Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

filcolins
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот filcolins » 31 май 2021 12:22

LoveAndPeace написа:
groti написа:
rhaegar написа:М тва Сираков голям шпионин ще излезе, направо един Джеймс Бонд на БГ футболчето.
Мисля, че можем да спрем да живеем в света, в който всеки се опитва да ни прецака.

Иска ми се да имам този оптимизъм и да вярвам, че наистина ще дойде богат и независим човек, който да ни извади от блатото.

До началото на подготовката има няколко седмици. Ако до тогава не се появи собственикът може да се каже, че всичко е ясно. Иначе просто гадаем

Ние утре оставаме ако не ме лъже паметта с 8 играчи с договори :)

И аз това си мислех, като останем без отбор какво правим. Защото Насо каза, че замразяват преговорите до идването на новия собственик. Да не стане нито собственик , нито играчи.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 май 2021 12:30

filcolins написа: И аз това си мислех, като останем без отбор какво правим. Защото Насо каза, че замразяват преговорите до идването на новия собственик. Да не стане нито собственик , нито играчи.

Ако не станат тия работи със собственика , не мисля че ще стартираме новият сезон в Ефбем ти лигата. Респективно играчи с договори няма да ни трябват.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 май 2021 12:57

LoveAndPeace написа:
filcolins написа: И аз това си мислех, като останем без отбор какво правим. Защото Насо каза, че замразяват преговорите до идването на новия собственик. Да не стане нито собственик , нито играчи.

Ако не станат тия работи със собственика , не мисля че ще стартираме новият сезон в Ефбем ти лигата. Респективно играчи с договори няма да ни трябват.

Кво рече :shock: :shock:
Отбори с доста по-нисък бюджет от нас си имат играчи и даже са в класирането преди нас, а сега само защото на Насо може да се прецака схемата отиваме на кино? Ако е наистина така, Ефбем ти и собственика дето имаме. Това не е сериозно.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 май 2021 13:50

vvessel написа:
LoveAndPeace написа:

Кво рече :shock: :shock:
Отбори с доста по-нисък бюджет от нас си имат играчи и даже са в класирането преди нас, а сега само защото на Насо може да се прецака схемата отиваме на кино? Ако е наистина така, Ефбем ти и собственика дето имаме. Това не е сериозно.

Просто не влязат ли в спешен порядък едни големи пари :?
Направих си труда да прегледам отчетите на Левски за януари , февруари и март (последния наличен) , като бъчва с 1000 дупки сме. Приходите са 10 позиции , разходите 4-5 страници.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 май 2021 17:44

Уважаеми представители на медиите,

във вторник, 1 юни, от 11:00 часа ще бъде представена колекцията от фенски артикули „Никой, освен нас самите“. На пресконференцията ще присъстват Десислава Захариева, маркетинг мениджър в Palms Bet и Пламен Петров, представител на „ПФК Левски“.

Събитието ще се състои в залата за пресконференции на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу предоставяне на валидна журналистическа карта, като влизането ще става през входа за медии на Сектор В.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 май 2021 19:02

dedra написа:Щом Славчев стои и не е напуснал нещата са повече от сигурни!

Монката е единия индикатор, Мъри е другия.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 май 2021 19:33

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 май 2021 19:46

Според различни източници Стоилов е сигурен за поста.
Даже работил по селекцията.
Това ако може да с потвърди, ще можем да бъдем и сигрни, че кинти ще има бол... Поне до нова година. :roll:
Щото Мъри не бачка в бедни Клубове. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 май 2021 19:47

mikata написа:Изображение

Контекст? Това Диксън ли трябва да е?

Върни се в “Левски”