jungle написа:Предполагам ще се съобщи, че държавата прави спънки и на този етап преговорите се замразяват! Дано не съм прав...
Надали се замразяват?! Според мен сделка ще има. Но оттук-нататък Диксън ще е човека, който ще кара клуба към фалит.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
jungle написа:Предполагам ще се съобщи, че държавата прави спънки и на този етап преговорите се замразяват! Дано не съм прав...
шивача написа:jungle написа:Предполагам ще се съобщи, че държавата прави спънки и на този етап преговорите се замразяват! Дано не съм прав...
Надали се замразяват?! Според мен сделка ще има. Но оттук-нататък Диксън ще е човека, който ще кара клуба към фалит.
metodito написа:Serafim написа:Хубаво е в тия последни моменти, преди които изглежда по всичко, ще разберем каква ще е съдбата на любимия ни клуб, да се запитаме какъв точно Левски искаме. Космополитен, пълен със скъпоплатени играчи от всякакви краища на света, борещ се за титли, купи и участия в ЕКТ, малко по подобие на Лудогорец или финансово осигурен, но без гръмки трансфери, даващ го малко по-кротко, развиващ собствени кадри и борещ се за все пак за челните места?
Не, ние го определяме това. Вероятно над 80% от форума, ако ги питаш какво искат ще ти кажат Рецептата на Мъри - балансиран състав с трима-четирима добри чужденци, другото българи, от които половината млади, но искащи и можещи момчета. Има един чешит тук, който иска само чужденци. Комисионните от българи не идват (идват, ако са скъпи, но "Левски" отдавна не пазарува актуални бг футболисти, а разчита на ютуб и далавери), така че и да се намерят пари, и ти и аз знаем какво следва. Гледали сме го това достатъчно. Орисия, съдба, както искаш го наречи - начело на клуба да има хора, които нямат сърце за тои клуб. Не вярвам, човек, че ако се намерят пари, ама пари, че няма да се продължи с билаловците и баритата. А ти?
groti написа:Още 3 часа безплодни журналистически опити за кликания. След това очакваме или журналистически запек или диария. При всички положения ще е интересно. Дали пресконференцията ще я излъчват някъде?
bilyaletdinov написа:metodito написа:Serafim написа:Хубаво е в тия последни моменти, преди които изглежда по всичко, ще разберем каква ще е съдбата на любимия ни клуб, да се запитаме какъв точно Левски искаме. Космополитен, пълен със скъпоплатени играчи от всякакви краища на света, борещ се за титли, купи и участия в ЕКТ, малко по подобие на Лудогорец или финансово осигурен, но без гръмки трансфери, даващ го малко по-кротко, развиващ собствени кадри и борещ се за все пак за челните места?
Не, ние го определяме това. Вероятно над 80% от форума, ако ги питаш какво искат ще ти кажат Рецептата на Мъри - балансиран състав с трима-четирима добри чужденци, другото българи, от които половината млади, но искащи и можещи момчета. Има един чешит тук, който иска само чужденци. Комисионните от българи не идват (идват, ако са скъпи, но "Левски" отдавна не пазарува актуални бг футболисти, а разчита на ютуб и далавери), така че и да се намерят пари, и ти и аз знаем какво следва. Гледали сме го това достатъчно. Орисия, съдба, както искаш го наречи - начело на клуба да има хора, които нямат сърце за тои клуб. Не вярвам, човек, че ако се намерят пари, ама пари, че няма да се продължи с билаловците и баритата. А ти?
Методи, кои са ти класни българи в момента?
Смея да твърдя, че в момента нашия футбол не може да изкара футболист на ниво Телкийски, Йовов, Живко Миланов или пък Янев, Янчев, Гъргоров от другата страна. Как да стане с ядро от българи? Отпиши близките 10-15 да излезе нещо читаво от тая школа. Нали не си мислиш, че тия катаклизми в клуба не се отразяват на треньорите в школата?
Най-читавият вариант е с чужденци и 2-3 българчета, просто такава е обективната реалност, ако искаме да сме успешни в Европа.
За топ 3 в България може и по твоята схема.
За топ 3 в България може и по твоята схема
Потребители, разглеждащи този форум: burchill, Сашо и 48 госта