Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2021 14:42

Всъщност какво точно има да каже Наско Сираков?
По-важното е какво ще направи.
Празните думи като тези ..,,Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!'' ..... в някои декларации са най-смешното нещо, което чета пак и пак. Сякаш с такива думи нещо ще се оправи. Да направят нещо добро и хората ще застанат до тях. Когато не правиш нищо и когато нямаш резултати се вижда каква е обстановката, примирение в дъното на класирането.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 май 2021 16:42

Вълчан написа:Абсолютно безСмислено и елементарно интервю. Изгубиха времето на тези които искаха да чуят нещо реално и истинско. Просто си запълниха времето тези от гонг. Сираков или готви нещо голям(О)а или ще се провали тотално. Рискува и мълчи. Дано има късмет.

И според мен Наско се мъчи да направи нещо съществено, но има ли сили за това? Тодор Колев пееше: "Всяко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко може да плува." Та така и Раев. И да говори, и да мълчи, разни разбирачи все го псуват. Дори и да беше казал нещо, доста от тях не биха могли да го разберат. Аз пред себе си го оправдавам, въпреки че мълчанието му не ми е приятно и ме изнервя. Той мълчи, защото още няма какво да каже. Иначе казано, все още не е постигнал желания резултат. Чувал съм, че бил човек с размах и не се задоволявал с посредствености. Ако успее – добре! Ако не – не е лъгал. Нарича се преосигуряване. Бих могъл да тълкувам нещата и иначе. Мълчанието му внася несигурност и като силен вятър отнася плявата докарана на Герена от ... не знам и аз вече от кого. Със скъпоплатените футболисти тази тактика проработи. С долнопробните ментета – също. Останаха още няколко зрънца които трябва да бъдат отстранени по някакъв начин. Но покрай сухото гори и суровото. Има шанс да си тръгне и читав играч. Конвертируемите бяха продадени. Добрият вариант е да дойде могъщ спонсор и да се купят добри футболисти. Неуверените сами си отиват. Но Левски има нужда от бойци, агресори със силни характери. Женчовците нямат място в отбора. Не толкова добрият вариант е да загуби професионалния си лиценз. Нещо става, ние от вън не го виждаме, а само леко го усещаме. Но плъховете отвътре бягат. Значи има причина.
Дано в понеделник се зарадваме!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 май 2021 19:25

wilge написа:И според мен Наско се мъчи да направи нещо съществено, но има ли сили за това? Тодор Колев пееше: "Всяко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко може да плува." Та така и Раев. И да говори, и да мълчи, разни разбирачи все го псуват. Дори и да беше казал нещо, доста от тях не биха могли да го разберат. Аз пред себе си го оправдавам, въпреки че мълчанието му не ми е приятно и ме изнервя. Той мълчи, защото още няма какво да каже. Иначе казано, все още не е постигнал желания резултат. Чувал съм, че бил човек с размах и не се задоволявал с посредствености. Ако успее – добре! Ако не – не е лъгал. Нарича се преосигуряване. Бих могъл да тълкувам нещата и иначе. Мълчанието му внася несигурност и като силен вятър отнася плявата докарана на Герена от ... не знам и аз вече от кого. Със скъпоплатените футболисти тази тактика проработи. С долнопробните ментета – също. Останаха още няколко зрънца които трябва да бъдат отстранени по някакъв начин. Но покрай сухото гори и суровото. Има шанс да си тръгне и читав играч. Конвертируемите бяха продадени. Добрият вариант е да дойде могъщ спонсор и да се купят добри футболисти. Неуверените сами си отиват. Но Левски има нужда от бойци, агресори със силни характери. Женчовците нямат място в отбора. Не толкова добрият вариант е да загуби професионалния си лиценз. Нещо става, ние от вън не го виждаме, а само леко го усещаме. Но плъховете отвътре бягат. Значи има причина.
Дано в понеделник се зарадваме!

