Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот nikiobicata » 02 юни 2021 15:53

Джошуа Лутър: Наговорих лъжи срещу Диксън, искам да се извиня :lol: :lol: :lol:

Да се смееш ли да ревеш ли

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 02 юни 2021 19:16

Чери явно е изпреварил янките и е прехвърлил активите, които притежава в Щатите в някой фонд. Та в този фонд ми е надеждата!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юни 2021 20:34

dedra написа:Чери явно е изпреварил янките и е прехвърлил активите, които притежава в Щатите в някой фонд. Та в този фонд ми е надеждата!

Брей, какви анализатори и експерти имало във форума. Сега остава да разберем защо, аджеба, Божков има сметка да прави подобна врътка и къде е мястото на Левски в нея. :lol:
Последна промяна от TristaNNN на 02 юни 2021 20:35, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 юни 2021 20:42

modor написа:Много скоро ще пусна една стена на срама.

Изказванията ти сякаш подсказват, че всичко е решено вече и то в (много) положителен план за нас! А дано!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2021 05:47

TristaNNN написа:
dedra написа:Чери явно е изпреварил янките и е прехвърлил активите, които притежава в Щатите в някой фонд. Та в този фонд ми е надеждата!

Брей, какви анализатори и експерти имало във форума. Сега остава да разберем защо, аджеба, Божков има сметка да прави подобна врътка и къде е мястото на Левски в нея. :lol:

Една паметна записка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2021 09:31

Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 юни 2021 10:07

W84me написа:Вземаме комшийчето, не е никак лош. Дано излезе нещо.

Ако има кинти... Ако стане факт за мен е доказателство, че се прави нещо с амбиция да се гради.
110 години любов!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 юни 2021 10:17

Защо вярвате на писаници в разни ментеливи сайтове? При нас всичко е обвито в мъгла и неизвестност, едва ли някой мисли за футболисти. Аз не мога да разбера защо някой като Диксън, ако наистина е представител на мощен инвестиционен фонд, ще дойде сам в София и ще се шматка наляво надясно с Благо Георгиев? Отделно ще е отседнал в някъв три звезден хотел. Абсолютно несериозно изглежда всичко.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 юни 2021 11:15

[offtopic]Къде живее Илиян, ако не е тайна. До сега само един път само съм го виждал до Окръжна, но беше с кола. Ако искаш пиши и на лични.[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юни 2021 11:26

Aronaks написа:

Защо вярвате на писаници в разни ментеливи сайтове? При нас всичко е обвито в мъгла и неизвестност, едва ли някой мисли за футболисти. Аз не мога да разбера защо някой като Диксън, ако наистина е представител на мощен инвестиционен фонд, ще дойде сам в София и ще се шматка наляво надясно с Благо Георгиев? Отделно ще е отседнал в някъв три звезден хотел. Абсолютно несериозно изглежда всичко.

Кой да дойде, самият шеф на фонда ли? Несериозното е, че се шматка с Джизъса, който допълнително уронва престижа на кандидатите. И без това стана ясно, че Диксън е "Гинка Върбакова" на пазен в дълбока тайна фонд. Несериозното е, че Наско мълчи и само нагнетява напрежението. Съгласен съм, че бивш футболист не може да обясни правилно финансова сделка. Журналята ще го провокират и има опасност да каже каквото не трябва. Но нали уж добри адвокати са се заели със сделката. Те имат дар слово. Защо един от тях не излезе и не успокои духовете? Сигурен съм, че хем няма да осветли пазени в тайна подробности, хем ще свали напрежението сред феновете. Може и да излезе нещо от това, но никой не вярва на Диксън, Благо и Златка.

Върни се в “Левски”