tmanolov написа:ivan56 написа:realno написа:Азерци, кипърци и черногорци ни показаха на какво ниво е родната ни футболна кОчина.Това е отражение на кОчината в която живеем, завладяна от Вълци, Прасета, Тикви,Соколи и всякакви подобни типове.
Абе прав си, ама да не мислиш, че при тези гореизброените си нямат техните Тикви и прочие животни от фауната.
Държавата е най-малкия виновник за състоянието на футбола ни
Всъщност точно държавата е виновна - та ние нямане дори един стадион като нормалните страни. Един! Да не говорим за размазаното Като цяло общество, което е сбирщайн от самовлюбени индивидуалисти. И за капак “алтернативата” се прегръща и легитимира статуквото. Добре ли е?
Хубаво стадион ок, макар, че съм против с моите и твоите данъци да строим стадион на частни клубове, които ми карат печки на кг от майната си
Що да нямаш стадион? Тия на Ботев и Лудогорец кво им има? Това че само ние останахме с тая грозотия В. Левски от всички съседи е факт.
Ама я си помисли за идея в София да ви направят хубав стадион и примерно Славия, вие и чорбата да го стопанисвате, както е в Милано примерно, ще настане война.
А и читав стадион не означава качествен футбол и вдигане на нивото. Ето в Разград имат всички предпоставки за футбол дори на детско и юношески футбол и кво, едно голямо говно.
За 12 години какъв футболист изкараха?
Друг е проблема според мен, не държавата и базата.