Споделям мнението на повечето пишещи тук. Определено доста съмнителна история, "прекалено хубаво за да е истина". Като ми казаха за нов собственик англичанин и веднага се сетих за Спас Русев.
Преди 11:00 днес си мислех възможно ли е наистина англичанин да инвестира в български футболен клуб. Оставете настрана цялата спортно-техническа немощ на българския футбол и практически невъзможното правене на пари, освен ако не се разчита на постоянно участие в евротурнирите всяка година. Но след последния мач между националните отбори, в Англия се затвърди мнението, че тук сме расисти и неонацисти. Без да коментирам вярно ли е това твърдение/внушение, кой англичанин ще се върже да купува и налива пари в български клуб. Да не говорим, че хубавците от сектор Б са много често извор на подобни мизерии. Изобщо репутационния риск за един легитимен бизнес от цялата тази работа не е за подценяване.
Не знам, дано да греша и всичко да се нареди. Изстрадахме много и заслужаваме по-добри дни. Но в момента в който/ако тази сделка стане факт и научим името на новия собственик/консорциум/whatever, до 2 часа всички ще знаем дали е схема, дали има подставени лица, на кой са прокси и т.нат., така че ако някой си мисли да хитрува просто няма да стане
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
- nikiobicata
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Споделям мнението на повечето пишещи тук. Определено доста съмнителна история, "прекалено хубаво за да е истина". Като ми казаха за нов собственик англичанин и веднага се сетих за Спас Русев.
Преди 11:00 днес си мислех възможно ли е наистина англичанин да инвестира в български футболен клуб. Оставете настрана цялата спортно-техническа немощ на българския футбол и практически невъзможното правене на пари, освен ако не се разчита на постоянно участие в евротурнирите всяка година. Но след последния мач между националните отбори, в Англия се затвърди мнението, че тук сме расисти и неонацисти. Без да коментирам вярно ли е това твърдение/внушение, кой англичанин ще се върже да купува и налива пари в български клуб. Да не говорим, че хубавците от сектор Б са много често извор на подобни мизерии. Изобщо репутационния риск за един легитимен бизнес от цялата тази работа не е за подценяване.
Не знам, дано да греша и всичко да се нареди. Изстрадахме много и заслужаваме по-добри дни. Но в момента в който/ако тази сделка стане факт и научим името на новия собственик/консорциум/whatever, до 2 часа всички ще знаем дали е схема, дали има подставени лица, на кой са прокси и т.нат., така че ако някой си мисли да хитрува просто няма да стане
Пресен пример е отбора на Пирин… всички се смяха миналата година след като обявиха новия собственик.. виждаме какво се случва в Пирин! Ботев също… пари във футбола могат да се правят и от продажба на футболисти
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Но в момента в който/ако тази сделка стане факт и научим името на новия собственик/консорциум/whatever, до 2 часа всички ще знаем дали е схема, дали има подставени лица, на кой са прокси и т.нат., така че ако някой си мисли да хитрува просто няма да стане
Наистина ли мислиш, че ако е далавера ей така ще се поднесе информацията на тепсия

100% ще има специално създадено ново дружество, най-вероятно офшорка и следите ще са много добре заметени. Особено ако и държавни органи са включени в схемата, защото Сираков каза, че очаквал съдействие от държавата. Щом по сделката се работи от половин година, значи става дума за стадиона. Преди 2-3 месеца ПК с апломб анонсира сделката на века, при която Левски взима стадиона на концесия и от там нататък всичко е златни пеперуди в розова мъгла. Сега след тези бомбастични изказвания за 100-150 милиона евро е ясно, че схемата са я измислили и скоро ще бъдем и без стадион. Интересен въпрос също е 100 или 150, защото разликата е 50 милиона евро, което си е един тлъст бюджет за 5 години

Между другото още с идването си в Левски ПК говори за нов стадион, все едно с Иво Тонев са сиамки близнаци и имат общ мозък. Знаем какво стана с трибуната на Иво Тонев, сещайте се какво ще стане със стадиона.
Ето малко линкове:
Павел Колев: Левски ще има нов стадион! Експерти по козирки и стадиони колкото искате - 19.04.2019
https://www.kotasport.com/pavel-kolev-l ... ate-video/
Павел Колев: Левски е единственият клуб, който няма просрочени задължения към държавата, нов стадион е задължителен 03.01.2020
https://dsport.bg/pavel-kolev-levski-e- ... telen.html
Павел Колев: Строеж на нов стадион може да промени съдбата на Левски 18.02.2021 (този линк не ми дава да го публикувам)
С две думи - едно си баба знае , едно си бае

- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
vvessel написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Но в момента в който/ако тази сделка стане факт и научим името на новия собственик/консорциум/whatever, до 2 часа всички ще знаем дали е схема, дали има подставени лица, на кой са прокси и т.нат., така че ако някой си мисли да хитрува просто няма да стане
Наистина ли мислиш, че ако е далавера ей така ще се поднесе информацията на тепсия![]()
100% ще има специално създадено ново дружество, най-вероятно офшорка и следите ще са много добре заметени. Особено ако и държавни органи са включени в схемата, защото Сираков каза, че очаквал съдействие от държавата. Щом по сделката се работи от половин година, значи става дума за стадиона. Преди 2-3 месеца ПК с апломб анонсира сделката на века, при която Левски взима стадиона на концесия и от там нататък всичко е златни пеперуди в розова мъгла. Сега след тези бомбастични изказвания за 100-150 милиона евро е ясно, че схемата са я измислили и скоро ще бъдем и без стадион. Интересен въпрос също е 100 или 150, защото разликата е 50 милиона евро, което си е един тлъст бюджет за 5 години![]()
Между другото още с идването си в Левски ПК говори за нов стадион, все едно с Иво Тонев са сиамки близнаци и имат общ мозък. Знаем какво стана с трибуната на Иво Тонев, сещайте се какво ще стане със стадиона.
Ето малко линкове:
Павел Колев: Левски ще има нов стадион! Експерти по козирки и стадиони колкото искате - 19.04.2019
https://www.kotasport.com/pavel-kolev-l ... ate-video/
Павел Колев: Левски е единственият клуб, който няма просрочени задължения към държавата, нов стадион е задължителен 03.01.2020
https://dsport.bg/pavel-kolev-levski-e- ... telen.html
Павел Колев: Строеж на нов стадион може да промени съдбата на Левски 18.02.2021 (този линк не ми дава да го публикувам)
С две думи - едно си баба знае , едно си бае
Разбира се, ясно ми е, че всичко ще е през офшорки, но пак има начини да се проследят нещата. Сигурен съм, че до броени часове след обявяването на каквото и да е ще имаме представа какво точно ни се подготвя и от кого
За някакъв фонд Тити говореше още през октомври.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
alexdb написа:
Не знам какво намират. В момента нито Ботев нито Локото са цъфнали та вързали. Отделно с тия според теб качествени чужденци какво са постигнали? Колко титли взеха и къде стигнаха в ЕКТ? Единствените, които може да се каже, че са постигнали нещо сериозно са Каузата. Но там се наляха бая милиони.
Така, като ми зададеш въпроса, какво постигнаха ЦСКА-София с техните трансфери в ЕКТ? Нищо. Лудогорец - нищо. Значи няма смисъл от трансфери тогава въобще. Можем със същите играчи, плюс още юноши да сме на същото ниво, просто да нямаме задължения.
Примера който ви дадох и върху който вие продължавате да спорите с мен, е че голяма част от клубовете в първата ни лига имат по-добри конктати и намират по-добри играчи от нас. Като единици. И Черно Море в това число, и Берое на Херо. И това е факт, не от преди година насам, а от по-дълго време. Сами по себе си тези играчи няма да осигурят участие в ЕКТ или титла, те са предпоставка за нещо.
Не му вярвам на Раев. Пак говори в бъдеще време.
Re: най-посетеният мач на левски с отбор от провинцията
vans81 написа:POPCORN написа:явно комунизма е имало и добри страни, а не само левскарите да пискат против него!Тогава е имало футбол и се играло футбол.Тиогава стадионите са били пълнио, тогава не само ЦСКА Левски са ставали шампиони, тогава сме били европейски грандове а сега сме европейски мижитурки!И да потвърдя не съм комунист!Просто по времето на комунизма спорта е било на голям почит евала за което!Сега спорта ни е на дъното!
Колега, колко се е играло футбол е малко спорен въпрос поради простата и елементарна причина, че не е можело да се прави съпоставка с други първенства. Чичо Живков и бай ти Балев не са допускали да се гледат капиталистически телевизии. Единствените мачове, които хората са можели да гледат са в България и нашите отбори в ЕКТ.
Качеството е СПОРЕН въпрос просто тогава е имало информационна, комуникационна, Държавна завеса.
Добри страни- НЕ не е имало добри страни!!! Мога да се съглася, че сега спорта ни е на дъното, но май на Перуката и кликата около него това им върши работа .
Не знам за чичо Живков, но днешните футболисти не могат да дръпнат на малкия пръст на тогавашните. По бТВ имаше филм за това време, как сме на трето място в света по производство на компютри. Буквално го прекъснаха по средата и повече не се видя, преди година.
wilge написа:НЯМА УГОДИЯ!
Абсолютно!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.