Като че ли с тези цифри се опитват да кажат - няма някой толкова луд, който да даде тези пари при тези условия.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Някакви абсурдни неща взеха да пишат за сделката. Диксън трябвало да предостави гаранция от 200 милиона долара и да даде авансово 3,5 милиона преди да е станало прехвърлянето. Ако сделката пропадне парите остават в клуба
Като че ли с тези цифри се опитват да кажат - няма някой толкова луд, който да даде тези пари при тези условия.
Най интересното е че, когато Ганчев искаше да вземе ЦСКА и то за без пари неговите адвокати и финансисти разкостиха близо месец офисите на армията и извадиха наяве всички задължения до стотинка и всички дела които биха могли за в бъдеще да са задалженияи това нещо беше публично. Не можеш да ги скриеш влизат излизат от офисите по цял ден.
Тук как пък никой не ги засне тия адвокати на Герен там по цял ден виси Гранчаров и кой ли не а бе щракнете една снимка. Или Диксъна ще взима един от най големите отбори в БГ без да знае дали трябва да плаща 1милион или 30 милиона задължения. И не го ли интересува колко десетки дела могат да бъдат заведени срещу клуба. Или те са му казали кое колко и той им вярва и всичко е точно.
Тук как пък никой не ги засне тия адвокати на Герен там по цял ден виси Гранчаров и кой ли не а бе щракнете една снимка. Или Диксъна ще взима един от най големите отбори в БГ без да знае дали трябва да плаща 1милион или 30 милиона задължения. И не го ли интересува колко десетки дела могат да бъдат заведени срещу клуба. Или те са му казали кое колко и той им вярва и всичко е точно.
Последна промяна от luchoni на 03 юни 2021 11:53, променено общо 1 път.
wilge написа:Aronaks написа:W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
Защо вярвате на писаници в разни ментеливи сайтове? При нас всичко е обвито в мъгла и неизвестност, едва ли някой мисли за футболисти. Аз не мога да разбера защо някой като Диксън, ако наистина е представител на мощен инвестиционен фонд, ще дойде сам в София и ще се шматка наляво надясно с Благо Георгиев? Отделно ще е отседнал в някъв три звезден хотел. Абсолютно несериозно изглежда всичко.
Кой да дойде, самият шеф на фонда ли? Несериозното е, че се шматка с Джизъса, който допълнително уронва престижа на кандидатите. И без това стана ясно, че Диксън е "Гинка Върбакова" на пазен в дълбока тайна фонд. Несериозното е, че Наско мълчи и само нагнетява напрежението. Съгласен съм, че бивш футболист не може да обясни правилно финансова сделка. Журналята ще го провокират и има опасност да каже каквото не трябва. Но нали уж добри адвокати са се заели със сделката. Те имат дар слово. Защо един от тях не излезе и не успокои духовете? Сигурен съм, че хем няма да осветли пазени в тайна подробности, хем ще свали напрежението сред феновете. Може и да излезе нещо от това, но никой не вярва на Диксън, Благо и Златка.
Не мислите ли, че всичката тази мъгла е спусната нарочно? Левски има прекалено много "доброжелатели", за да се обявяват ежедневно стъпките и подробности по сделката. Предполагам, че когато всичко е изпипано докрай, Наско или адвокатите ще обявят условията за придобиването на акциите. Вярно, че е много напрегната за нас, феновете, тази неяснота, но мисля, че така е по-добре.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
-
Popokatepetal
- Контакти:
Естествено, че така е по-добре. От както Наско призна за сделката, нямаме и ден без компромати и доноси срещу евентуалния бъдещ собственик. Ако си беше замълчал, преговорите щяха да текат в много по-спокойна атмосфера. Но Сираков нали трябваше да ни угоди, щото не спряхме да мрънкаме, че нищо не казвал.
vvessel написа:W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
[offtopic]Къде живее Илиян, ако не е тайна. До сега само един път само съм го виждал до Окръжна, но беше с кола. Ако искаш пиши и на лични.[/offtopic]
Зад Болницата
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Aronaks написа:W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
Защо вярвате на писаници в разни ментеливи сайтове? При нас всичко е обвито в мъгла и неизвестност, едва ли някой мисли за футболисти. Аз не мога да разбера защо някой като Диксън, ако наистина е представител на мощен инвестиционен фонд, ще дойде сам в София и ще се шматка наляво надясно с Благо Георгиев? Отделно ще е отседнал в някъв три звезден хотел. Абсолютно несериозно изглежда всичко.
Това може да го каже само човек, който никога не е стъпвал в Милениум ... Мога да ви кажа, че това в момента е най-луксозния и най-добрия за бизнес хотел в България. За гледката от Ozone скай-бара и ресторантите горе няма смисъл да ви обяснявам ... Тоя не знам колко е сериозен, ама е отседнал баш където трябва
Леевски, оле
boabbb написа:Aronaks написа:W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
Това може да го каже само човек, който никога не е стъпвал в Милениум ... Мога да ви кажа, че това в момента е най-луксозния и най-добрия за бизнес хотел в България. За гледката от Ozone скай-бара и ресторантите горе няма смисъл да ви обяснявам ... Тоя не знам колко е сериозен, ама е отседнал баш където трябва
Признай си, че ти си оня мистериозен фен на ЦСКА, дето бачка в хотела и следи Сираков и Благо.. Още чЕкаме снимки
110 години любов!
boabbb написа:Aronaks написа:W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
От къде знаеш, че е отседнал там? Четох, че бил в някъв хотел 3 звезди. Това, че срещата е била в Милениум не означава, че е отседнал там.
- nikiobicata
- Контакти:
Треньорът на „моряците“ взе отношение и по актуалната новина на деня – евентуален трансфер на неговия син Илиан Илиев-младши в Левски.
"Аз не зная откъде идват тези информации, но в тях няма нищо вярно и не смятам да коментирам спекулации. Наскоро Илиан подиса нов двугодишен договор с Черно море. Към него има интерес от чужбина. Мисля, че той и други наши юноши, като Виктор Попов и Иван Дюлгеров, за които също има запитвания, ако един ден си тръгнат от „Тича“, ще последват примера на Мартин Минчев и следващият им клуб ще бъде от чужбина", завърши Илиан Илиев.
Сега пък четох, че Диксън искал да прави мол на Герена
Вече наистина започва да става смешно.
Вече наистина започва да става смешно.