Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

botevplovdiveoe
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот botevplovdiveoe » 12 юни 2021 04:28

phoenn200 написа:
mikata написа:Мъри ако не изведе отбора на първата тренировка,а примерно след 10дни, ако парите са преведени няма да говори добре за него! Демек чака парите!

Ествествено, че Мъри няма да изведе Левски за първата тренировка, ако всичко около клуба не е обезпечено. Мъри е треньор с ниво и успехи, което предполага да има претенции. Определено не е треньор, който ще поеме клуб останал без играчи и чийто служители (администрация и останали футболисти) не са получавали заплата 6 месеца, клуб чийто хоризонт към момента е десетина дни(освен ако не се сбъднат най - оптимистичните или по - скоро фантасмагоричните ни прогнози). Да се бори за 10то място в Ефбет лигата ли? Защо си мислите, че Мъри длъжен да си причинява този резил? Ще почака още малко и ще поеме някой казахстански, азербайджански или руски отбор срещу 4/500 хил. долара годишно. И защо не? Колко от нас - големите левскари, по - католици от папата бихме отказали истинска оферта, срещу това да работим "патриотично" и без пари. Да не забравяме, че носи отговорност и за щаба с който работи. Мъри е професионалист и ще работи за клуб за с пари. Когато Моуриньо се върне да работи във Витория Сетубал, тогава и Мъри ще се върне да работи в клуб като сегашния Левски. Нищо, че е малко смешно последното ми сравнение.

Mъри е нищо повече от един алчен за пари гъз,който го боли шмайзера за Левски.Не знам за толквоа години как не го разбрахте тва и все го чакате като някакъв месия...
Иначе Диксъна е ясен като бял ден,но аз ще си гледам Ботев,че и тук има един руснак,който и той е мама мия,но поне не е обещавал разни безумия.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 12 юни 2021 07:45

rane написа:
wilge написа:Нека и аз ти пусна нещо: https://www.vbox7.com/play:302e0cc4
Пусни нещо хубаво от последните години. Ужким всичко се отразява от телевизиите сега, ама трудно човек намира нещо красиво и класно в Левски, особено пък от български футболисти :cry:
Ст. Иванов направи хубав рейд срещу Славия завършил с гол, Марин Петков заби прекрасен гол пак срещу Славия, Мартин Д. Петков уши хубав гол на Ботев. Много малко на фона на мъката и посредствеността, която е завладяла Левски напоследък.

Трудна задача. Предвид факта, че Райнов от най-слабия играч се превърна в най-добрия без да е променил играта си. А, сетих се за нещо хубаво. Близнаците вкараха по един гол от статично положение. И няколко фамозни спасявания на Михайлов. Това е.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юни 2021 08:00

dedra написа:Мъни Стоилов.

Кaктo e кaзaл Бoтeв: „И вceкимo дoбрo cтрувa,…caмo знaйтe зa пaрaтa“.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 12 юни 2021 08:37

botevplovdiveoe написа:
phoenn200 написа:Ествествено, че Мъри няма да изведе Левски за първата тренировка, ако всичко около клуба не е обезпечено. Мъри е треньор с ниво и успехи, което предполага да има претенции. Определено не е треньор, който ще поеме клуб останал без играчи и чийто служители (администрация и останали футболисти) не са получавали заплата 6 месеца, клуб чийто хоризонт към момента е десетина дни(освен ако не се сбъднат най - оптимистичните или по - скоро фантасмагоричните ни прогнози). Да се бори за 10то място в Ефбет лигата ли? Защо си мислите, че Мъри длъжен да си причинява този резил? Ще почака още малко и ще поеме някой казахстански, азербайджански или руски отбор срещу 4/500 хил. долара годишно. И защо не? Колко от нас - големите левскари, по - католици от папата бихме отказали истинска оферта, срещу това да работим "патриотично" и без пари. Да не забравяме, че носи отговорност и за щаба с който работи. Мъри е професионалист и ще работи за клуб за с пари. Когато Моуриньо се върне да работи във Витория Сетубал, тогава и Мъри ще се върне да работи в клуб като сегашния Левски. Нищо, че е малко смешно последното ми сравнение.

