Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Muaddib
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Muaddib » 27 авг 2024 13:41

Това, което 1914.1902 се опитва да каже е, че отново се кляка пред припоците, които ходят масово на 2 мача годишно. С Левски и с гората. И понеже в БФС нямат кохонес, ще се направи всичко възможно да се угоди на милиярдите припознали Литекс за ЦСКА. И понеже от страницата Сектор Г излязоха с декларация, която завърши, че "няма да си стоят вкъщи" всички се стреснаха ... Уау, какъв ужас! Чоррбарите НИКОГА НЕ СА ИДВАЛИ НА ГЕРЕНА БЕЗ ШЕСТВИЕ, НИКОГА! Зорко пазени от милиционерите, с шаловете в гъза и страх в душите. Нито едно шизо-фенче не Литекс няма да смее да припари на 2 км от Герена, на мач с нас, в който те играят, без да има полиция. Дори Животните не са толкова смели, при все, че там ( В Animals ) има качествени момчета и мъже, които помняt и гореописаните години.

А че заради такава пограма ( от 1914.1902 ) ще имат И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКО ПРЕДИМСТВО е бонус. A, че имат и шанс да се изправят и да не нижат резил след резил, е абсолютен факт.

Синьо БФС! Ще почина ... :lol: :lol: :lol:
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2024 13:53

Muaddib написа:Това, което 1914.1902 се опитва да каже е, че отново се кляка пред припоците, които ходят масово на 2 мача годишно. С Левски и с гората. И понеже в БФС нямат кохонес, ще се направи всичко възможно да се угоди на милиярдите припознали Литекс за ЦСКА. И понеже от страницата Сектор Г излязоха с декларация, която завърши, че "няма да си стоят вкъщи" всички се стреснаха ... Уау, какъв ужас! Чоррбарите НИКОГА НЕ СА ИДВАЛИ НА ГЕРЕНА БЕЗ ШЕСТВИЕ, НИКОГА! Зорко пазени от милиционерите, с шаловете в гъза и страх в душите. Нито едно шизо-фенче не Литекс няма да смее да припари на 2 км от Герена, на мач с нас, в който те играят, без да има полиция. Дори Животните не са толкова смели, при все, че там ( В Animals ) има качествени момчета и мъже, които помняt и гореописаните години.

А че заради такава пограма ( от 1914.1902 ) ще имат И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКО ПРЕДИМСТВО е бонус. A, че имат и шанс да се изправят и да не нижат резил след резил, е абсолютен факт.

Синьо БФС! Ще почина ... :lol: :lol: :lol:

Tова е така, но и техните събратя по бело от Б правят всичко в угода на припоците. Та не е само в тях проблемът, ние сме си футки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2024 14:37

Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2024 14:40

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:https://sportal.bg/news-2024082617535567194 - да видим какво ще направи синьото БФС

Да приемеш това предложение, означава да позволиш на ПФК ЦСКА - София ЕАД да играе на своя стадион 7 от 9 възможни мача:

11 кръг: ЦСКА-София - Септември
12 кръг: Левски - ЦСКА-София
13 кръг: ЦСКА-София - Ботев Враца

14 кръг: Локомотив Пловдив - ЦСКА-София
15 кръг: ЦСКА-София - Крумовград
16 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

17 кръг: Хебър - ЦСКА-София
18 кръг: ЦСКА-София - Спартак Варна
19 кръг: ЦСКА-София - ЦСКА 1948

Този стадион освен на ЦСКА е и на Септември, Левски -ЦСКА не се ли играе от 2013г. винаги на В.Левски.След като играем половин сезон без фенове сега и само като гости ли трябва да играем, че да мирясате.Програмата е еднаква за всички.

Просто отчитам факти, а разсъжденията ти са напълно излишни, защото не съм коментирал нищо такова.

Само внушения :) ...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 авг 2024 14:52

peliforewer написа:
honda написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
"Знаете ли за какво трябваше да ми дадат награда? За това, че издържах да живея в тази държава – с моите възможности, с моя талант, с моето мислене, с моя мироглед. Дълбоко се упреквам, че не съм намерил мъжество и характер навремето да емигрирам.
Нещата, за съжаление, не отиват на добре. Не можеш с индивиди, чиито мисли са на етажи под земята, да решаваш проблемите на хората.
Ако се опиташ да се бориш, защитеният винаги е простакът, тъпият, идиотът без задръжки, животното с мускулите – не интелектуалецът, интелигентният, ученият, челият.
Аз много отдавна не се чувствам уютно в България. Но вече е късно, много късно…"
27.03.2011 год. Тодор Колев (1939-2013)

Прав е Тошко, но да беше обяснил и как след като беше репресиран в средата на 70-те в края им и началото на 80-те получи главните роли в Двойникът, Опасен чар и Г-н за 1 ден, тоя последния го пуснаха, чак в началото на 90-те, макар че за пръв път го гледах в мои роднини, които от няколко години живееха в Италия и си идват тука през отпуските, та те възкликнаха - Я, тоя филм го гледахме в Италия.

Аз лично гледах " Господин за един ден" в началото на 80-те. Филма си вървеше по кината.
Личността на Тодор Колев е доста спорна. Таланта му е безспорен. Никой не оспорва качествата му на артист . Извън творческата му кариера , в живота си е доста спорен. - придворния шут на семейство Живкови( получил апартамент, автомобил "Волво) , щатен съдружник на ДС, по-късно депутат, посланик...

Малко наизуст говориш, прочети и ти книгата му.Купил си е къща, която е платил 2 пъти, това за Тодор Живков откъде го измисли не знам.Голям артист, освен комик играе страхотно и трагични роли, уважаван преподавател и създател (естествено, че си признава, че е взаимствал формата от Щатите) и водещ на едно от най-добрите тв шоу предавания Как ще ги стигнем...Слави и всички други които пробваха този жанр просто го имитираха.С това трябва да бъде запомнен Тодор Колев и със словото си в Парламента когато Радичков се отказа от депутатското си място.Българите сме царе да оплюваме успелите и известни наши сънародници.

