Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 13 юни 2021 12:19

Warped написа:Абе не е точно така.
И при сделките (последно време само) за Нюкасъл, Интер, Милан, Арсенал като продаваха, Ман Юн. и други., се знаеше кой купува, кой продава.
Няма такива, не се казва защото е много тайно.
Защо да е тайно? Защо се крие?

Ако ще купуваш имот да кажем къща и според теб го правиш с идеята ,че си на печалба, ще обявиш ли на всеслушание ,че ще купуваш еди кой си имот на еди каква си цена? -Съмнявам се. Винаги има вероятността някой да излезе с по-изгодна оферта за продавача от теб. Отделно ако сделката по една или друга причина не се осъществи ,определено реномето ти ще пострада. За това една сделка се обявявава най-рано когато има подписан предварителен договор между страните. За това на мен ми беше много странна цялата тази пресконференция ,която създаде повече въпроси ,отколкото отговори даде. Между другото много често тогава се прави и одита,като в предварителния договор от продавача се посочват балансите към определена дата и ако при направен одит се открият разлики се приспадат от продажната цена(инвестициите) или сделката пропада и неустойката се поема от продавача.
На нас може да ни е неприятно ,но в целия този проект ФК Левски има периферна роля. Основното са парцела и разрешителното(те) за построяване на спортно-развлекателен комплекс.
Ако сложим от една страна разходите на ФК и задълженията му, а от друга страна парцела и цената за наем на търговски площи в (МОЛ) ще видим ,че един потенциален инвеститор е на доста сериозна "далавера".

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юни 2021 13:06

metodito написа:О, при негативен развой на събитията определено няма да му се размине на Сираков. Засега нещата изглеждат с предизвестен край, но да видим.

И кво точно ще му се случи, Мето? Ще каже опитах не стана, излъгаха ме, ай чао. Виж че оня синята дърпатка - Синя приказка, още в началото на сагата предупреди, че ако нещо станело нямало Наско да е виновен, а го били излъгали. Всеки разбра, че Диксън-а е менте и нищо няма да стане, само Раев шест месеца не бил разбрал, че го пързалят, да бе да.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2021 13:20

terata написа:
metodito написа:О, при негативен развой на събитията определено няма да му се размине на Сираков. Засега нещата изглеждат с предизвестен край, но да видим.

И кво точно ще му се случи, Мето? Ще каже опитах не стана, излъгаха ме, ай чао. Виж че оня синята дърпатка - Синя приказка, още в началото на сагата предупреди, че ако нещо станело нямало Наско да е виновен, а го били излъгали. Всеки разбра, че Диксън-а е менте и нищо няма да стане, само Раев шест месеца не бил разбрал, че го пързалят, да бе да.

Денят, в който закрият клуба ще е страшно на Герена. Аз все още тая малка надежда, най-вече заради това, че не мога да си навържа нещата защо всичко не приключи още преди миналия сезон. Дето се казва, сега щяхме да сме спечелили промоция за В... Все едно някой има зъб на този клуб. Като в комунистическите времена. Задържат го над водата само за назидание.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 юни 2021 14:51

honda написа:
Warped написа:Абе не е точно така.
И при сделките (последно време само) за Нюкасъл, Интер, Милан, Арсенал като продаваха, Ман Юн. и други., се знаеше кой купува, кой продава.
Няма такива, не се казва защото е много тайно.
Защо да е тайно? Защо се крие?

Ако ще купуваш имот да кажем къща и според теб го правиш с идеята ,че си на печалба, ще обявиш ли на всеслушание ,че ще купуваш еди кой си имот на еди каква си цена? -Съмнявам се. Винаги има вероятността някой да излезе с по-изгодна оферта за продавача от теб. Отделно ако сделката по една или друга причина не се осъществи ,определено реномето ти ще пострада. За това една сделка се обявявава най-рано когато има подписан предварителен договор между страните. За това на мен ми беше много странна цялата тази пресконференция ,която създаде повече въпроси ,отколкото отговори даде. Между другото много често тогава се прави и одита,като в предварителния договор от продавача се посочват балансите към определена дата и ако при направен одит се открият разлики се приспадат от продажната цена(инвестициите) или сделката пропада и неустойката се поема от продавача.
На нас може да ни е неприятно ,но в целия този проект ФК Левски има периферна роля. Основното са парцела и разрешителното(те) за построяване на спортно-развлекателен комплекс.
Ако сложим от една страна разходите на ФК и задълженията му, а от друга страна парцела и цената за наем на търговски площи в (МОЛ) ще видим ,че един потенциален инвеститор е на доста сериозна "далавера".

Абе аз го виждам че е различно, ти казваш, че некой ше пре**б* диксън и ье вземе Левски :lol:
Но , нито съм адвокат нито икономист
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 юни 2021 15:38

Тоя скапаняк Сираков , не можа ли да го продаде клуба на някой от бизнесмените милиардери , които искаха да го вземат. Или поне да каже - "Аз не мога да се оправя , ето давам ви го на вас! Все пак сте над 100 000 членове , ще се справите."
:?

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 13 юни 2021 16:35

Това, че държиш акциите не винаги означава, че ти си собственикът!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 юни 2021 16:40

metodito написа:
terata написа:

Денят, в който закрият клуба ще е страшно на Герена. Аз все още тая малка надежда, най-вече заради това, че не мога да си навържа нещата защо всичко не приключи още преди миналия сезон. Дето се казва, сега щяхме да сме спечелили промоция за В... Все едно някой има зъб на този клуб. Като в комунистическите времена. Задържат го над водата само за назидание.

По времето на комунизма имахте на всеки три година шампионска титла. Можеш да провериш. А ако си живял по това време трябва да си наясно, че ако са искали да ви навредят, закрия, умъртвят итн. го правят с лекота.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2021 16:59

шивача написа:По времето на комунизма имахте на всеки три година шампионска титла. Можеш да провериш. А ако си живял по това време трябва да си наясно, че ако са искали да ви навредят, закрия, умъртвят итн. го правят с лекота.

"Левски" има успехи по време на комунизма ВЪПРЕКИ режима. И да, той не е закрит тъкмо за назидание и да бъде "мерило" на комунистическата гордост ЦСКА (RIP).

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юни 2021 17:01

Комунистите нямат изгода да закрият клуба, защото ще оберат много негативи.
По-болезнено за клуба и ефективно за комунистите е да очернят името му и да му лепнат петно. И точно това се случва, когато комунистите го превземат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2021 17:08

Има два варианта поради които Сираков не застана до Диксън.
1-ви - Действително Наско е започнал да се съмнява в цялата история и се опитва да се дистанцира, докато е време.
2-ри - Диксън каза, че по негово желание Сираков няма да присъства, което може да отваря въпроса, дали Сираков вече не е излишен в цялата схема ?
Тоест, при закупуването на Клуба, Наско е аут. А не както Сираков смяташе, да задържи основният пакет от акциите. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”