Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedra
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот dedra » 11 юни 2021 18:59

Два въпроса ме вълнуват:
1. Какво печели Диксън, ако лъже?
2. Ако наистина има възможност да осигури парите и ние го изгоним/обидим/съблечем, какво става?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2021 19:05

Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще стартира своята лятна подготовка на 14 юни 2021 г., понеделник.
Първата тренировка за новия сезон ще започне в 18:00 часа и ще се проведе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 юни 2021 20:21

dedra написа:Два въпроса ме вълнуват:
2. Ако наистина има възможност да осигури парите и ние го изгоним/обидим/съблечем, какво става?

Срещу скромно възнагреждение да го играе гръмоотвод на Раев и Титката например.
Ще ни помотаят още седмица-две ще изиграят цирка, че с този нещо не се разбрали, ще вдигнат рамене и ще кажат "Ми ние опитахме, ама не стаНА.

Кви пари има този не знам, но нещата напомнят на историите с Вардар дет ги играха с Джизъса и ги гониха с камъни. А когато ме гледат в очите и ме лъжат ставам още по-подозрителен и скептичен. А този вече изпляска няколко очевидни лъжи, че ходил и говорил в общината и при областния.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 11 юни 2021 20:52

А как разбра, че не е ходил в общини и т.н.?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2021 21:03

alexdb написа:
dedra написа:Два въпроса ме вълнуват:

Срещу скромно възнагреждение да го играе гръмоотвод на Раев и Титката например.
Ще ни помотаят още седмица-две ще изиграят цирка, че с този нещо не се разбрали, ще вдигнат рамене и ще кажат "Ми ние опитахме, ама не стаНА.

Кви пари има този не знам, но нещата напомнят на историите с Вардар дет ги играха с Джизъса и ги гониха с камъни. А когато ме гледат в очите и ме лъжат ставам още по-подозрителен и скептичен. А този вече изпляска няколко очевидни лъжи, че ходил и говорил в общината и при областния.

Защо си сигурен ,че лъже?
Защото БТВ така твърдят ли?-Тези ебахти и "антилевски" пропаганда водят. Първо не бяха разговори с играчи на английския му отбор. Не знам в качеството на какъв ,не знам за кой път канят в студиото си П.Ганев - той е представител на т.н. организирани фенове. Всеизвестно е ,че те са в конфликт с ръководството. Около 1ч след като той разбира,че Д.Диксън е лицето с който Н.Сираков преговаря , името на англичанина излезе в медиите. Няма как да се обяват инвеститорите ,най-малкото преди да една евентуална сделка да бъде финализирана. Как да му бъдат показани на П.Ганев банковите гаранции(ако ги има) , нали ако му бъдат показани ще стане ясно ,кои са инвеститорите,оттам наттатък считай ,че сделката е пропаднала.
А за това ,че Общината,ММС и Областна Управа са заявили пред БТВ,че не са разговаряли с Д.Диксън- това е най-нормалното. Аз лично не съм чувал за процедура при ,която една страна по определени преговори(реални или мними)(била тя и държавна или общинска институция) да дава информация за тях на медиите. И какво да отговорят на БТВ ? - Аз не мога да си представя на такъв въпрос да бъде отговорено по друг начин. Тук говорим за неофициални срещи. Утре примерно БТВ може да поиска информация примерно от Общината дали са разговаряли с бизнесмена примерно Х за парцела Y.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юни 2021 21:13

Какво означава неофициална среща между държавна институция и мултимилионер за инвестиция от $250 млн :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 11 юни 2021 21:34

rane написа:
wilge написа:
rane написа: ...
...
https://www.vbox7.com/play:45f1d243&start=15
https://youtu.be/6E5pMx2ZJck?t=221
Не искам да ти пускам още видеа, че много се нервирам, като се сетя за дърварите, дето сега ги имаме в отбора каква игра показват. Десетки видеа мога да ти изкарам, ама ще се вбеся като сравня футболът, които играехме през 90-те и първите 10-на години от новия век с този, дето ни предлагат сегашните бездарници.
От актуалните футболисти, които сега разцъкват из първа лига само от Неделев и Д. Илиев можеш да видиш нещо, дето да ти напълни душата.

