Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2021 19:33

Общо-взето и с пресконференцията и без, нищо кой-знае какво ново като информация.
На хората им се правят търговски центрове, не са тук заради Левски, но Клуба е наемател и ползвател на апетитните парцели, тъй че, няма как да кажат - Я беж от тука, че ше си строим молче. :lol:
Дори и да стане сделката, забравете за многомилионен бюджет.
Ще хвърлят трохи, колкото да ни има. :roll:

Това е моят извод, пък всичко отгоре ще е добре дошло.
За останалият вариант е ясно :arrow:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 юни 2021 19:42

nikiobicata написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Преводачката = Сабрина Хил

Добра е също като майка си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Баща и е Бени Хил така ли? :lol: :lol: :lol:

Не, Уилям Хил. Това е букмейкъра, който искаше да влиза в Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2021 20:15

Aз не съм разочарован от днешната пресконференция, понеже нямах абсолютно никакви очаквания да чуя нещо разумно и реалистично.
Лошо впечатление ми направи Дики Жадното - странно е, че човек, който ще управлява 250 млн. не знае как да си оправи вратовръзката и е забравил, че на такива срещи не е прието да си бършеш устата с опакото на ръката, нито да си пукаш врата като пехливанин преди селските надборвания, ония с награда един коч и 100 лева. На мен лично ми се е налагало на няколко пъти да присъствам на срещи с костюмари от САЩ и Англия, та мога да кажа, че бизнес етикетът там е жесток и безкомпромисен. Също така, маститите ингилизки бизнесмени имат съвсем различен изказ, съвсем по друг начин структурират изреченията си на английски, говорят много по-завоалирано и политически мазно. Обикновено на въпрос отговарят с десет локумаджийски изречения в локумаджийски политически стил, но на практика не ти дават конкретен и ясен отговор, или го правят сравнително рядко. Нищо от това не забелязах днес, което ме тревожи. :| Гледам, че и колегите не сияят от щастие.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 юни 2021 20:28

Не знам ,не знам.Хем ми хареса ,че е така намахан,хем това е повод за безпокойство.Млад е-това също е минус.Никой не иска предварително да си обявява името в някаква сделка,особено ако е частен инвеститор.Клубът знаел кой стои зад него,трябва да имаме доверие на нашите хора.Сираков трябва да излезе ,и да обясни защо го нямаше.Има здравословни проблеми,но да се напрегне малко.
Ако човекът казва истината е направил няколко добри сделки,и сега набрал кураж е решил да направи голям удар.Щом каза ,че иска да бъде повече в България ,и да присъства на мачове,явно това е венеца на бизнесът му.Оставам си 50-50.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 юни 2021 20:42

vlong написа:Не знам ,не знам.Хем ми хареса ,че е така намахан,хем това е повод за безпокойство.Млад е-това също е минус.Никой не иска предварително да си обявява името в някаква сделка,особено ако е частен инвеститор.Клубът знаел кой стои зад него,трябва да имаме доверие на нашите хора.Сираков трябва да излезе ,и да обясни защо го нямаше.Има здравословни проблеми,но да се напрегне малко.
Ако човекът казва истината е направил няколко добри сделки,и сега набрал кураж е решил да направи голям удар.Щом каза ,че иска да бъде повече в България ,и да присъства на мачове,явно това е венеца на бизнесът му.Оставам си 50-50.

