Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 10 юни 2021 15:29

Казанска афера с държавна земя? Малко се съмнявам. Тук не е да гепиш чужд апартамент, тук става въпрос за земя, която се стопанисва от Левски, но не е наша собственост
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 юни 2021 15:29

Точно, че ги гледах. Тия момчета дето си изброил играха по средняци в Полша и трета дивизия в Италия. Какъв потенциал виждаш? Димитър Илиев като е такава класа що не прави разликата в националния?
Пълни глупости говорите без покрития. Антонио Вутов и Карабельов играещи в унгарски средняци??? Давам само примери. Няма качество и това е истината. Щото тия изброени от мен играчи, правиха разликата за Левски и ЦСКА в националния отбор и в ЕКТ. Прощавай, ама нашите футболисти вече отстъпват на колегите си от съседните нам страни, а нещото, което прави разликата са класните чужденци. Това е истината.
Искали били Илиев младши. Е, какво направи другият им топ талант Минчев в Чехия? Колко мача игра? Колко гола вкара? Млад бил...не е млад, просто реалността е адски болезнена.
Иначе за Левски борещ се за топ 3 без амбиции в Европа и България можем да минем дори със 7-8 българи и две три попълнения. Генерално обаче българския футбол е в дълбока дупка и е редно да не си загряваме главите в пясъка.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 юни 2021 15:30

vvessel написа:От това което чух първите 15 минути мога да си направя извода - Казанската афера пасти да яде.
Човека каза - сам съм, други няма. Имам бизнес и богати приятели, но няма да ви кажа кои са :)
Изводът е: Диксъна е нает от Джизъса посредством чеченците , защото някой в костюм с английски акцент би звучал по сериозно от група чеченци водени от Благо ;)

Дали са чеченци, местни люде или някои други дълбокозаконспирирани люде няма да разберем. Но че не са бели пари, мисля е ясно на всеки нормалномислещ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2021 15:30

Най-интересното от цялата пресконференция е преводачката. Защо я скри операторе ? Тъпчо.

Браво, прочете ме. Благодаря, че я върна в кадър!
Последна промяна от Eminem на 10 юни 2021 15:36, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 10 юни 2021 15:30

rane написа:
metodito написа:
Кой е казал "класни"? Просто добри за България. Ще ти кажа един Димитър Илиев, защо не Луков, Чочев, братята Христови. Гледа ли братята сега с национала? А тук така обсъжданият Боруков? Апропо, той от коя школа е? Какво ще кажеш за тях? И какво да отпиша, човек? Тази школа в последните 10 години е продала на Запад, а не в Турция, поне петима юноши. Продала, освободила се от тях, няма значение. Какво му има на Борко Цонев? Аз мисля, че той е един доста кадърен футболист. Изброих ти шестима българи. Мога сигурно и още да добавя, но няма значение. Добавяш трима чужденци с класата на Спиро и Мариани и Миятович, плюс малкия Марин и Петков - ето ти го.

Ако искаш устойчив модел, българите трябва да са поне равен брой, колкото чужденци. Лудогорец не е устойчив модел. Там всичко е сбъркано. "Левски" като клуб е нещо различно. Това е стратегическо спортно дружество за тази държава. Надявам се отчиташ и това.

...
Кои са тези звезди(нови явно) Христови? Аз нац. отбор не гледам, та от теб научих за съществуването им и ми е любопитно на какви позиции и в кой клуб играят?
Гледам защитници в твоят отбор нЕма(освен ако великите братя Христови не са защитници). Та само в атака ли ще играем? Защитата ко шъ я пра'им? Да не говорим, че имаш дублиране на играчи на някои позиции.
Освен Борко и Радко ще ни трябват още и Жорко, Дарко, Пурко, Чворко и още няколко за защита и за опорни халфове.
От играчите, които си посочил, май само Д. Илиев, Спиро и Мариани стават за по-сериозен футбол. Евентуално от Марин Петков би станал футболист, защото футбол в него определено има, но доколко ще се развие, това само времето ще го покаже.
Чочев е поредната звезда-посерко, безславно завърнала се у нас, след "успешен" престой предимно по резервната скамейка в чужбина. Боруков е/беше звезда на изпаднал от смешната ни лига отбор. Тези Христови от теб ги научих. Борко и Радко са вечно контузените надежди, които са се понаучили на футбол, но го играят в 30% от сезона, когато не са контузени. Миятович и Луков са обикновени вратари, които поради липса на класа в първенсвото ни са над плявата, която имат/ха за конкуренция.

Бате, не беше ли ти точно, дето разправяше как искаш да виждаш само чужденци на терена? :lol:
Излез от футбол мениджъра и влез в реалността.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2021 15:31

Тоя като камила бе.
Трета бутилка вода пие.. Снощи е бил май в студентски
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юни 2021 15:32

Да питам и тук :arrow:
Някой има ли фейсбука на преводачката
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2021 15:32

[offtopic]
bilyaletdinov написа:Точно, че ги гледах. Тия момчета дето си изброил играха по средняци в Полша и трета дивизия в Италия. Какъв потенциал виждаш? Димитър Илиев като е такава класа що не прави разликата в националния?
Пълни глупости говорите без покрития. Антонио Вутов и Карабельов играещи в унгарски средняци??? Давам само примери. Няма качество и това е истината. Щото тия изброени от мен играчи, правиха разликата за Левски и ЦСКА в националния отбор и в ЕКТ. Прощавай, ама нашите футболисти вече отстъпват на колегите си от съседните нам страни, а нещото, което прави разликата са класните чужденци. Това е истината.
Искали били Илиев младши. Е, какво направи другият им топ талант Минчев в Чехия? Колко мача игра? Колко гола вкара? Млад бил...не е млад, просто реалността е адски болезнена.
Иначе за Левски борещ се за топ 3 без амбиции в Европа и България можем да минем дори със 7-8 българи и две три попълнения. Генерално обаче българския футбол е в дълбока дупка и е редно да не си загряваме главите в пясъка.

Погледни последните ни четири участия в групите на евротурнирите и пак помисли. ;)[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 юни 2021 15:32

Eminem написа:Най-интересното от цялата пресконференция е преводачката. Защо е я скри операторе ? Тъпчо.

Браво, прочете ме. Благодаря, че я върна в кадър!

Хах, И аз си помислих същото :mrgreen:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 юни 2021 15:33

НИщо конкретно.
Мисирките се опитаха да го питат нещо по пикантно, той не иска да отговаря
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”