Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот NOMER14 » 24 май 2021 19:07

10 години Държавата пречеше, като хвърляше по селца и паланки пари.
Преди година и половина бях поканен да гледам мача от ЛЕ Лудогорец-Цска Москва. Имаше време и ми показаха новите 10 игрища в Разград. Бяха безлюдни, защото бе късно и ръмеше дъждец. От къде ги събират 200 футболиста да тренират? В София сигурно са толкова, а София е 50 пъти по-населена. Как ви се вижда в София да има 500 игрища?
Вече Държавата нали е друга?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 май 2021 19:09

NOMER14 написа:Левскари, давате ли си сметка в какво здравословно състояние е Насо последните месеци.?!
Емоционалното не можа да го скрие.
Кой друг футболист от неговото време или изобщо спортист се намира в ситуацията на Наско?

Не знам какво му е здравословното състояние и не ме интересува. Знам, че държи акциите на най-популярният клуб в България. И знам, че здравословното състояние на клуба никак не е добро. Знам, че не пуска Божигол и Михайлов да играят и нов договор не им е предложен, а купува за 100 хил евро Билал Бари , който цяла пролет не можа да направи това, което направи Божинката за 15 минути. Да вкара гол. Имаме вратар, който ни спасява кожата всеки мач, в който го пуснат, но вместо да му предложи договор, му търси поредния сръбски заместник. Продаваме куп футболисти, на тяхно място купуваме куп ментета и сме на минус от цялата схема, а аз трябва да съм загрижен за здравето на Раев ли? Дето бие чело пред Бойко Султан и е готов да му целува всичко под кръста ?! И когато Раев каже, че идвал англичанин със стотици хиляди евро, трябва веднага да му повярвам и да му викам свети Атанасий чудотворец и избавител, нищо че към момента са празни приказки - Лупи стайл. Даже на малкия пръст на Лупи не може да стъпи, но съм сигурен, че на там ни е повлякъл барабар с Павел Истината. Колкото по-скоро Левски се отърве от тия тарикати, толкова по-голям шанс има за спасение. Но усещам как още от сега се оформят припознавачите на едно бъдещо тире.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 24 май 2021 19:39

THE G.A.M.E написа:От думите на Сираков днес ми направи впечатление, че сякаш сделката с тези "англичани" зависи от това, дали въпросният консорциум ще добие разрешение за строеж в района. :roll:
В случая, освен за нов стадион, говорим и за още един куп неща, като паркинги, мол, заведения, хотел... Още преди години се беше чуло за подобен план.
При това положения е ясно защо някой иска да инвестира в Левски ( ако сме в комплект със стадиона и прилежащата инфраструктура ) 100-150 милки, та това са джобни пари за такъв проект :lol:
Стадион за 20 хил. се прави с 30-40 милки ( макс ) от там разликата отива за останалите неща.
На тази база според мен кандидат "собственикът" е можеби строителен консорциум. :?
В крайна сметка сякаш нещата към момента зависят от Държавата и това, какво може да се прави със стадиона ни и инфра-структурата около него.
Сигурен съм, че ще има не-малко кинти за отбора, ако се разреши на тия да строят.
Но от там вече едвали ще сме единствени собственици на стадиона си, като и на базата.
Но практически и сега Г. Аспарухов не е наш, след като дължим 8 милки на строителите на "СекторА".
Към момента, без този инвеститор, колко по-лошо може да стане ?
Фалит, закриване, долните нива ?
Ами аз съм я приел тази идея, щото се съмнявам онези да получат всички разрешителни и както някой по-горе посочи, тогава Наско ще излезе и ще каже - "Ами, виждате, опитахме, ама Държавата" ... :roll:

Мдааааа,ей къдей новия стадион в Адана за 33000 зрители който цифром и словом струва......27 млн. ЛЕВА :idea: :? :shock: :o
Значи можело,ама не и в България.
https://www.marica.bg/sport/futbol/vijt ... liona-leva
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 май 2021 19:56

100% новият собственик е принц Хари. Англичанин с пари и бизнес в Америка, нема кой друг да е. Ставаме кралски клуб, Реал Мадрид на Балканите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2021 20:03

rhaegar написа:100% новият собственик е принц Хари. Англичанин с пари и бизнес в Америка, нема кой друг да е. Ставаме кралски клуб, Реал Мадрид на Балканите.

А кака ти Мегън ще люпи семки във випа на А сектор :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 май 2021 20:05

modor написа:
rhaegar написа:100% новият собственик е принц Хари. Англичанин с пари и бизнес в Америка, нема кой друг да е. Ставаме кралски клуб, Реал Мадрид на Балканите.

А кака ти Мегън ще люпи семки във випа на А сектор :lol:

Е па нема само Николета да е имала тая чест, я.

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 май 2021 20:05

Честита 107-ма годишнина Левскари!
Не унивайте и не падайте духом от Временното състояние на любимия отбор, защото отбор с толкова годишна история и толкова много привърженици, няма как да загине, казвам го това с над половин вековния си опит, като Левскар!
Успех!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2021 20:10

rhaegar написа:Е па нема само Николета да е имала тая чест, я.

Смятай една до друга да седят кралица Елизабет и Николета :lol:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 май 2021 20:11

modor написа:
rhaegar написа:Е па нема само Николета да е имала тая чест, я.

Смятай една до друга да седят кралица Елизабет и Николета :lol:

И като играем с Челси в ШЛ след 2 години, хората ще питат "коя е тая до НиЛо?".

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2021 20:27

Смятай само. Кралица-Николета, Мегън-Златка, Божи-Хари :lol:
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”