Не виждам защо това, че е млад трябва да е минус. В България преобладава мисленето, че за да си успял трябва да си на 60+. Тук на 30 синковците още живеят с родителите си масово. Точно обратното, младостта може да е голям плюс в случая, ако е надъхан да бачка и да прави пари. В последно време най-известните богаташи в световен мащаб са си направили голяма част от състоянието на младини

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2021 20:48

el pipita написа:Ако наистина се инвестират 250 милки в стадион, школа и да оправят старите бакии смятам че след 5-10 години съвсем спокойно отбора може да се самоиздържа от евротурнири и продажба на футболисти,а доколкото разбрах това е целта на Бай Диксън.Иначе ме изкефи как затапи на 2 пъти тъпите журналя!
:twisted:

То тая история със самоиздържането я чуваме непрекъснато. Последният път беше от Спас от Перник.
Дотук нищо. А двете седмици минаха.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2021 20:50

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
vlong написа:Не знам ,не знам.Хем ми хареса ,че е така намахан,хем това е повод за безпокойство.Млад е-това също е минус.Никой не иска предварително да си обявява името в някаква сделка,особено ако е частен инвеститор.Клубът знаел кой стои зад него,трябва да имаме доверие на нашите хора.Сираков трябва да излезе ,и да обясни защо го нямаше.Има здравословни проблеми,но да се напрегне малко.

Не виждам защо това, че е млад трябва да е минус. В България преобладава мисленето, че за да си успял трябва да си на 60+. Тук на 30 синковците още живеят с родителите си масово. Точно обратното, младостта може да е голям плюс в случая, ако е надъхан да бачка и да прави пари. В последно време най-известните богаташи в световен мащаб са си направили голяма част от състоянието на младини

Младостта не е порок. Но да извадиш 250 милки се искат някои други неща. А на този етап аз нямам идея тоя откъде може да ги извади. Което не е добре

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 юни 2021 20:50

Това за възрастта наистина ,може би е бг предрасъдък.Също като юношите.
Топката пак си е при Сираков,на неговата преценка трябва да се надяваме
Иначе ми хареса краткият срок за реализиране на инвестицията -3 г.това сякаш показва хъс и желание.
Получи ли акциите и ще си проличи.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юни 2021 20:52

''Измамника'', ''абитюрента'', който щеше да бяга, беше за малко и нямаше да се появява, взе, че се появи. Сега изведнъж бай ганьо забрави за това и е започнал с развиването на нови теории, но няма лошо, нормално е. Диксън потвърди това, което каза и Сираков. Ясно обяви намеренията си и вече хората ги чуха директно и от него. Най ми е смешно като чета ''не казал нищо,само общи приказки''. Като се пусне една фраза в пространството и вече останалите като папагали я повтарят. Какво повече да каже от това да обяви намеренията си както откъм бизнес гледна точка, така и чисто спортно-технически как да се развива отбора. Обяви и преговори с нов старши треньр. Ясно е, че има неща, които няма как да се кажат публично. Още по смешно е разсъжденията защо Сираков не присъствал. То ясно беше казано още в началото, че това се случва по желание на Диксън и е уточнено със Сираков. Причината е, че в момента интереса е предимно към Диксън и за да може пресконференцията да се вмести в някакви времеви рамки. Когато приключат формалностите и сделката вече бъде факт, тогава двамата ще излязат пред медиите и ще я обявят. Дори по наша информация, веднага след пресконференцията са се събрали Диксън, Сираков и Павел Колев за да обсъждат началото на подготовката. Диксън опроверга и лъжите на Бибочко, че има нещо общо със случая Вардар - нещо, което и аз ви бях казал преди 2-3 седмици, когато се разпространи тая лъжа. Левски има шанс да тръгне по нов път. Пътя на правене на бизнес, на извън политическата клопка в която беше попаднал клуба и на извън орбитата на спуснатите собственици. От празни фразеологии, няма смисъл. От тук нататък Диксън трябва да бъде съден и оценяван от нас единствено по делата си, а не по това как изглеждал, как говорел и разни подобни битови разсъждения, които са типични са масовия българин. Аз лично бих определил за положително присъствието му в Левски, ако осигури нормален бюджет и плаща дълговете, останалото ако стане е бонус...
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юни 2021 21:11

Да ви е честит новия президент Курчо, опа ДИКсън :lol: :lol:

Този е уникален мошенник , колкото по-бързо го разкриете, токова по-добре ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Левски”