ново пет. Кота спорт пък пишат, че не Джизъса, а Павел Колев бил направил връзката с британците и щял да остане да помага на Левски. Да видим утре кой ще е героят.
https://www.kotasport.com/obrat-pavel-k ... na-gerena/
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Брей, щедри хора.
"....Нещо повече, ако Левски получи 3 500 000 долара като капаро, те ще останат в клуба дори и сделката в крайна сметка да пропадне."
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Странджата
- Контакти:
А бе какви сметки си правят, ако не питат припоците? Хайде холан! Но в края на краищата ние още нищо не знаем - за гаранцията можем да питаме, когато разберем коя е банката и кой е купувачът на Левски ... А то може да стане, ако някой плати текущите задължения на Левски и поеме обслужването на старите ... До тогава - гаранцията е само това, което Наско ще ни покаже
Ще ми се сега и на други да покаже, нас вече ни удостои 
Последна промяна от Странджата на 05 юни 2021 11:44, променено общо 1 път.
шивача написа:alexdb написа:шивача написа:alexdb написа:шивача написа:JackPackage написа:Ще го видим, докато няма нищо официално нищо не е сигурно, все пак сме в БГ![]()
А и утре може да се наредите всичките отбори с една декларацийка да не се вливат пари, а да се разделят, така че знае ли се![]()
Ако пък ни закрият идваме да протестираме на новия ви стадион...oh wait....
То и да се случи официално, нищо не значи. Някъв английски цървул, представляван от Бг палячо, вадят 200милиона банкова гаранцияТоя дето би хвърлил 200 милки в боклука, трябва да има поне 2 милиарда . А този, дето има 2 милиарда, надали ще води преговори чрез Благо и Диксън
![]()
Моето мнение е, че сделка ще има, и след месец,два, три ще лъсне цялата схема и един гол гъз ще пръдне наяве.
Абе ти ми дай една банкова гаранция по конкретна сделка и после иди обяснявай колко е несериозно. Явно нямаш представа какво е това. Та затова да ти обясня - при безусловна и неотменима банкова гаранция по даден договор ако ти не изпълниш или не изпълниш добре банката ми плаща на мене, а после тя се оправя с тебе
. Та нека да е несериозно
Нещо се бъркаш. Искаш да ми кажеш, че тоя е дал 200милиона банкова гаранция, за да купи Левски?
Пак не схвана. Той на банката не е дал нищо. Просто за да ти издаде една банка банкова гаранция тя е оценила репутацията ти или тази не тази, които гарантират за теб, възможностите ти и е оценила нивото на риск, което поема за да ти бъде гарант. Нещо относително подобно е като ти станеш поръчител на някой. Ако не си си правил сметката и той не си върне кредита почват да те гонят тебе. А банките обикновено си правят сметките.
Ти май не си схванал. Провери и пак пиши относно "банкова гаранция", кога, къде и защо се издава.
Задавам прост въпрос-за какво му е издадена банкова гаранция от 200милиона? За купуването на отбора, за нещо друго?
Откъде да знам точно за какво му е издадена. Това е гаранция по инвестиция. Отборът очевидно е част от тази инвестиция, а банката, издала гаранция, счита тази инвестиция за безрискова.
alexdb написа:шивача написа:alexdb написа:шивача написа:alexdb написа:шивача написа:То и да се случи официално, нищо не значи. Някъв английски цървул, представляван от Бг палячо, вадят 200милиона банкова гаранцияТоя дето би хвърлил 200 милки в боклука, трябва да има поне 2 милиарда . А този, дето има 2 милиарда, надали ще води преговори чрез Благо и Диксън
![]()
Моето мнение е, че сделка ще има, и след месец,два, три ще лъсне цялата схема и един гол гъз ще пръдне наяве.
Абе ти ми дай една банкова гаранция по конкретна сделка и после иди обяснявай колко е несериозно. Явно нямаш представа какво е това. Та затова да ти обясня - при безусловна и неотменима банкова гаранция по даден договор ако ти не изпълниш или не изпълниш добре банката ми плаща на мене, а после тя се оправя с тебе
. Та нека да е несериозно
Нещо се бъркаш. Искаш да ми кажеш, че тоя е дал 200милиона банкова гаранция, за да купи Левски?
Пак не схвана. Той на банката не е дал нищо. Просто за да ти издаде една банка банкова гаранция тя е оценила репутацията ти или тази не тази, които гарантират за теб, възможностите ти и е оценила нивото на риск, което поема за да ти бъде гарант. Нещо относително подобно е като ти станеш поръчител на някой. Ако не си си правил сметката и той не си върне кредита почват да те гонят тебе. А банките обикновено си правят сметките.
Ти май не си схванал. Провери и пак пиши относно "банкова гаранция", кога, къде и защо се издава.
Задавам прост въпрос-за какво му е издадена банкова гаранция от 200милиона? За купуването на отбора, за нещо друго?
Откъде да знам точно за какво му е издадена. Това е гаранция по инвестиция. Отборът очевидно е част от тази инвестиция, а банката, издала гаранция, счита тази инвестиция за безрискова.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Абе,хора като не сте наясно с банковите операции,защо се изказвате .Един казва едно ,друг друго.И аз не съм наясно ,и си трая .В понеделник ще станат две седмици,минаха ей така.Ще разберем ,още няколко дена.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Абе,хора като не сте наясно с банковите операции,защо се изказвате .Един казва едно ,друг друго.И аз не съм наясно ,и си трая .В понеделник ще станат две седмици,минаха ей така.Ще разберем ,още няколко дена.
И аз съм като теб, 'щото ако четеш медиите у нас, хеле пък ако им вярваш, най-вероятно ще изпаднеш в състояние на мозъчен ступор.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Сьонгата е вече в тигана.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Сьонгата е вече в тигана.
Съседчето стяга ли багажа. Да го научиш да бяга от студентски и коврите
110 години любов!
groti написа:W84me написа:Сьонгата е вече в тигана.
Съседчето стяга ли багажа. Да го научиш да бяга от студентски и коврите
Тя тая А5-ца не събира много багаж, на предната седалка влизат 170см, 48-50кг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема