Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Защо не пускат абонаментните карти? Може да не са много пари,но все ще е нещо. Седят и чакат Диксън! Времето си минава отбора се разпада 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Едно не мога да разбера.. Какви са Ганев и Сираков? Не могат ли да си кажат нещата в очите, ми си говорят през медиите. Това е адски вредно за имиджа на клуба. Единият това не видял, другият друго. В същото време имаме футболисти, които имат оферти от други отбори и чакат да види какво ще се случи
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
groti написа:Едно не мога да разбера.. Какви са Ганев и Сираков?
Това, човек е въпрос за един милион лева. Ако някой може да ми каже "какъв" точно е Сираков в "Левски" ще го поздравя. Собственик се вижда, че не е. Не знам що си правят такава гавра с клуба. "Левски" не го заслужава.
Последна промяна от metodito на 11 юни 2021 10:45, променено общо 1 път.
Обратното на гласна буква!
modor написа:dedra написа:Какво стана с големия чуждестранен спонсор с 3 те милиона? И там бяхме на финалната права, ама много дълги тези прави!
Синя приказкаМного безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев ). Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион. Днес на пресконференцията, Спас Русев е диктувал въпросите на Спортал и bTV - това го знам със сигурност. Спас както и някои бивши други собственици са проксита на ББ. Играта на тая клика, заедно с техните подлоги нкпсз е да пречат Левски да тръгне по друг път за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца чрез контактите си да го спре. Затова и нкпсз цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тая клика е да правят лош образ на Диксън...
Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.
Модоре, кво стана с валидола?

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
groti написа:Едно не мога да разбера.. Какви са Ганев и Сираков? Не могат ли да си кажат нещата в очите, ми си говорят през медиите. Това е адски вредно за имиджа на клуба. Единият това не видял, другият друго. В същото време имаме футболисти, които имат оферти от други отбори и чакат да види какво ще се случи
Ами това е доста ключов въпрос. Защо не си го кажат в очите? Може би Ганев не вижда очите на Сираков, както ние не ги видяхме вчера за да го пита тези неща или просто Сираков ги игнорира. Оставам с впечатлението, че в момента се прави всичко възможно да се остави Левски на ръба, за да се приеме схемата на Диксън. Отбор практически няма, карти не се пускат, както някой спомена, спонсори се връщат, както Приказката споменала, и се чака един Диксън само. Накрая ще му хванем първите 3 букви.
Някои левскари вече схващат, че става дума за някаква схема, други се досещате, но се надяват, че не е така, има и такива които вярват в "честната" дума на Сираков и ПК, но феновете на чужди отбори, които нямат сини очила и гледат ситуацията отстрани, според това което чета , всички виждат, че нещо хич не е наред, нещо куца, куца и с двата крака. Когато разберем какво вече ще е късно. За съжаление всички сме само зрители.
шивача написа:Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.
За това вече съм съгласен на 100% с теб. Според мен зад Приказката се крие Павел Колев или някой, който списва от негово име, а всички знаем че ПК е патилогичен лъжец. Е, не всички, но ще го разберат рано или късно. По-скоро късно

- bilyaletdinov
- Контакти:
шивача написа:modor написа:dedra написа:Какво стана с големия чуждестранен спонсор с 3 те милиона? И там бяхме на финалната права, ама много дълги тези прави!
Синя приказкаМного безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев ). Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион. Днес на пресконференцията, Спас Русев е диктувал въпросите на Спортал и bTV - това го знам със сигурност. Спас както и някои бивши други собственици са проксита на ББ. Играта на тая клика, заедно с техните подлоги нкпсз е да пречат Левски да тръгне по друг път за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца чрез контактите си да го спре. Затова и нкпсз цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тая клика е да правят лош образ на Диксън...
Тоя от приказката приказва откровени лъжи. Фирмата щрабаг, която е далеч от футбола, и която по времето на бойко и герб лапна почти всички апетитни обществени поръчки, е докарана при вас точно от бойко. Същото се отнася и за последния ви спонсор от преди месец, който работи със щрабаг навсякъде, но й забравих името. Та много поздрави на синята приказка.
Модоре, кво стана с валидола?
Шивач, бъркаш за Щрабаг. Там връзката е направена от друг. Един джентълмен, който не спира на червено. Не е от Борисов. Но останалите си ги назначаваше Тиквата.
Какъв бил Наско? Един обикновен параван. Мисля, че ясно беше показано кой назначава собствениците в Левски. Какви бизнесмени, какви 5 лева. В тая държава не се строи нищо без да се гепи от ГЕРБ и шайката хрантутници около тях.
Иначе казано, ако ББ се завърне на власт много бързо ще се дадат разрешителни и на Армията и на Герена и ще почне да се строи и да се точат едни дебели пари. Ако не се завърне така ще се завъртят нещата, че новото правителство да излезне лошото и да пречи на Левски.
За мен няма никакъв инвеститор и всичко това са празни приказки.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
И Томето отбеляза преводачката.
Мен освен външния ѝ вид ми хареса и превода ѝ. Евала на мацката.

Мен освен външния ѝ вид ми хареса и превода ѝ. Евала на мацката.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:Бе на първо време да платят дълговете, пък после квото искат правят.
Кои дългове? Никой няма да плати 20-30млн стари задължения. Божков можеше да го направи, Тирион също можеше да плати тези на ЦСКА, вместо да слага тире. И за двамата това са не малки, но в никакъв случай не и катастрофално огромни суми. Забрави да стане това, ако ще 700млрд да има Курсън.
Освен надеждата, брат, друго нямаме.