Mъри е нищо повече от един алчен за пари гъз,който го боли шмайзера за Левски.Не знам за толквоа години как не го разбрахте тва и все го чакате като някакъв месия...
Иначе Диксъна е ясен като бял ден,но аз ще си гледам Ботев,че и тук има един руснак,който и той е мама мия,но поне не е обещавал разни безумия.

Смешен жълтур, ти ли ще ни кажеш кой и какъв е Мъри Стоилов бе хахахахаха Мъри беше от първите, които си взеха място за клуб 100 - 2014 година на 100 годишнината.. после феновете трябваше "да карат" други бивши играчи и легенди да влязат в дарителския клуб 100, защото пак феновете събираха пари за юбилея... Батков беше отебал. Мъри има да взима пари от Левски още от най-големите успехи, срамно нещо.. най-успешния ти треньор да не си е получил възнаграждението, а сульо и пульо после им се плати до стотинка... а винаги Мъри е казал, че тези пари които има да получава ще ги даде за школата. А знаеш ли, че 2008 година когато Батков изгони Мъри и Наско преди мача с умрелото Сесека на кочината, Мъри беше в сектор Б сред феновете на мача...доста близо до мен. Не е левскар Мъри и го боли шмайзера за Левски нали, смешен жълтур коментиращ тема, която не ти е ясна. Жалкото е, че има и уж левскари мислещи по този начин, не се учудвам де щом Баце 12 години управлява Бай Ганьо :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2021 08:45

Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юни 2021 11:20

[offtopic][/offtopic]
honda написа:Лично мен има доста неща ,които ме притесняват около една евентуална сделка.
За мен по-скоро на този етап трябва да говори Н.Сираков. Да отговори :
1. Виждал ли е с очите си фамозната банкова гаранция?
2. Проверен ли е Д.Диксън?
3. Показал ли е завършени от него(Д.Диксън) успешно завършрни проекти?
4. Виждал ли е с очите си т.н. инвестиционен план?
5. Влезнато ли е в контакт с банката дала гаранцията(ако въобще я има)?
6. Наясно ли е Д.Диксън със сътоянието на Левски към днешна дата?
7. Какви ще са действията в близките няколко дни?
Иначе дочувам за водени преговори за определени футболисти ,чиито имена ми звучат несериозно оптимистично.
Ако нашите са водили 6 месеца преговори с Д.Диксън и бъдат преметнати,значи че нашите са абсолютни тиквеници.

Браво, определено най-точно изразени и аргументирани мнения! Аз съм 50/50 имам надежда,но българският ми манталитет не ми позволява да мечтая. Павел Колев... Когото не харесвам особено, все пак ми изглежда тарикат и не вярвам да не са проверили въпросните хора.Дерзаем и стискаме палци... Само Левски

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 юни 2021 13:50

Сега е момента, Херо е свободен, и може да работи и за малко пари!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юни 2021 14:33

Warped написа:Сега е момента, Херо е свободен, и може да работи и за малко пари!

Лично моето мнение е че херо се изчерпа като треньор.. И покрай личните проблеми, които имаше, но има поглед върху играта и е перфектен главен скаут или селекционер
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 юни 2021 14:46

Warped написа:Сега е момента, Херо е свободен, и може да работи и за малко пари!

Ние нямаме лев да платиме 10 дни в Правец лагер :lol: Херо ще вземаме

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 12 юни 2021 15:06

Интересно ми е кога ще бъде изпратен един сериозен журналист левскар в Скопие личо да отиде при Вардар и да ги попита каква е била цялата тази случка с Благой Георгиев и придобиването там. Изписаха се едни неща в онлайн пространството, къде верни, къде неверни, всеки започна да ги цитира после. Скопие е на 3-4 часа път от София с кола, една уикенд командировка на някой от екипа на Дарик и нека да научим от първо лице какъв е бил техният опит с опита за смяна на собствеността. Това ще ни даде някои интересни и важни отговори.

Върни се в “Левски”