groti написа:[offtopic]адски тъпо място да водим спорове за ваксинацията. Хич не ми дреме дали ще се ваксинираш или не. Просто връзката между лошото ниво на образование, здравни навици, високата смъртност и вярването не в науката, ами конспирациите е явна. Иначе ксто искаш да споделяш цифри и си казал А що не кажеш и Б? UK с неефективните срещу делтата ваксини и световен търговски център с всичката световна гмеж - 7 смъртни случая на ден. Израел (те нали са страшни тъпаци) няколко дни без смъртен случай... Австрия, дето са ти супер смешни 3 смъртни случая средно за седмица. Всичките държави са с по-голямо население от нас. Толкова по темата. Ако можеш да направиш връзката добре. Ако не я хващаш.. Майната му. Повече по тоя въпрос във форума ан Левски аз няма да говоря.[/offtopic]
[offtopic]Уаааааау, няма висока смъртност в Австрия , а в България е голяяма, чудно ли защо е това. Не знаех, че сме с висока смъртност, сигурно от вчера е така, благодаря че ми сподели

Доста полезна информация.
И аз спирам, много ми дойде като инфо всичко.
И тук не говорим за смъртности и ваксини, а за ''ефективността'' на мерките!!![/offtopic]