Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сираков трябваше да участва в пресконференцията на много въпроси трябва да отговаря. След три дена започва подготовката,а отбор няма.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Бацка, аз искам в Левски да има класни играчи. Кои българи са класни играчи в момента? Аз виждам само един - Д. Илиев! Посочи ми кои са другите класни български играчи в момента?metodito написа:Бате, не беше ли ти точно, дето разправяше как искаш да виждаш само чужденци на терена?![]()
Излез от футбол мениджъра и влез в реалността.
И в мениджъра си се наврял точно ти! Даде смешен пример/списък с много смешни български играчи, които на всичкото отгоре се и дублират по позиции. Не посочи нито един защитник(освен ако тези Христови не са наследници на Барези, Малдини, Костакурта, Бергоми или др. подобни).
Излез от филмът, в който сам си се вкарал и виж реалното състояние на бълг. футбол и българските ритнитопковци. В цялата ни смешна първа лига трудно ще намериш и 5 бълг. футболиста, които да са добри. За класа да не пишем изобщо, че там става направо трагично положението.
Според мен, това е голям шанс за Левски.
Звучи ми логично, че иска земята и да строи МОЛ. Днешно време много богаташи инвестират именно в това, за да не им се обезценят парите.
В случая ще помогнат на Левски с много пари срещу лесно инвестиране в търговски обект. (Пример Гаранти Коза, които спонсорираха София Open, но Иванчева или някой друг им направи сечено в Младост). Много беше важен отговорът му, че са му казали, че в България тези инвестиции се допускат по-лесно отколкото в САЩ!
И като свържем изказването на Сираков, че политиците да внимават да не изпитат синята любов всичко се навързва! Въпросът е наистина от общината да са ОК с проекта му и всичко ще е ясно.
Левски ще се окаже на средно европейско ниво до 3 години!!!
Риск има да не се случат нещата, но според мен този човек, не е мошеник както всички, включително и левскари подозират.
Имайте търпение и стискайте палци от общината да са ОК и според мен Левски скоро ще сбъде мечтите на всички ни!!!
Звучи ми логично, че иска земята и да строи МОЛ. Днешно време много богаташи инвестират именно в това, за да не им се обезценят парите.
В случая ще помогнат на Левски с много пари срещу лесно инвестиране в търговски обект. (Пример Гаранти Коза, които спонсорираха София Open, но Иванчева или някой друг им направи сечено в Младост). Много беше важен отговорът му, че са му казали, че в България тези инвестиции се допускат по-лесно отколкото в САЩ!
И като свържем изказването на Сираков, че политиците да внимават да не изпитат синята любов всичко се навързва! Въпросът е наистина от общината да са ОК с проекта му и всичко ще е ясно.
Левски ще се окаже на средно европейско ниво до 3 години!!!
Риск има да не се случат нещата, но според мен този човек, не е мошеник както всички, включително и левскари подозират.
Имайте търпение и стискайте палци от общината да са ОК и според мен Левски скоро ще сбъде мечтите на всички ни!!!
LoveAndPeace написа:realno написа:vvessel написа:realno написа:Казват, че адвокатите ни, които участвал в преговорите били добри и дано това е така. Дано са взели всички мерки и са се презастраховали от злоупотреба с клуба. Все пак риска се носи от този, който дава парите, а това което бъде построено не може да се изнесе в Англия.
А не допускаш ли възможността Павел Колев да е в схемата и да не взима мерки срещу себе си. Щом Диксън го иска в отбора щото бил много ценен, значи има нещо. Освен това още от идването си ПК започва да говори за нов стадион и продължава до ден днешен въпреки, че няма пари за заплати дори.
ПК говори за нов стадион по времето на Божков, но не и след това.
Е то след Божков нямаше парА и за боя да замажат 7ците от пистатати за стадион искаш да говори
Не сте познали. Това е от 13.01.21
https://ftv.bg/novini/bulgaria/179041.html
А това е година по-рано:
http://svobodna-zona.com/2020/01/23/%D0 ... %BE%D0%B2/
Всяка година си меля едно и също независимо има ли пари или не. Човека е с мисия

https://www.facebook.com/birdreporting/ ... 1116176189
Bird.bg
18 мин. ·
Кандидат собственикът на Левски г-н Джоузеф Диксън е роден на 27.11.1989 г. В Британския търговски регистър има само едно лице с това име, родено през ноември 1989 г. На негово име се водят две компании. В едната е съдружник с китаец. И двете фирми са регистрирани на адрес за пощенски кутии. И двете фирми са щели да бъдат заличени, защото не са публикували годишни отчети, но са пратили възражение.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Kotooshu написа:https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160041116176189Bird.bg
18 мин. ·
Кандидат собственикът на Левски г-н Джоузеф Диксън е роден на 27.11.1989 г. В Британския търговски регистър има само едно лице с това име, родено през ноември 1989 г. На негово име се водят две компании. В едната е съдружник с китаец. И двете фирми са регистрирани на адрес за пощенски кутии. И двете фирми са щели да бъдат заличени, защото не са публикували годишни отчети, но са пратили възражение.
Това го знаехме и отпреди Гугъл сърча на Чобанов.
Beloev написа:realno написа:Beloev написа:Абе хора...тоя си е английския Иво Тонев от всякъде! По скалъпено нещо не можаха да измислят!
Дано поне дадът парите които казват иначе да си лъжат как си искат!
Иво Тонев какви гаранции за пари даде преди да бутне трибуната?
А ти видя ли от този или който и да е някаква гаранция за реалезиране на какъвто и да е проект? Или да каже това направих аз,това постигнах аз и то с факти и конкретика,дори да не казва как и с кого а някакви реални проекти!
Аз няма нужда да гледам. Има си адвокати , за това.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Преводачката = Сабрина Хил
Добра е също като майка си

Добра е също като майка си

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Kotooshu написа:https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160041116176189Bird.bg
18 мин. ·
Това го знаехме и отпреди Гугъл сърча на Чобанов.
Друг search, от коментарите:
Има и 1989 ноември с Името Joe Dixon. Отново две компании, на адреса регистриран за една от компаниите има още 12, едната е с капитал от 750 000 000 паунда.
Когато всичко е мисирки така ще е, на друго място младежа да беше разкрит за 1 час !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

- nikiobicata
- Контакти:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Преводачката = Сабрина Хил
Добра е също като майка си![]()
![]()
Баща и е Бени Хил така ли?