга и няма да има вина.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2021 17:56

rhaegar написа:Представяш ли си вариант, в който някой идва и налива 200м, същевременно оставяйки контролния пакет акции на Сираков? То че всякакви будали ходят по тая Земя е факт, ама чак такива будали няма.
Той Наско нещо такова каза при презентирането на тая "корпорация" на 24-ти май, че хората искат да вложат четвърт милиард, ама той щял да държи 51 % от акциите да останат в него... Поне нещо в тоя смисъл. :mrgreen: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2021 18:07

THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Представяш ли си вариант, в който някой идва и налива 200м, същевременно оставяйки контролния пакет акции на Сираков? То че всякакви будали ходят по тая Земя е факт, ама чак такива будали няма.
Той Наско нещо такова каза при презентирането на тая "корпорация" на 24-ти май, че хората искат да вложат четвърт милиард, ама той щял да държи 51 % от акциите да останат в него... Поне нещо в тоя смисъл. :mrgreen: :roll:

Не, каза че ще му върнат акциите, ако не ги вложат. Което също не виждам с какво би помогнало, ма тва е отделен въпрос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юни 2021 18:15

THE G.A.M.E написа:Има два варианта поради които Сираков не застана до Диксън.
1-ви - Действително Наско е започнал да се съмнява в цялата история и се опитва да се дистанцира, докато е време.
2-ри - Диксън каза, че по негово желание Сираков няма да присъства, което може да отваря въпроса, дали Сираков вече не е излишен в цялата схема ?

Сираков никога не е смятал да задържи част от акциите, само се надява да го оставят директор или нещо такова.
Освен това което си изброил със сигурност има и 3-ти и 4- ти вариант, защото по никакъв начин не допускаш, че Сираков може да е в схемата. Ако Сираков беше на пресконференцията:
1-во Щеше да му се наложи да обяснява по кои институции са ходели и можеше да бъде уличен в последствие в лъжа .
2-ро трябваше да потвърди, че е виждал документи и гаранции предоставени от Диксън, което впоследствие ще бъде проблем за него ако се окаже измама
3-то Трябваше да обяснява какво се случва с отбора междувременно, защото докато тръгнат парите от Диксън (ако тръгнат) има много нерешени проблеми със заплати, селекция и т.н. Освен това интересен е въпросът какво направиха с парите от Робърта и Стаси и защо не се плаща с тях.
Изобщо, ако беше дошъл, щеше тотално да се компрометира, ако е в схемата.
Сега чакаме Диксън да ходи насам-натам да оправя документи, което би трябвало да отнеме 2 седмици и след като изтече този срок и няма ни Диксън ни пари, Сираков може да вдигне ръце невинно и да каже - подведоха ме.
Въпроса за 250 милиона долара е - каква е схемата, ако има такава, защото всичко изглежда съшито с бели конци и не е ясно какъв ефект се търси.
Ако Джо е дошъл да изпере едни зелени пари на едни тъмни типове, това до голяма степен обяснява нещата, но сигурно има и други варианти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2021 21:21

Та, какво ни предстои следващата седмица - като срокове за плащания, лицензии, подготовки, изтекли и нови договори, пресконференции?
Или подчовеци от вестници-парцали ще ни облъчват.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 юни 2021 09:13

Дали не се чака да минат изборите?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 юни 2021 09:53

wilge написа:Дали не се чака да минат изборите?

Виж колко умно се сещаш. Баш това чакат, за да пришият на новото правителство фалита на Левски :idea:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 юни 2021 10:01

metodito написа:
terata написа:
metodito написа:О, при негативен развой на събитията определено няма да му се размине на Сираков. Засега нещата изглеждат с предизвестен край, но да видим.

И кво точно ще му се случи, Мето? Ще каже опитах не стана, излъгаха ме, ай чао. Виж че оня синята дърпатка - Синя приказка, още в началото на сагата предупреди, че ако нещо станело нямало Наско да е виновен, а го били излъгали. Всеки разбра, че Диксън-а е менте и нищо няма да стане, само Раев шест месеца не бил разбрал, че го пързалят, да бе да.

Денят, в който закрият клуба ще е страшно на Герена. Аз все още тая малка надежда, най-вече заради това, че не мога да си навържа нещата защо всичко не приключи още преди миналия сезон. Дето се казва, сега щяхме да сме спечелили промоция за В... Все едно някой има зъб на този клуб. Като в комунистическите времена. Задържат го над водата само за назидание.

Кое ще е страшното? Някой ще потърси отговорност от Борисов, че назначава собственици? Какво стана като целенасочено опраскаха последния собственик, щото Боко реши да му гепи бизнеса? Какво направи великата синя публика? Събрали сме пари. ОК за какво стигнаха, да изкараме един клизмарски сезон, в който да потрошим всички антирекорди. Нищо няма да стане, Методи, нищо.
Какво се случи с Иво Тонев, ще бутна сектор А и построи тоя строеж без фасада? Някой потърси ли му отговорност?
Нищо няма да стане щото сме мишоци. Какво стана с Лупи, нещо направиха ли му? Не. Абсолютно нищо.
Отдавна феновете на Левски не сме онази единна сила, която бяхме преди 15-20 години. Няма и да бъдем. Така че, не се заблуждавй. Бием кепенците след изборите малко преди началото на първенството и ще гледаш Очко Бибочко да мисли варианти и да взема решения.

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”