Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 26 авг 2024 11:43

tmanolov написа:............
Ми тук опираме до принципи и основополагащи моменти, които, и при нас, и при вас, са разтегливи понятия, просто по много причини на нас не ни се наложи да припознаваме, основно щото не сме чак такива глорихънтъри, иначе и при нас масата (поне едно 60-70%) щеше да припознае. Нямаше да е като вашите 90-95%, но пак щяхме да го направим...........

Манолов,
Допреди "да спечелим най-важния ни мач", по думите на нашия любимец ;), и аз си задавах въпроса как щяхме да реагираме ние в тяхната ситуация.
Обаче има разлика в генезиса на събитията при тях и при нас. Всички техни действия водеха до закриване и припознаване - вече в историята са го правили 3-4 пъти, а смяната на името - десетина пъти. Ние винаги сме били Левски и винаги сме скандирали само това име. Те си фалираха отбора, а при нас причината бе външна - герб/сик.
Горе-долу потенциалната ни маса, склонна за припознаване, е 60-70% - преди всичко периферна, провинциална и податлива на медийни внушения. Постоянно повтарям тук, че колеги, приятели, които пред мен не изговарят правилно името на Тирето, спирам да говоря с тях. ФК Левски бе спасен от останалите 1/3 фенове, като едни 20-50 хиляди подпомогнаха и финасово кампанията по спасяване. Повечето от тия 20-50 хиляди са обикновени редови фенове с различни финансови възможности, но всичките еднакво Левскари. Представителна извадка от тях сме ние в този форум (активни около 50 човека). По свой начин гледаме на събитията, но еднакво обичаме отбора си. Мисля, че ако се наложеше, и Вип фенове щяха да се включат по-открито в спасяването на отбора. Битува основателно тезата, че Задкулисието не иска силни футболни фенове. Пловдивските бяха тествани със смяна от отборите им и купени с дефектни стадиони. При червените бе лесно - новият вожд определя "правата конгресна линия" и новото припознаване затваря цикъла. При управлението на Червената хунта не са затрили ФК Левски, та сегашните мафиоти ли да го направят. Имам усещането, че структура като ДС не го е позволявала. Колкото и да е подчинена на Москва, все пак е мислела за здравословното функциониране на страната. Имало е някакво противостояние на простите по фатмашки военни и тия и от структурите на сигурността. Чорбарите го знаят много добре това и затова съскат за дс.
Та, нянаше да го направим...По-скоро като Рейнджърс.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 авг 2024 12:00

NOMER14 написа:[quote="Ние винаги сме били Левски и винаги сме скандирали само това име...

Мда, с изключение на случаите, когато сте били Динамо или Левски-Спартак и сте скандирали тези имена :lol:. Айде нЕмаше нужда да се излагаш така - има достатъчно архивни кадри - снимкови и видео, дето държите плакати "Динамо" или "Левски-Спартак" и скандирате същото или пеете песнички, ама не за Левски :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 авг 2024 12:03

NOMER14 написа:
tmanolov написа:............
Ми тук опираме до принципи и основополагащи моменти, които, и при нас, и при вас, са разтегливи понятия, просто по много причини на нас не ни се наложи да припознаваме, основно щото не сме чак такива глорихънтъри, иначе и при нас масата (поне едно 60-70%) щеше да припознае. Нямаше да е като вашите 90-95%, но пак щяхме да го направим...........

Манолов,
Допреди "да спечелим най-важния ни мач", по думите на нашия любимец ;), и аз си задавах въпроса как щяхме да реагираме ние в тяхната ситуация.
Обаче има разлика в генезиса на събитията при тях и при нас. Всички техни действия водеха до закриване и припознаване - вече в историята са го правили 3-4 пъти, а смяната на името - десетина пъти. Ние винаги сме били Левски и винаги сме скандирали само това име. Те си фалираха отбора, а при нас причината бе външна - герб/сик.
Горе-долу потенциалната ни маса, склонна за припознаване, е 60-70% - преди всичко периферна, провинциална и податлива на медийни внушения. Постоянно повтарям тук, че колеги, приятели, които пред мен не изговарят правилно името на Тирето, спирам да говоря с тях. ФК Левски бе спасен от останалите 1/3 фенове, като едни 20-50 хиляди подпомогнаха и финасово кампанията по спасяване. Повечето от тия 20-50 хиляди са обикновени редови фенове с различни финансови възможности, но всичките еднакво Левскари. Представителна извадка от тях сме ние в този форум (активни около 50 човека). По свой начин гледаме на събитията, но еднакво обичаме отбора си. Мисля, че ако се наложеше, и Вип фенове щяха да се включат по-открито в спасяването на отбора. Битува основателно тезата, че Задкулисието не иска силни футболни фенове. Пловдивските бяха тествани със смяна от отборите им и купени с дефектни стадиони. При червените бе лесно - новият вожд определя "правата конгресна линия" и новото припознаване затваря цикъла. При управлението на Червената хунта не са затрили ФК Левски, та сегашните мафиоти ли да го направят. Имам усещането, че структура като ДС не го е позволявала. Колкото и да е подчинена на Москва, все пак е мислела за здравословното функциониране на страната. Имало е някакво противостояние на простите по фатмашки военни и тия и от структурите на сигурността. Чорбарите го знаят много добре това и затова съскат за дс.
Та, нянаше да го направим...По-скоро като Рейнджърс.

Принципно си прав, то се видя след 2020, но пак задкулисието не остави нищо на случайността и ни натресе г.з., с любезното съдействие на тези, които сега му викат Вън :mrgreen: И все още сме просто спаринг партньор на делиорманци, а ситуацията ни е по-близо до славизация, отколкото до връшане към левскарските корени. Дано има някакво положително развитие, защото засега при нас е наливане в каца без дъно от феновете
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2024 12:22

bubka написа:
NOMER14 написа:[quote="Ние винаги сме били Левски и винаги сме скандирали само това име...

Мда, с изключение на случаите, когато сте били Динамо или Левски-Спартак и сте скандирали тези имена :lol:. Айде нЕмаше нужда да се излагаш така - има достатъчно архивни кадри - снимкови и видео, дето държите плакати "Динамо" или "Левски-Спартак" и скандирате същото или пеете песнички, ама не за Левски :lol:.

Аз съм ходил на мачове и когато бяхме Левски Спартак и никога не сме скандирали нещо друго, освен ЛЕВСКИ, питай по-старите чорбари, така че манипулацията ви за сетен път е горна греда и АУТ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 авг 2024 12:29

damyanov1963 написа:
bubka написа:

Аз съм ходил на мачове и когато бяхме Левски Спартак и никога не сме скандирали нещо друго, освен ЛЕВСКИ, питай по-старите чорбари, така че манипулацията ви за сетен път е горна греда и АУТ!

А на плакатите, дето сте държали единствено "Левски" ли пишеше или едно малко по-дълго наименование? Помисли си хубаво какво ще отговориш :mrgreen: :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2024 12:40

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

А на плакатите, дето сте държали единствено "Левски" ли пишеше или едно малко по-дълго наименование? Помисли си хубаво какво ще отговориш :mrgreen: :lol:.

Кои плакати, виждал съм на снимка един такъв от едни зевзеци, които го бяха написали заради римата с "мил и драг", питай Пели дали е чул някой път левскари да скандират Левски Спартак, или Спартак. Аз ходя на мачове на Левски от 73-та, преди това съм ги гледал по ТВ, никога не се е скандирало нещо друго освен ЛЕВСКИ.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2024 12:49

bubka написа:
Последните няколко сезона, в които ЦСКА е в борба за титлата с Лудогорец, понякога почти до последния кръг или 2-3 кръга преди края и получава постоянни тесли, а отборът от Делиормана е дондуркан постоянно, не казахте нито дума. Даже обратното - масово се кефехте до такава степен, че някои ваши фенове смениха резбата (като онзи 1902.1914 или обратно), отделно то не бяха декларации, то не бяха дудуци, свирки, кавали - метални и виртуални, пък кой знае може и реални такива да сте им правили :lol:. Сега, когато ги застрашавате по някакъв начин, веднага получихте шамар от БФС на Гонзо :mrgreen:, а ще има и още, ама иначе държите някой да е с вас и да ви съжалява.

