Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 09 май 2011 19:09

Мисля,че ако наистина Минев отиде в чужбина,Видович и той се махне,ще вземем Старокин,който още зимата можехме да привлечем,но оставането на Минев беше пречка за трансфера.А Щърков ще се върне и ще е резерва на Старокин.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Иван Цветков в Левски ?

Мнениеот obi4am_pirin » 09 май 2011 19:10

Отборът на Пирин поднови тренировки за мача с Академик (Сф) в събота, видя кореспондент на Novsport.com.

Преди тренировъчното занимание на стадиона в Благоевград звездата на отбора Иван Цветков, за когото надават редица водещи отбори, се появи с колело, докато останалите му съотборници пристигаха с личните си автомобили или с такси.

Ванката въобще не се и натиска да играе в Левски!Ще си поиграе малко в Азербайджан ще вземе двойно повече и ще си е екстра!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 19:10

Гара Дембеле написа:blue avalanche все се правиш на вещ по - всички въпроси, а всъщност си едно нищо, един дървен филисоф... Такива като теб най ги мразя 8-)

Ау-у-у колко се разчувствах!Ще взема да се хвърля под влака...Тц,тц,тц...Пък,ако ме и познаваше-може да ми се случи и "случка",нали?Я се дръж малко.Не сме във форума,за да се обичаме.Капиш?

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 09 май 2011 19:11

Усещате ли Deja Vu-то.

През 2009г чорбите беха непобедени от 10-тина срещи и след загубата от нас с 2:0 бяха на 5 точки пред нас и 5 кръга преди края на първенството,което знаем как завърши.С/у ЦСКА тогава головете бяха отбелязани от нападател и крило.През 2011г селяните са в серия от 10-тина срещи без загуба.След загуба от нас със 2:0 селяните са на 5 точки пред нас и 5 кръга преди края като головете (с/у Микре) бяха от отбелязани отново от нападател и крило.Само да вметна,че и двата тима (ЦСКА-2009 и Латекс-2011 са водени от Чичовото).Да не говорим,че през 2009 на финала за ШЛ играха МЮ с/у Барселона.През 2011 отново на финал са МЮ и Барселона.

:mrgreen: Съвпадение
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 май 2011 19:12

Как така набързо преценяваме, че е некадърник?!, а сега в събота Минев като е наказан кой пускаме на негово място? Йовов ли?!,айде стига глупости :evil: не може всеки сезон да се прави селекция с по 5-6 нови човека, които да бъдат гръбнака на отбора. Сърбина трябва да остане! Задължително!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 май 2011 19:13

blue avalanche написа:
Гара Дембеле написа:blue avalanche все се правиш на вещ по - всички въпроси, а всъщност си едно нищо, един дървен филисоф... Такива като теб най ги мразя 8-)

Ау-у-у колко се разчувствах!Ще взема да се хвърля под влака...Тц,тц,тц...Пък,ако ме и познаваше-може да ми се случи и "случка",нали?Я се дръж малко.Не сме във форума,за да се обичаме.Капиш?

blue avalanche иска да вижда холандци!Друго си е да видиш холандци като Слори Матондо а и черногореца е много добър!Къде ще се бута Ванката в сред тези светила на футболната игра!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 19:22

george_speed75 написа:През 2011г селяните са в серия от 10-тина срещи без загуба.След загуба от нас със 2:0 селяните са на 5 точки пред нас и 5 кръга преди края

За съжеление мачовете до края са 4-ри ... :(
Трудно ще наваксаме !
Не е невъзможно, но ще е трудно !

И все пак ни трябва, Литекс да загубят 5 точки ... това са 1 реми и 1 загуба.
Според мен, трудно ще паднат до края ...
Два 'Х'-са могат да извъртят, но няма да е достатъчно ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 19:26

BLUE CHAMPIONS написа:Как така набързо преценяваме, че е некадърник?!, а сега в събота Минев като е наказан кой пускаме на негово място? Йовов ли?!,айде стига глупости :evil: не може всеки сезон да се прави селекция с по 5-6 нови човека, които да бъдат гръбнака на отбора. Сърбина трябва да остане! Задължително!

"...сега в събота Минев като е наказан кой пускаме на негово място?"
Как кой-Грийн. :o

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 19:32

obi4am_pirin написа:
blue avalanche написа:

blue avalanche иска да вижда холандци!Друго си е да видиш холандци като Слори Матондо а и черногореца е много добър!Къде ще се бута Ванката в сред тези светила на футболната игра!

"Позволи" ми аз да говоря от свое име.Става ли?Все още мога да пиша на компютъра.Все ми се струва,че АЗ най-добре знам какво искам да виждам.Чак ли си?Не си спомням да съм те наемал за "говорител".Не съм коментирал твоите изказвания.Съветвам те да постъпваш по същия начин.Ако можеш,де...Щото то опира и до култура.Не знам как си "там".

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 май 2011 19:37

blue avalanche написа:Как кой-Грийн. :o

Ахам, човека-отбор. Няма да е лошо да го пробваме срещу Академик например за централен нападател щото нали ще продаваме Гарра :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”