ПП Само да не ни докарат за нападател нещо като Дениран Ортега
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Аз искам да разкараме Калво.... мразя лакомията, а когато и няма положителен ефект за отбора...... СБОГОМ!
По-добре някакво дърво, което да сваля топки и увлича защитници от колкото поредната муха без глава, която не може да вкара от два метра! Стига с Жан Карлоси! Аз си искам дърво!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Диара, но вече си мисля, че няма шанс да го вземем. Както разправяше, че не е дорасъл за Левски, така сега ще разпрая, че ни е надраснал дори... 

Sardukar написа:blue avalanche написа:Sardukar написа:как така 1-2 попълнения? На Левски му трябват ПОНЕ двама централни нападателя! Поне двама вътрешни и един централен защитник! Ако играем с мечтаните юноши ще гледаме грешки като днешната при гола на Локо СФ!(макар, че и чужденците, които ние сме взели са горе/долу на същото ниво...) В ЛЕВСКИ първо трябва да се формира колектив и след това да се изгражда стил на игра!
Е да де...Ама как се формира колектив с наемници,дето днес са тука-утре ги няма?Дори и да са качествени...
Добрият колектив в Левски се формира 1983/84г.,когато в отбора влязоха заедно няколко човека от юношите.Които се познаваха от по-рано...
Е, там е разковничето- как да се изгради колектив, когато времето е малко, липсва класа, а се искат моментални резултати! Илиев трябва да формира колектив както смята, че ще бъде възможно! Или ае да не са всички приятелчета, но поне да са мотивирани! Аз не съм впечатлен от нашите юношиСамото им държание не ми изглежда професионално.
ПП Под мотивация имам предвид като падаме 0-1 на Герена да не си цъкат в 80мин топката не центъра все едно още десетина минутки и вдигаме ШЛ!
Много просто - трябва да се престане с тия "моментални резултати".
milen.hristov написа:Поклон ,дълбок поклон пред Мъри. Той показа каксе прави въпреки, че е без работа, той до последно устояваше убежденията си в името на Левски. Най-лесно би било да приеме е да си взима чинно заплатката въпреки резултатите и да се оправдава с всеки друг, както един друг човек правеше до скоро. Но Мъри направи немислимото в за Левски за миг събра Батков и Сираков в един отбор, помири ги , поне временно.
Стоилов най-лесно можеше да вземе цялата власт в Левски, но не го направи, защото въпреки, че щеше да се справи сам той знаеше, че има човек който ще се спави по-добре от него. И до последно си искаше Наско, и с право.
На края като джентълмен и ГОЛЯМ ЧОВЕК какъвто е пожела успех на приятеля си Илиан.
Стоилов ще се върне някога в Левски след 3 или 5 години, рано или късно ще го направи. И тогава една несправедливост ще бъде поправена, една рана заздравена.
Успех Мъри
+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
milen.hristov написа:Наско Сираков със сигурност е една от най-големите легенди на Левски, и най- голямата която съм имал щастието да гледам макар и към края на кариерата му като футболист. Не по-малко успял е и като ръководител. Никога не съм крил, че съм станал от Левски заради Наско. Той отново го показа защо толкова го уважавам. Колко са тези хора които ще работят в Левски БЕЗ ПАРИ, БЕЗ ПОСТ в клуба в тези комерсилани години. Беше готов да загърби мъжката си гордост, но да работи за бл;агоо на Левски както само той си знае. Как го прави го показват 12 от всичките 26 титли на Левски, още купи както и успехите в Европа.
Наско прави ти чест, че поздрави Илиан за назначението му. Феновете на Левски знаем, че някога отново ще се върнеш у дома.
Само успехи на теб и семейството ти, и те чакам в Левски
+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
http://meganews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D ... /527/.aspx
Мисля си, че е казано доста добре и на място
жалко само, че до края на сезона мач повече от 1000 човека няма да има, а и не заслужават хора като Дарко, Марко и тн публиката на Левски.. да много са направили, но стига толкова време е за нови момчета, на качествени най-вече 
Мисля си, че е казано доста добре и на място
Защо все Гонзо обвинявате ? Откакто дойдоха Тонев и Костов Гонзо беше безгласна буква.Новите ви чорбаджии ви докараха до това дередже.Обаче те са тарикати и се крият зад Батков и чучелото Тонев.Да, ама Батков ще се махне официално през лятото и тогава щат не щат ще трябва да излязат на светло.Да си носят отговорност за провалената подготовка и селекция.Преди да вземат властта в Левски имахте реални шансове за титла, а сега вървите стремглаво надолу.То какво и да очакваш от хора чакащи номенклатурчика Тонев който е с манталитет на средняк да им донесе шампионска титла.Левски стана абсолютно копие на Локомотив-Първо започна да пада в провинцията , а сега и в София.
Няколко локомотивци ви предсказаха , че Ивчо ви чака съдбата на Локото.Само,че никой не очакваше толкова бързо да ви преобрази.
Няколко локомотивци ви предсказаха , че Ивчо ви чака съдбата на Локото.Само,че никой не очакваше толкова бързо да ви преобрази.
- blue avalanche
- Контакти:
Явно ще трябва да се преболедува този период!И от отбора,и от феновете!Най-лесната работа сега е да се критикува.Ей богу-материал колкото щеш!
Аз,пък,съм устроен да съм оптимист.Дано в оставащите мачове да видя нещо положително.Някоя проява на наш юноша,злобата и настървението на някой от мъжете...
Аз,пък,съм устроен да съм оптимист.Дано в оставащите мачове да видя нещо положително.Някоя проява на наш юноша,злобата и настървението на някой от мъжете...
ей богу, дано изкопчите поне Х от Херо 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Как е?
Пичове, лятото си заминават Тасевски, Грийн,Калво,Гаджев, това ви е цялата халфова линия, а тя ви е най-доброто звено! В защита Милиев и Диамата са пълни дантели, та мисълта ми е , че ще правите нов отбор, с нов треньор. Втората ми мисъл е , че пак ще се провалите
Съгласни ли сте с мен, ако не-защо?
Пичове, лятото си заминават Тасевски, Грийн,Калво,Гаджев, това ви е цялата халфова линия, а тя ви е най-доброто звено! В защита Милиев и Диамата са пълни дантели, та мисълта ми е , че ще правите нов отбор, с нов треньор. Втората ми мисъл е , че пак ще се провалите
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !