bubka написа:vvessel написа:cskarcheto92 написа: Докато им правихте шпалири беше лесно , а сега бфсто и Кабаков виновни :mrgreen: :mrgreen:
Любимият рефрен на припознавачите. Когато Левски се оплаква - вие правите шпалир и ние като се оплаквахме къде бяхте. Когато те се оплакват - ние сме сами срещу всички.
А кога вие подкрепихте Левски, ама един случай само искам да ми кажеш, не повече, за да се оплаквате, че Левски не ви бил подкрепил в аналогична ситуация.
Последните няколко сезона, в които ЦСКА е в борба за титлата с Лудогорец, понякога почти до последния кръг или 2-3 кръга преди края и получава постоянни тесли, а отборът от Делиормана е дондуркан постоянно, не казахте нито дума. Даже обратното - масово се кефехте до такава степен, че някои ваши фенове смениха резбата (като онзи 1902.1914 или обратно), отделно то не бяха декларации, то не бяха дудуци, свирки, кавали - метални и виртуални, пък кой знае може и реални такива да сте им правили :lol:. Сега, когато ги застрашавате по някакъв начин, веднага получихте шамар от БФС на Гонзо :mrgreen:, а ще има и още, ама иначе държите някой да е с вас и да ви съжалява.
Отделно последните сезони Левски почти по никакъв начин не е бил жертва на съдиите, просто защото не бяхте абсолютно никакъв фактор ;).
Ми тук опираме до принципи и основополагащи моменти, които, и при нас, и при вас, са разтегливи понятия, просто по много причини на нас не ни се наложи да припознаваме, основно щото не сме чак такива глорихънтъри, иначе и при нас масата (поне едно 60-70%) щеше да припознае. Нямаше да е като вашите 90-95%, но пак щяхме да го направим.
Та в случая, като изключим че не си ни режеха и когато не бяхме фактор, накрая всичко опира до пари - когато ние имахме такива (за последно при Чорни, Борат беше на изпарения), и на нас са ни давали сериозен фандък. Сега кинти имат основно делиорманци, защото извадиха див късмет и с промените в разпоредбите на УЕФА за ЕКТ, т.е. имат гарантирани групи, а и защото други мутри (изключая григорий за кратък период) не им се занимава и/или нямат (излишни) кинти за глупости.
Сега вие ни се надсмивате точно както ние се надсмивахме над вас, че чак шоу с фенерчета ли, квото там правихме (точно като вас, преди да си убиете бившия клуб, на мача ни в ШЛ с Барселона с ракетите в парка), като изгубихте титлата. Ми нормално - вие ни мразите повече, отколкото делиорманци, при нас е горе-долу същото, от което в крайна сметка пак печелят делиорманци. Не виждам как ще се промени, разбира се, затова отново ще го кажа - докато Кирцата иска (и е жив), не виждам как друг отбор отбор няма как да спечели титлата.
А Гонзо? ми Гонзо си е мъпет - и в прекия, и в преносния смисъл - знаем koj го избра, нали? Е, който плаща, той поръчва и музиката, а другите само лялят как щели да се съберат 20 000 и камък върху камък нямало да остане :oops: