Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedra
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот dedra » 11 юни 2021 11:57

Все си мисля, че Чери никога не ни е оставял. Човекът наля 20 млн. за нула време и едва ли с лека ръка се е отказал от нас. Тези пари в Америка по закона Магнитски също едва ли са вече на негово име. Не вярвам, че който и да е милиардер/фонд от чужбина ще избере точно нас и то чрез Благо. А 250 млн за три години си е класика в прането на пари, което нас ни устройва-все пак и Гела не е по-различно цвете за мирисане.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юни 2021 12:10

groti написа:Едно не мога да разбера.. Какви са Ганев и Сираков? Не могат ли да си кажат нещата в очите, ми си говорят през медиите. Това е адски вредно за имиджа на клуба. Единият това не видял, другият друго. В същото време имаме футболисти, които имат оферти от други отбори и чакат да види какво ще се случи

Много хубав въпрос!
Сетих се за един друг собственик с участието на същите лица ...

Тръст "Синя България" даде пълна подкрепа на Спас Русев

По инициатива на Тръст "Синя България" се състоя среща на членове на УС на сдружението с мажоритарния акционер в клуба и управляващите органи. На срещата присъстваха г-н Спас Русев, в качеството си на основен акционер, г-н Евгени Русев - член на Надзорния съвет, г-жа Диана Иванова - изпълнителен директор на ПФК "Левски" и г-н Красимир Иванов - финансов директор на дружеството.

Тръста беше представляван от председателя Илия Козарев, заместник-председателя Антони Джамбазов, както и членовете на УС Десислава Джерманска, адв. Тодор Тодоров и Петър Ганев.

Намеренията на новия собственик имат за главна цел да направят клуба едно самоиздържащо се дружество, като приходната част се генерира предимно от собствена дейност. Това съвпада напълно с основните цели на Тръста, а именно да се премахне порочният модел "Бащица", който доказано не работи в дългосрочен план.

https://sportal.bg/news-2020061618092701231

Джоузеф Диксън: Левски е най-голямата спортна марка в България и искаме да започне да се самоиздържа

https://sportal.bg/video-2021061012180076510

Всеки сам може да си прецени, дали се води "война" или този човек е нашия а този не е ... имаме ли изгода или не!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юни 2021 13:05

Kotooshu написа:Всеки сам може да си прецени, дали се води "война" или този човек е нашия а този не е ... имаме ли изгода или не!

Извода, който би искал да си направя от избраните от теб фрази са - тръста не иска парите на Диксън и подлива война на Наско ??
Малко абсурдно ми звучи при положение, че е видно, че Левски поне на този етап не може да се самоиздържа. Не допускаш ли, че Петър Ганев, както и никой друг, освен Сираков и ПК, не са виждали никакви документи от сър Диксън?
п.п. Може и да не съм те разбрал правилно, поправи ме ,ако греша.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2021 13:09

Ебати та$ака, тъпспорт цитират анонимна фейсбук група със съмнителен произход за "достоверна информация". Тази държава си заслужава всичко, което ѝ се случва.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2021 13:38

За мен лично вчерашната пресконференция създаде повече въпроси отколкото да даде отговори.
Честно казано съм умерен - в никаъв случай оптимист ,но не и краен песимист.
Не ми направи добро впечатление неприсъствието на Н.Сираков( не казвам отсъствие защото по време на пресконфернцията е бил на територията на "Герена"). Но от друга страна в качеството си на какъв да присъства Н.Сираков?- Звучи странно на този етап Д.Диксън е "потенциален инвеститор" и като той изразява единствено неговото лично мнение( или на тези които са го изпратили),докато Н.Сираков е (поне на книга) собственик на Левски . И изявленията ,които бяха направени на вчерашната пресконференция по никакъв начин не обвързват Левски с каквото и да е- ПР присъстваше ,но той не излезна с никакво изявление. Докато едно присъствие на Н.Сираков би официализирало казаното вчера .
Много неприятно впечатление ми направи държанието на някакъв журналист от "Спортал" - пресконференцията беше на Д.Диксън ,а не на въпросния "журналист" . Целата на една пресконференция е да бъде направено определено изявление от страната ,която я дава, а журналистите да изслушат въпросното изявление и да задават въпроси,а не журналисти да правят заключения и определени внушения. Винаги съм бил на принципа ,че няма неудобни въпроси,а има неудобни отговори.
За мен много по-издържано би било,ако организиращия пресконференцията направи определена презентация и я предостави на акредитираните журналисти предварително и журналистите да имат възможност да се запознаят с презентацията и да си зададат въпросите( възможно и в писменна форма),но както и да е Д.Диксън. не е дошъл в България с пресаташе да го представлява пред журналистите.
Заради въпросния "журналист" от Спортал беше загубено много време и не бяха зададени някои според мен много важни въпроси,като:
- Запознат ли не Д.Диксън или негови представители със състоянието на Левски и ако е запознат по какъв начин е станало това?- Правен ли е одит на Левски? Като не е необходимо информацията да бъде публично оповестявана.
-Д.Дикъсън заяви ,че има няколко успешно завършени проекта подобни на този ,който иска да реализира с Левски - може ли да ги посочи и да даде доказателство за неговото участие в тях,ако от съображения за конфеденциалност не може да ги изнесе пред широката публика дали е запознал с тези проекти Н.Сираков?
Иначе напълно нормално е да не оповестява своите "партньори" пред широката публика,най-малкото не е взел тяхното разрешение да оповетява имената им публично. Направо е абсурдно да се споменава кои са инвеститорите на този етап,преди сделката да е станала факт.
Надявам се наистина да е дадена банкова гаранция- ако наистина е дадена и то от американска банка,то нещата са наистина са много сериозни. Като гаранцията не значи задължително ,че примерно в сметка във въпросната банка има съответната сума. Не са много хората ,които да държат 250 млн долара в банкова сметка. Това значи,че "Ние познаваме въпросното лице(може и да е физическо ,може и да е юридическо) и то разполага със съответните средства ИЛИ НИЕ ГАРАНТИРАМЕ,че ще му той ще получи въпросните средства при тези и тези условия". Между другото американските банки, не са като швейцарските, ватиканските, кюрасаовските и някои други банки ,в които понятието "банкова тайна" е свещена- в американските банки не е точно така.
По-горе един колега спомена,че за да се отвори сметка в американска банка се изисква физическото присъствие на лицето в съответния банков офис - да,така е.
Също така е напълно нормално Д.Диксън да не споменава точно с кои държавни институции се е срещал. Все пак не може всичко за каквто се преговаря да излиза пред широката публика.
За мен Н.Сираков трябва да излезне и да отговори на написаните по-горе въпроси(като разбира спазва съответните изисквания за конфеденциалност) ,както и да отговори провеждани ли са срещи със съответните държавни институции.
Също така да отговори и какви са краткосрочните планове за действие на клуба- ако съм разбрал правилно чисто технически пари от Д.Диксън до края на месеца много трудно могат да бъдат получени.
Иначе дългосрочния модел за развитие ,който вчера начерта Д.Диксън за мен е най-правилния. За нас Левски е любов, но в 21-век на първо място е бизнеса. Няма какво да търсим топлата вода или колелото -те отдавна са открити и са се доказали.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 юни 2021 13:50

