Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
1ви кръг в европата е 200 хил. евро...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
THE G.A.M.E
Каква Европа, след като няма кой да даде 2 милки, както направи миналият сезон Божков ?
Това с Евротурнирите си беше химера.
Щеше да боли повече, ако бяхме спечелили баража и накрая кОр, щото, нали, от къде кинти за лиценза ?
Това с Евротурнирите си беше химера.
Щеше да боли повече, ако бяхме спечелили баража и накрая кОр, щото, нали, от къде кинти за лиценза ?
1914.1902 написа:Защо някой друг да е виновен? Левски в над 80% от мачовете си изглеждаше по жалък начин, за каква Европа е готов този тим?
За друго иде реч. Този Левски е най-слаб в историята си. Всички са наясно, че за тези недоразумения е проблем да играят в първия ешелон, камо ли в Европа. Истинските футболисти са твърде малко, за да играят на международната сцена. Другите просто нямат място там.
Говорим за постъпката на селото. "Големият" левскар Антони Здравков! След мачове с предишния му отбор имахме двама в болница. Онзи ден излязоха като на ринг, не на терен. Въпреки, че има реален шанс за бараж, той излезе капитулирал. Остана само да направи шпалир "а ла Русев".
За феър плей става въпрос. Не търся виновни извън клуба. Виновните са на Герена. От Раев до последния чистач.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Изключително педерастка изцепка на селото , но от чорбари - толкова.
wilge написа:1914.1902 написа:Защо някой друг да е виновен? Левски в над 80% от мачовете си изглеждаше по жалък начин, за каква Европа е готов този тим?
За друго иде реч. Този Левски е най-слаб в историята си. Всички са наясно, че за тези недоразумения е проблем да играят в първия ешелон, камо ли в Европа. Истинските футболисти са твърде малко, за да играят на международната сцена. Другите просто нямат място там.
Говорим за постъпката на селото. "Големият" левскар Антони Здравков! След мачове с предишния му отбор имахме двама в болница. Онзи ден излязоха като на ринг, не на терен. Въпреки, че има реален шанс за бараж, той излезе капитулирал. Остана само да направи шпалир "а ла Русев".
За феър плей става въпрос. Не търся виновни извън клуба. Виновните са на Герена. От Раев до последния чистач.
Колкото аз и ти имаме думата в селско царство, толкова и Сухия. Квото каже Стойне това става. Може много да е искал Сухия да скочи на моряците, но нарежданията са били други от по-високо ниво.
Нямаше да е изненада ако бяха отказал да тренират. Аз лично не искам да обиждам момчетата, които правят всичко възможно в този момент. Иначе тъп спорт са пеераси и аз съм наясно с това. Кор за тях, Кор и за коврите от околовръстното
110 години любов!
"Живко Миланов: Благодаря на всички, които останаха до края." Не разбирам много от намеци, но Живко винаги е бил скромен и коректен, та чак се притесних от думите му. Дали наистина това е краят?
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... aia-637577
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... aia-637577
И аз си мислех това... Дали това беше краят. Интересно съпругът на Раева има ли какво да каже? Можеше ли да го каже по-рано? Можеше ли това да промени нещо? Ей такива въпроси ми се въртят в главата...
110 години любов!
В подобни моменти човек се пита - ужасен край или ужас без край? Сега всеки тай някаква надежда. Едни смятат че в действителност има мощен инвеститор, други вярват че ще се потвърди информацията че до неделя Божков се връща на бял кон и ще спази обещанието че и в бъдеще ще помага на Левски. Трети вече на нищо не вярват.
- анто маина
ikar написа:В подобни моменти човек се пита - ужасен край или ужас без край? Сега всеки тай някаква надежда. Едни смятат че в действителност има мощен инвеститор, други вярват че ще се потвърди информацията че до неделя Божков се връща на бял кон и ще спази обещанието че и в бъдеще ще помага на Левски. Трети вече на нищо не вярват.
Божков като дойде каза"ще помагам докато сме си полезни".Сега с какво"Левски" ще е полезен на Божков?Ще гласувате за него на изборите?