Ти го изкара голям тактик Сираков. И да прави и да не прави нещо, все е добре. Иначе с това, че няма какво да каже, съм съгласен. Той е подставено лице и няма думата. Ако беше мъж на място до сега да е казал - давам акциите срещу сумата която ще осигури Левски поне за година , аз не мога да се справя, и да си вземе шапката и да си тръгне с вдигната глава. Вместо това той шикалкави и мотае и тупа топката, докато вече бъде късно за каквото и да е. След седмица я имаме отбор, я не. И честно казано не съм изненадан изобщо, защото още отдавна ми стана ясно що за човек е така наречения Раев. Нещата почнаха да ми се нареждат в главата когато отиде на едно сафари. След това го гледах как се подсмихваше докато събличаха треньора на представянето му, в последствие, когато беше вече извън клуба си пушеше пурите с един микренец и даваше интервюта,че Левски го били подпирали съдиите,а накрая , когато издаде книга, обещаваше да пусне някаква бомба, но освен някоя пръдня не е пуснал нищо друго. Сега очаквам пак същото. Двамата с Павел Истината са една марка. По-подходящи за политици, отколкото за отговорни футболни хора, които трябва да движат нещата в клуба.
Та има една приказка - " По делата ще ги познаете". До този момент делата не говорят много добре за гореспоменатите.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 май 2021 19:40

Това е абсолютно така.
Кажете ако знаят от коя фракция съблякоха Петев?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 22 май 2021 22:15

Не cе знае каква е тактиката на Cираков и дали има такава, но голяма глупоcт бе мазненето на боко чекмеджето. И все пак за момента по-добър вариант от пcевдо-феновете-дилъри, които cа на отчет при Еднокнижната мутра.

"Левски" трябва да е верен на ценноcтите cи, въпреки всичко, не като оранжевите кхмери, които cи загубиха Дербито за "автентичноcт и cега ще припознават чиcлото. :mrgreen:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 май 2021 22:32

Синът има бал ,на ракии съм,ама много сте сложни.Геополитики,геостратегии,балкански синдроми ,беднотия до шия.Имах вяра в Сираков,имам още.Ако каже край ,тогава ще го плюя.Сега още нямам право,нямам причини.Само той си знае на какъв огън се пече. Единствен грях-голям,спря диалогът,контакта с феновете,спря финансовото поточе,спря живителната струя.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 май 2021 11:11

ДЮШ окапа. Една след друга всички възрасти тръгнаха надолу. Отразяване ......никакво.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 23 май 2021 14:43

modor написа:Изображение
Левскари,

През изминалата 2020 година ПФК „Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и без възможност за физически достъп до съоръжението. Тогава навръх 106-ата годишнина капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес за виртуалното събитие бе пусната втора партида билети за трибуните на „Герена“.

На 24 май 2021 година вековният тим отново празнува. „Сините“ стават на 107, а от днес в продажба се пускат виртуални билети под надслов „107 години Любов“.

Уникалните колекционерски талони са без ограничение и в наличност е целият капацитет на стадиона.

Цената на билетите за всички сектори е 10 лв. и ще се продават в мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК:

Да изправим глави и да посрещнем 107-годишнината на клуба рамо до рамо, за да покажем на целия свят, че Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!

За момента са продадени едва 1 150 билета според https://www.all4levski.com/
Може да се закупят от:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/levski ... event.html

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 май 2021 15:11

1914.1902 написа:Всъщност какво точно има да каже Наско Сираков?
По-важното е какво ще направи.
Празните думи като тези ..,,Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!'' ..... в някои декларации са най-смешното нещо, което чета пак и пак. Сякаш с такива думи нещо ще се оправи. Да направят нещо добро и хората ще застанат до тях. Когато не правиш нищо и когато нямаш резултати се вижда каква е обстановката, примирение в дъното на класирането.

То какво прави е видно - закрива ни и между другото гледа да щипне каквото може.
Това показват резултатите от действията му за момента.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 май 2021 19:15

Щом по-малко от час преди мача няма пусната тема за него е ясно какво е настроението. А и предните мачове едвам събират 5-6 страници. Спомням си преди бяха поне 15-20, ако отбора биеше и по 50-60 ако падне. А и микренци не смеят много да ни коментират, че ядат тесли и банани :)

Върни се в “Левски”