Нека и аз ти пусна нещо: https://www.vbox7.com/play:302e0cc4

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2021 21:55

Българските институции не са водили преговори с евентуалния нов собственик на Левски Джоузеф Диксън за инвестиция в стадион "Георги Аспарухов", обяви bTV. Вчера британецът обяви, че документите за концесия вече се подготвят.

Стадион "Георги Аспарухов" е собственост на областната управа на София. Джоузеф Диксън обяви, че вече е започнал преговори за вложение в обекта, но отказа да конкретизира с кого е разговарял.

"Не е подходящо да обсъждам имена и институции и къде съм ходил. Представям модел, който е успешен модел в цяла Европа.", каза на брифинга вчера той.

След запитване на bTV, от областната управа обявиха, че не са водили преговори с Диксън, а за евентуална концесия препратиха към спортното министерство.

Оттам обявиха, че Диксън не е искал среща.

"В ММС не са постъпвали документи, които да касаят евентуална концесия на стадион "Георги Аспарухов", гласи становището.

От Столична община също отрекоха да имат отношения с Диксън. "Лице на име Джоузеф Диксън не е търсил и не е влизал в контакт нито с управата на Столична община, нито с главния архитект на София Здравко Здравков. В предаването "Тази сутрин" членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев отхвърли и друго твърдение на Диксън, че е показал писмени гаранции пред ръководството.

Левски се нуждае от 5 млн. лева, за да започне първенството, като все още не е ясно с какви футболисти ще стартира подготовката и под чие ръководство.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2021 22:08

pomiqrat написа:Какво означава неофициална среща между държавна институция и мултимилионер за инвестиция от $250 млн :lol:

В момента Д.Диксън е никой ,той е потенциален инвеститор. Няма как да бъдат водени официални преговори без Д.Диксън да внесе съответните документи, а той няма как да ги представи понеже в настоящия момент не притежава такива документи.
Официалните преговори се протоколират. Обикновено съответното посолство осигурява преводача. Ако са намесени американски капитали в обема ,който твърди въпросния господин, от посолството се обаждат директно на министър председателя и на срещите с ресорните институции има представител на посолството. Ако се прави мащабна инвестиция в друга държава е нормално да се потърси съдействието на собственото си правителство. Това е напълно нормална процедура.
Не е голяма тайна,че "Щрабаг" са в България със застъпничевството на Австрия и Германия.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2021 22:20

mikata написа:
Българските институции не са водили преговори с евентуалния нов собственик на Левски Джоузеф Диксън за инвестиция в стадион "Георги Аспарухов", обяви bTV. Вчера британецът обяви, че документите за концесия вече се подготвят.

Стадион "Георги Аспарухов" е собственост на областната управа на София. Джоузеф Диксън обяви, че вече е започнал преговори за вложение в обекта, но отказа да конкретизира с кого е разговарял.

"Не е подходящо да обсъждам имена и институции и къде съм ходил. Представям модел, който е успешен модел в цяла Европа.", каза на брифинга вчера той.

След запитване на bTV, от областната управа обявиха, че не са водили преговори с Диксън, а за евентуална концесия препратиха към спортното министерство.

Оттам обявиха, че Диксън не е искал среща.

"В ММС не са постъпвали документи, които да касаят евентуална концесия на стадион "Георги Аспарухов", гласи становището.

От Столична община също отрекоха да имат отношения с Диксън. "Лице на име Джоузеф Диксън не е търсил и не е влизал в контакт нито с управата на Столична община, нито с главния архитект на София Здравко Здравков. В предаването "Тази сутрин" членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев отхвърли и друго твърдение на Диксън, че е показал писмени гаранции пред ръководството.

Левски се нуждае от 5 млн. лева, за да започне първенството, като все още не е ясно с какви футболисти ще стартира подготовката и под чие ръководство.

Обърна ли внимание на становището на ММС- "не са постъпвали документи" - есетествено че не са постъпвали. Първо такива документи няма да постъпят от лицето Д.Диксън, а евентуално от ПФК Левски, в момента Д.Диксъм е никой в Левски. За да се кандидатства за концесия трябва да бъдат изчистени всички задължения към НАП - в момента определено не са изчистени. И няма да бъдат изчистени преди (евентуално) да се смени собствеността на Левски .

Върни се в “Левски”