Beloev написа:vvessel написа:Гледам, че все още има оптимисти след фиаското наречено пресконференция![]()
Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покажеЩото може да дойде времето, когато отново ще бъде актуална репликата - " Диз инглиш хомосекшуал броук дъ гейм"
Абсолютно те подкрепям! Несериозно е,нито П Колев нито Наско Сираков да излезят или който и да е от ръководните органи в клуба! Стига с тази наивност! Просто да каже КОЙ го прати и да се знае!
Гледам, много си активен в нашия форум последните дни… Теб лично какво те засяга кой го е пратил? Или ако някой го е пратил? Книга ли ще пишеш? Абе хора вие наистина ме изумявате и се чудя къде съм попаднал!? Кой е длъжен да ви обяснява каквото и да било на вас? Левски е частно дружество и като такова може да бъде купено от всеки, който даде пари! Като искате всичко да е чисто и прозрачно съберете се 100 000 фена и почнете да давате по 100 лв. на месец и сме в джаза!
Поне левскарите спрете да повтаряте глупостите и лъжите на ония фенове с тирето!