Aз не съм разочарован от днешната пресконференция, понеже нямах абсолютно никакви очаквания да чуя нещо разумно и реалистично.
Лошо впечатление ми направи Дики Жадното - странно е, че човек, който ще управлява 250 млн. не знае как да си оправи вратовръзката и е забравил, че на такива срещи не е прието да си бършеш устата с опакото на ръката, нито да си пукаш врата като пехливанин преди селските надборвания, ония с награда един коч и 100 лева. На мен лично ми се е налагало на няколко пъти да присъствам на срещи с костюмари от САЩ и Англия, та мога да кажа, че бизнес етикетът там е жесток и безкомпромисен. Също така, маститите ингилизки бизнесмени имат съвсем различен изказ, съвсем по друг начин структурират изреченията си на английски, говорят много по-завоалирано и политически мазно. Обикновено на въпрос отговарят с десет локумаджийски изречения в локумаджийски политически стил, но на практика не ти дават конкретен и ясен отговор, или го правят сравнително рядко. Нищо от това не забелязах днес, което ме тревожи.

Гледам, че и колегите не сияят от щастие.