Отделно последните сезони Левски почти по никакъв начин не е бил жертва на съдиите, просто защото не бяхте абсолютно никакъв фактор ;).

Всеки има право на мнение, но това, което си написал за мен изобщо не отговаря на истината. Често съм се аргументирал защо, къде, кога и как съм споделил във форума.

Но в същото време не очаквай да ви защитаваме, след като ОПГ Гринго сам призна как си е купувал титли, а за останалите мизерии на ПФК ЦСКА - София ЕАД даже няма смисъл да ги повтарям отново, защото е напълно излишно.

През годините сме писали много срещу Лудогорец, както клуба, така и феновете.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 авг 2024 12:58

Може да пише "Левски - Спартак" или "Динамо", но това са били временните имена на клуба ни, който преживя "възродителен процес", но пак не го обезличиха червената ви престъпна хунта, която днес е изявява под различни имена, а някои са дори Граждани за Европейко Развитие на България. Ако тогава имаше ЕИК, Левски щеше да бъде с оригиналното си ЕИК, а не като вас, Ганьопоклониците, да убиете умишлено и съзнателно клуба си, да го заместите с Литекс, като го преименувате с името на "любимия" си клуб с цел да маскирате престъплението си, НО ЕИК - то издава колко сте "верни до гроб". Та вие ли ще ни държите сметка, кой е Левски и кой не. Когато съберете повече от 57 лв за автобус китайско менте, тогава пак ще говорим. Сега гледайте и се учете, защото с пара и политическа подкрепа всеки може, но Левски е оцелявал и пак ще оцелее въпреки гелосаните ви времена, защото парите свършват, но любовта е вечна.
Последна промяна от realno на 26 авг 2024 13:01, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 авг 2024 13:00

bubka написа:

Не лъжи. То верно че голяма част от припостията подобно на спе..мачката от топприпокспор сте закърмени направо от чучура с гатанасовщина, ама таквиз долни уйдурми вече идват в повече.

Ходя на мачове на Левски от началото на 80те, преди това ТВ, е НИКОГА пред мен не се е викало Левски Спартак, после Витоша или нещо подобно. Плакати може и да има, току виж някои идиот казионен партиец е завел колектива. Във връзка с последното помня масовото присъствие на войници в сектор Г, за да не изглежда празен.

Не разлика, (културна, етична и каквото се сещаш) - пропаст има между вас (бивши, някои настоящи припоци) и по-голямата част от привържениците на Левски (боклуците наркоси не ги броя , те са срам за всяко общерство).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 авг 2024 13:02

damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

Кои плакати, виждал съм на снимка един такъв от едни зевзеци, които го бяха написали заради римата с "мил и драг", питай Пели дали е чул някой път левскари да скандират Левски Спартак, или Спартак. Аз ходя на мачове на Левски от 73-та, преди това съм ги гледал по ТВ, никога не се е скандирало нещо друго освен ЛЕВСКИ.

Като деца сме викали Левски-Спартак - Цесека-глупак,простак,слабак и т.н. за римата.
На времето познавах възрастни чорбари, дето си казваха на отбора Цеденеа.
Апропо Цесека като име се пръкнало 1963, няколо месеца като Московският оригинал окончателно е избрало тези 4 букви. Когато името на московлиите е Дом, и наш'те си кръщават отбора Централен Дом. Абе отбор без име с нищо незначещи букви, изписван грешно на латински, щото само на датски език Клуб се пише с К.

Върни се в “Левски”