phoenn200 написа:mikata написа:Мъри ако не изведе отбора на първата тренировка,а примерно след 10дни, ако парите са преведени няма да говори добре за него! Демек чака парите!
Ествествено, че Мъри няма да изведе Левски за първата тренировка, ако всичко около клуба не е обезпечено. Мъри е треньор с ниво и успехи, което предполага да има претенции. Определено не е треньор, който ще поеме клуб останал без играчи и чийто служители (администрация и останали футболисти) не са получавали заплата 6 месеца, клуб чийто хоризонт към момента е десетина дни(освен ако не се сбъднат най - оптимистичните или по - скоро фантасмагоричните ни прогнози). Да се бори за 10то място в Ефбет лигата ли? Защо си мислите, че Мъри длъжен да си причинява този резил? Ще почака още малко и ще поеме някой казахстански, азербайджански или руски отбор срещу 4/500 хил. долара годишно. И защо не? Колко от нас - големите левскари, по - католици от папата бихме отказали истинска оферта, срещу това да работим "патриотично" и без пари. Да не забравяме, че носи отговорност и за щаба с който работи. Мъри е професионалист и ще работи за клуб за с пари. Когато Моуриньо се върне да работи във Витория Сетубал, тогава и Мъри ще се върне да работи в клуб като сегашния Левски. Нищо, че е малко смешно последното ми сравнение.
Mъри е нищо повече от един алчен за пари гъз,който го боли шмайзера за Левски.Не знам за толквоа години как не го разбрахте тва и все го чакате като някакъв месия...
Иначе Диксъна е ясен като бял ден,но аз ще си гледам Ботев,че и тук има един руснак,който и той е мама мия,но поне не е обещавал разни безумия.