Аз нямам никакво желание да оспорвам качествата и професионализма на артиста и шоумена Тодор Колев- те са безспорни и кой съм аз да ги оспорвам ,след като той е издържал най-важния тест , този на публиката.
Само ,че в цитираното от теб няма дума, за театър,кино или шоу.
Става дума за по-скоро за народопсихология.
Хайде, точно Тодор Колев да не ни чете морал,кое как трябва да бъде.
Когато получаваше апартамент от УБО - дали мислеше по същия начин?
Когато получаваше автомобил от УБО - дали мислеше по същия начин?
Когато получаваше хонорари от ДС затова ,че "докладвал" "приятелите " и "колегите" си - дали мислеше по същия начин?
Когато като посланик в Канада предизвика такъв скандал , че от една от най-толерантните държави (Канада) изискаха да бъде незабавно отзован - дали мислеше по същия начин.
Не знам на колко години си , но ако си на толкова ,колкото твърдиш , няма как да не си спомняш, че в началото на 90-те години на миналия век излезе списък с "правоимащи" точно така бяха наречени от намиращия се на в онзи момент на подсъдимата скамейка фен №1 на ЦСКА- Милко Балев. В този списък ,който не беше много голям -около 50 човека, наред с имената видни партийни функционери и членове на техните семейства беше и името на Тодор Колев ( Стефан Данаилов също) . Тези "правоимащи" са получавали апартементи, автомобили от УБО, имали са право да обменят левове за долари по официалния курс .
Не сикам да бъда разбран неправилно - в една нормална държава талант като Тодор Колев нямаше да получи "Волво" - той щеше да има възможност ако иска да си купи десет ролройса , или нямаше да получи апартамент в центъра на София , а щеше да си купи имение където си пожелае. Но в България реалностите и тогава и сега реалностите са други

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2024 14:54

delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Защо от вашите писаха декларация след решението на БФС, след като няма никакви угоди? Друго решение на БФС пък ще даде предпоставка на ''сините'' да недоволстват.

А за онзи, който написа, че програмата е еднаква за всички отбори, бих говорил през месец декември, ако тя бъде подредена по такъв начин.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2024 15:09

1914.1902 написа:
delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Защо от вашите писаха декларация след решението на БФС, след като няма никакви угоди? Друго решение на БФС пък ще даде предпоставка на ''сините'' да недоволстват.

А за онзи, който написа, че програмата е еднаква за всички отбори, бих говорил през месец декември, ако тя бъде подредена по такъв начин.

Защо трябва да има угоди, за да се пише декларация? Решението ощетява и двата отбора. Само наивник ще мисли, че на тея два мача ще има само фенове на единия отбор. И какво ще правим сега, ще забраняваме на хората да ходят на мач ли? Или просто ще ротираме мачовете, за да може всичко да си протече спокойно. Плюс това в наредбата е написано, че тоя мач се играе на Националния, а тва е най важното тук като значение. Вие като домакин не можете да се справите с тая задача тогава. Никой не ви обвинява и заради тва трябва да се вземат елементарни решения.
A пък ако не сте съгласни, окей, давайте, осигурете като домакин Националния, щот вие сте домакина тогава.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2024 15:16

ПФК Левски са виновни, че БФС не знае как да си подреди жребия. Не осъзнаваш каква глупост продължаваш да пишеш. :lol:

ПФК ЛЕВСКИ СИ ИМА ДОМАКИНСКИ СТАДИОН! ПОЛИЦИЯТА НЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА ПАЗИ ВАШИТЕ ФЕНОВЕ НА ''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ''!

Има си програма, която се следва във всяко едно първенство, стига да няма отложени мачове по причини като обичащите да си отлагат мачовете през лятото, когато играят в ЕКТ; като на Бетис, които няма как да си играят междинния кръг и плейофа в Лигата на конференциите по едно и също време; случи се нещо непредвидено!

Тук такова нещо няма, защото още през март е ясно кога ще бъде този концерт.
Последна промяна от 1914.1902 на 27 авг 2024 15:19, променено общо 2 пъти.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 27 авг 2024 15:18

Полицията отказва да охранява припозналите на Герена, за това сте без публика. Аз май наистина живея в паралелен свят ...
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2024 15:20

Да го припомним, защото някои не са го чели:

Ето причините, които от Левски посочиха като доводи за подкрепа на решението на СТК към БФС двубоят с ЦСКА да се изиграе на стадион „Георги Аспарухов“:

1. „ПФК Левски“ е категорично против отлагане на срещата. След паузата за национални отбори биха се събрали 3 седмици без футбол в разгара на сезона, което е недопустимо за нас.

2. „ПФК Левски“ няма вина за невъзможността да се използва Националния стадион „Васил Левски“. При така стеклите се обстоятелства и липсата на друго неутрално спортно съоръжение, което има капацитета да приеме срещата, не остава друга алтернатива.

3. Полицията категорично отказва да охранява гостуващи фенове на клубните стадиони при двубои с такъв заряд.

Считаме, че решението не облагодетелства нито един от двата клуба и е единственото възможно в така създалата се ситуация.

„ПФК Левски“ подкрепи идеята за мач без гостуващи фенове, но само с оглед на ситуацията за следващите два двубоя, а не по принцип, каквито инсинуации се появиха в медийното пространство.

Тези срещи и занапред ще се играят на стадион „Васил Левски“, когато условията там го позволяват.

От ръководството на „ПФК Левски“

Върни се в “Левски”