vvessel написа:
шивача написа:Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.

За това вече съм съгласен на 100% с теб. Според мен зад Приказката се крие Павел Колев или някой, който списва от негово име, а всички знаем че ПК е патилогичен лъжец. Е, не всички, но ще го разберат рано или късно. По-скоро късно :mrgreen:

И аз се съмнявам в П Колев, но честно казано, по-скоро да е Илияна Раева :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юни 2021 13:54

Пичове.. Като гледам в какви филми се вкарвате не се учудвам, че сме на последно място по поставени ваксини. То не са чипове, то не са конспирации. Явно сме яко недоверчиви хора.
110 години любов!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 юни 2021 13:54

bilyaletdinov написа:
шивача написа:
modor написа:
dedra написа:Какво стана с големия чуждестранен спонсор с 3 те милиона? И там бяхме на финалната права, ама много дълги тези прави!

Синя приказка
Много безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев ). Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион. Днес на пресконференцията, Спас Русев е диктувал въпросите на Спортал и bTV - това го знам със сигурност. Спас както и някои бивши други собственици са проксита на ББ. Играта на тая клика, заедно с техните подлоги нкпсз е да пречат Левски да тръгне по друг път за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца чрез контактите си да го спре. Затова и нкпсз цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тая клика е да правят лош образ на Диксън...

Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.
Модоре, кво стана с валидола? :mrgreen:

Шивач, бъркаш за Щрабаг. Там връзката е направена от друг. Един джентълмен, който не спира на червено. Не е от Борисов. Но останалите си ги назначаваше Тиквата.
Какъв бил Наско? Един обикновен параван. Мисля, че ясно беше показано кой назначава собствениците в Левски. Какви бизнесмени, какви 5 лева. В тая държава не се строи нищо без да се гепи от ГЕРБ и шайката хрантутници около тях.
Иначе казано, ако ББ се завърне на власт много бързо ще се дадат разрешителни и на Армията и на Герена и ще почне да се строи и да се точат едни дебели пари. Ако не се завърне така ще се завъртят нещата, че новото правителство да излезне лошото и да пречи на Левски.
За мен няма никакъв инвеститор и всичко това са празни приказки.

Да, сигурно същия джентълмен дава обществените поръчки на щрабаг? Сигурно 500хилки от шиши пак той стои зад тях, или пък зад последния спонсор? На жена ми фирмата е една от потърпевшите заради такива като щрабаг и още една чужда компания, която по политическа линия държи 90% от пазара в България. Знам им мизериите.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2021 14:00

шивача написа:
vvessel написа:
шивача написа:Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.

За това вече съм съгласен на 100% с теб. Според мен зад Приказката се крие Павел Колев или някой, който списва от негово име, а всички знаем че ПК е патилогичен лъжец. Е, не всички, но ще го разберат рано или късно. По-скоро късно :mrgreen:

Този профил съществува преди Н.Сираков да се върне в Левски.
От доста хора съм чувал ,че е много вероятно да е лице много близко до П.Колев ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юни 2021 14:04

шивача написа:
vvessel написа:

Не е тя, защото този или тая пише преди Сираков да вземе акциите. Попаднах на първите публикации скоро след като ПК дойде(или го пратиха) в Левски. Информацията която пуска е наистина от кухнята и много вътрешен човек би могъл да я има. Но ми направи впечатление, че няма лоша дума за ПК, дори намек за критика, а има какво да се критикува. Затова мисля, че е някой около него(и не само за това). А идеята е чисто идеологическа. Пуска поредица от информации, които се оказват верни и впоследствие каквото и да напише се възприема от публиката също като вярно. Елементарна демагогия :mrgreen:

Върни се в “Левски”