Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Някой от Ловеч ще пусне ли декларация, след като синьото БФС уважи жалбата на ПФК ЦСКА - София ЕАД за мача с ПФК Левски?
1914.1902 написа:Някой от Ловеч ще пусне ли декларация, след като синьото БФС уважи жалбата на ПФК ЦСКА - София ЕАД за мача с ПФК Левски?
Изписани са без тЕре, явно касае друг отбор
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Някой от Ловеч ще пусне ли декларация, след като синьото БФС уважи жалбата на ПФК ЦСКА - София ЕАД за мача с ПФК Левски?
Изписани са без тЕре, явно касае друг отбор
Лошият Гонзо много често ги пише без тирета.
Колко процента трябва да им дадем?
В ЕТ било 5%
Спазено е изискването на УЕФА за допускане на 5% от капацитета на стадиона за привърженици на гостуващия отбор. Така на трибуните ще може да присъстват единствено фенове на „Апоел“ и ограничен брой почитатели на „Черно море““
В ЕТ било 5%
Спазено е изискването на УЕФА за допускане на 5% от капацитета на стадиона за привърженици на гостуващия отбор. Така на трибуните ще може да присъстват единствено фенове на „Апоел“ и ограничен брой почитатели на „Черно море““
САМО ЛЕВСКИ!
Ко прайте бе роги ?
Треперите ли да не ви обърнем хастара?

Треперите ли да не ви обърнем хастара?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
vlong написа:,,Ви,,???
Ти не беше ли от Максуда?
Ква Максуда ти е влязла пък на тебе в кухата кратуна?
Някой от там да не би да ти е обрал мазата или ти е срал пред вратата, че все го споменаваш.?
Последна промяна от ugly bug на 26 авг 2024 22:48, променено общо 2 пъти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
"Знаете ли за какво трябваше да ми дадат награда? За това, че издържах да живея в тази държава – с моите възможности, с моя талант, с моето мислене, с моя мироглед. Дълбоко се упреквам, че не съм намерил мъжество и характер навремето да емигрирам.
Нещата, за съжаление, не отиват на добре. Не можеш с индивиди, чиито мисли са на етажи под земята, да решаваш проблемите на хората.
Ако се опиташ да се бориш, защитеният винаги е простакът, тъпият, идиотът без задръжки, животното с мускулите – не интелектуалецът, интелигентният, ученият, челият.
Аз много отдавна не се чувствам уютно в България. Но вече е късно, много късно…"
27.03.2011 год. Тодор Колев (1939-2013)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...